- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo süpermiş. Bilmiyordum ben bunu. Tam gaz devam o zaman döndüğündeAy unutulmadığımı bilmek çok güzel
Teşekkür ederim canım
Zaten daha dün öğrendim nörobiyolojide, kaslar çalışıldığının ertesi 3 hafta liflerini salmazmış
Benim 2 hafta dinlenmiş olacak eskisi gibi döneceğim yani
Merhaba canım ne hoş kilo almak isteyen birini burada görmeeek tabiki kıskanmadım.merhaba kızlar.
ben aslında kilo almaya çalışıyorum. ona göre beslenme uyguluyorum. bir yandan da göbeğim çıksın istemiyoru.
bu yüzden bende varım bilgilendirmelerinize acığım. çok spor yapan biri değilim. Dediklerinizden birşey de anlamayabilirim.
ben şimdi günde 50tane squarat yapıyorum.Merhaba canım ne hoş kilo almak isteyen birini burada görmeeek tabiki kıskanmadım.
Şaka şaka aramıza hoşgeldinn sen önce 30 day shred a başla 3 leveli 10ar gün yap bitir sonrasına bakarız
canım Mihail Zoscenko yu da ekler misin konferansaİlk 7 kişiyi ekledim
3 kişilik yer kaldı
Zaten konuşma başlatırken yazıyormuş şimdi gördüm
Azami 10 kişiyi davet edebilirsiniz diye
Hııımm gel sen jillian yap bak gör o kaslar o kalça göbek nasış çalışıyor haa ama cardio ağırlıklı yani yağ yakımını da hızlandırıyorben şimdi günde 50tane squarat yapıyorum.
önce ısınma hareketleri, squruat, mekik çekiyorum bide.
cardion ağırlıklı ne demek.Hııımm gel sen jillian yap bak gör o kaslar o kalça göbek nasış çalışıyor haa ama cardio ağırlıklı yani yağ yakımını da hızlandırıyor
cardion ağırlıklı ne demek.Hııımm gel sen jillian yap bak gör o kaslar o kalça göbek nasış çalışıyor haa ama cardio ağırlıklı yani yağ yakımını da hızlandırıyor
aquarius24 nasıl callan da hangisini yapıyorsun on hour olanımı sence ona mı başlıyım bende
Imm yani fazlaca hareket ediyoruz, enerji harcıyoruz. Mesela fazla ip atlama tarzı hoplamalı zıplamalı hareketler var. Buda nabzımızı yükseltiyor ve yağ yakımı gerçekleşiyorcardion ağırlıklı ne demek.
olur jillian da yaparız
Imm yani fazlaca hareket ediyoruz, enerji harcıyoruz. Mesela fazla ip atlama tarzı hoplamalı zıplamalı hareketler var. Buda nabzımızı yükseltiyor ve yağ yakımı gerçekleşiyor
Yapmadım hiç canım o hatundan hazzetmiyorum sebepsiz şekildeMihail Zoscenko canım hiç ebru salli skinny jeans yaptin mi basenler icin cok iyiymiş
Yapmadım hiç canım o hatundan hazzetmiyorum sebepsiz şekilde
Callanetics basenlerimi çalıştırıyor aslında benim, tek yapmam gereken sabretmek
O değil de bizim işyerinde bi arkadaş (erkek), 100den 80e inmiş yılbaşından beri, gelmiş odaya bugün dert yanıyodu, verdiği kiloların 7sini geri almış. Hemen koçluk yaptım, dedim protein ye çiğ kuruyemiş ye ekmeği kes vs. Trileçeyi çok seviyomuş evde hanımdan istemiş kadıncağız bebekten fırsat bulup yapamamış bu da gitmiş dışarıdan bi tepsi almış bir gün içinde hepsini bitirmişler evde. Nayynn sakın öyle şeyler yapma bir daha dedim. Konu trileçe fiyatına oradan da karşılıklı tarif vermelere geldi, dedim ki ptesi şöyle bi trileçe yapayım da hepimiz yiyelim, yapıp götürecem şimdi. Konu çiğ kuruyemişli ara öğünden trileçe yapmaya nereden geldi hiç anlamadım
@asimeleksi Verilecek kilo fazlaysa cardio ağırlıklı bi egzersizle başlanmasını öneririm (jillian mesela). Callanetics ise daha sonra şekillenmek için, kilo verdirmez pek callanetics hatta inceldiğiniz halde aldırabilir bile (kas ağırlığı artıyo ya)@asimeleksi aa ben seni karistirdim galiba sen kiloda vermek istiyordun degil mi? istedigin kiloya yaklasinca yapsan daha iyi olur sanki.
Mihail Zoscenko daha iyi bilir ama kilo verdirme özelligi pek yok bu programin, daha cok esnetip sıkılaştırıyor.
Sonra da vay efendim bu basenler niye hala burdaSonuna kadar okudum ama sonu güzel bağlamışsın
Just bu topiğe takıldıktan sonra kuzenimi de spora başlattım ben :)) ilk callanetics ile başladı ama onun fazla kilosu vardı (en az 10 vermesi lazım), 30 DS döndü. Ben de onla inceledim biraz, sandığım kadar vücudu zorlayan bi egzersiz değil (zorlamaktan kastım ani hareketlerle incinme riski). Bence 30 DS yap bir süre ammman dikkat et yalnız.Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim
Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:
- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs
Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım