- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
yok canim ripped'i 5 gün yapip 2 gün dinlenebilirsin veya 6 gün yapip 1 gün ara veriyorsun. 4 level var her hafta 1 level atliyorsun.olsun bugün daha şevkle yaparsın
öyle yapayım ben onun çalışma prensini nasıl oda mı onar gün yapılıyor .shred daha mı zor
Benim Doğum sezeryandı shred yapabildim tabi alt karnını çok zorlamadı bazı hareketleri yarım yapıyorum öyle diyim.diyorsan shred gibi o zaman ben ripped başlıyım damardan zalımın kızı alayımyok canim ripped'i 5 gün yapip 2 gün dinlenebilirsin veya 6 gün yapip 1 gün ara veriyorsun. 4 level var her hafta 1 level atliyorsun.
Shred level 3ten sonra Ripped level 1 kolay gelebilir, benzer hareketler var, fakat diger levellara cok degisik hareketler koymus, yaparken zorlayabilir ama yapilmicak gibi degiller.
Suan karar veremedim hangisi daha zor diye
Shred'de ilk 4 gün kas agrilarim olmustu Ripped'de olmadi, gerci alistigimiz icin de olabilir. Terleme ikisinde de ayniydi. Shred'de tikanip durdugum yerler daha coktu, nefesten dolayi cogunlukla. Ripped'de ise agridan dolayi duruyordum kollarimin bacaklarimin pili bitiriyordu resmen:)
Süpersin sabah şekeri29 Temmuz spor Listesi
1. Beyaz hatun: Shred 14/30
Aynen canımm darısı sizlere olsun kurtuldum benSüpersin sabah şekerisiftah senden
shred yap canim bence de ama fazla zorlama.
biz de görmüş oluruz 2. yapista da etkili mi diye :)
İnşallah çok güzel sonuç alırsın. Ben de bir daha shred yapmayı düşünüyorum ya daha bunu bitiremedim ama. Eliptik+shred yapacağım ikinci turda, kafama koydumAa bunun bildirimi bana gelmedi
Tesadüfi gördüm
Aynen bu kez ama Natalie gibi zor olan hareketleri yapacağım
Bakalım ne kadar fark edecek
aynen canim alt karina dikkat edersinBenim Doğum sezeryandı shred yapabildim tabi alt karnını çok zorlamadı bazı hareketleri yarım yapıyorum öyle diyim.diyorsan shred gibi o zaman ben ripped başlıyım damardan zalımın kızı alayımgitsin kilolar yeter ki
İnşallah çok güzel sonuç alırsın. Ben de bir daha shred yapmayı düşünüyorum ya daha bunu bitiremedim ama. Eliptik+shred yapacağım ikinci turda, kafama koydum
Aa sen de düimüşsün 69aEtkili olacağından şüphem yok
Shred gözü kapalı güvendiğim bir program
Ne zaman başlayacaksın ki ikinciye?
Bu arada şimdi gördüm sen de 69a düşmüşsün
Sınırı geçtik sonunda
Tebrik ediyorum
İkinci yapışında daha rahat yapacaksın
Aa sen de düimüşsün 69aharikasın
Yaklaşık iki haftam var canım
hadi kızlar digerleri nerde?29 Temmuz spor Listesi
1. Beyaz hatun: Shred 14/30
2. Arwinnn: shred 7/30
Yine birbirimize yakın gideceğiz o zaman sonuçları da arka arkaya paylaşırız artık
Laadyyysss tatilden dönünce bende shredle basliyacagim, takilirim pesinizeAa sen de düimüşsün 69aharikasın
Yaklaşık iki haftam var canım
Laadyyysss tatilden dönünce bende shredle basliyacagim, takilirim pesinize