JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

olsun bugün daha şevkle yaparsın :KK49:

öyle yapayım ben onun çalışma prensini nasıl oda mı onar gün yapılıyor .shred daha mı zor :KK17:
yok canim ripped'i 5 gün yapip 2 gün dinlenebilirsin veya 6 gün yapip 1 gün ara veriyorsun. 4 level var her hafta 1 level atliyorsun.
Shred level 3ten sonra Ripped level 1 kolay gelebilir, benzer hareketler var, fakat diger levellara cok degisik hareketler koymus, yaparken zorlayabilir ama yapilmicak gibi degiller.
Suan karar veremedim hangisi daha zor diye :KK53:
Shred'de ilk 4 gün kas agrilarim olmustu Ripped'de olmadi, gerci alistigimiz icin de olabilir. Terleme ikisinde de ayniydi. Shred'de tikanip durdugum yerler daha coktu, nefesten dolayi cogunlukla. Ripped'de ise agridan dolayi duruyordum kollarimin bacaklarimin pili bitiriyordu resmen:)

yok canim ripped'i 5 gün yapip 2 gün dinlenebilirsin veya 6 gün yapip 1 gün ara veriyorsun. 4 level var her hafta 1 level atliyorsun.
Shred level 3ten sonra Ripped level 1 kolay gelebilir, benzer hareketler var, fakat diger levellara cok degisik hareketler koymus, yaparken zorlayabilir ama yapilmicak gibi degiller.
Suan karar veremedim hangisi daha zor diye :KK53:
Shred'de ilk 4 gün kas agrilarim olmustu Ripped'de olmadi, gerci alistigimiz icin de olabilir. Terleme ikisinde de ayniydi. Shred'de tikanip durdugum yerler daha coktu, nefesten dolayi cogunlukla. Ripped'de ise agridan dolayi duruyordum kollarimin bacaklarimin pili bitiriyordu resmen:)
Benim Doğum sezeryandı shred yapabildim tabi alt karnını çok zorlamadı bazı hareketleri yarım yapıyorum öyle diyim.diyorsan shred gibi o zaman ben ripped başlıyım damardan zalımın kızı alayım :kızgın::kızgın: gitsin kilolar yeter ki

Aa bunun bildirimi bana gelmedi
Tesadüfi gördüm
Aynen bu kez ama Natalie gibi zor olan hareketleri yapacağım
Bakalım ne kadar fark edecek :-)
İnşallah çok güzel sonuç alırsın. Ben de bir daha shred yapmayı düşünüyorum ya daha bunu bitiremedim ama. Eliptik+shred yapacağım ikinci turda, kafama koydum :KK48:

İnşallah çok güzel sonuç alırsın. Ben de bir daha shred yapmayı düşünüyorum ya daha bunu bitiremedim ama. Eliptik+shred yapacağım ikinci turda, kafama koydum :KK48:

Etkili olacağından şüphem yok

Shred gözü kapalı güvendiğim bir program :-)

Ne zaman başlayacaksın ki ikinciye?

Bu arada şimdi gördüm sen de 69a düşmüşsün

Sınırı geçtik sonunda

Tebrik ediyorum :KK9:

İkinci yapışında daha rahat yapacaksın :KK5:

Etkili olacağından şüphem yok

Shred gözü kapalı güvendiğim bir program :-)

Ne zaman başlayacaksın ki ikinciye?

Bu arada şimdi gördüm sen de 69a düşmüşsün

Sınırı geçtik sonunda

Tebrik ediyorum :KK9:

İkinci yapışında daha rahat yapacaksın :KK5:
Aa sen de düimüşsün 69a :KK71: harikasın :KK9:
Yaklaşık iki haftam var canım:KK49:

şu sondaki esneme hareketlerini hiç yapamıyorum yaa, bacagımı açamıyorum. tam bir odunmuşum megerse:) benim gibi yapamayanlar 30 günün sonunda yapıyor haale geldiler mi acaba?

Sabah sporu yapmadım yürüyüşe çıktık 4 km yürüdük ama bebekle beraber şimdi ayaklarım küstü konuşmuyorlar :deli:

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko yaa callaneticsle ilgili sorularim vaar, sorayim mi sorayim mi? o_O
Bu ilk karin hareketi var ya hani, aslinda hepsi icin gecerli, boynu ve basi kaldir ceneyi gögüs bosluguna yuvarla falan diyor, benim o harekette agirlik boynuma gidiyor, yanlismi yapiyorum acaba. Yada öne dogru yuvarlan dedigi yerde mekik cekicekmis gibi tüm vücud kalkiyor. Benim sirtimmi kütük gibi acaba:110: Zamanlami alisirim ki? Tamamen kalktigim da sirtim calisiyor hissediyorum zaten uyariyorda sirt hareketi degil agirligi oraya vermeyin diye. E o zaman boyunami vercemo_O

X