JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Aa ne zaman ki o?
Sen Callan yapmayacak mıydın canım
Suan Callanetics baslangic icin olani yapiyorum tatile gidene kadar.
Sonra bastan baslamayi düsündüm, yani ayni simdiki gibi 2 Jillian programi yapicam pespese ve sonrasinda bu kez Super Callanetics ile devam edecegim:)
Tatilden 23 agustosta dönecegim, daha cok var bitirmeyin ben gelene kadar

Aa ne zaman ki o?
Sen Callan yapmayacak mıydın canım

canlarim ben de bi 15 ağustosa kadar tatildeyim sizi biraktim sanmayin gelince tam gaz devam edecegim

Grup olarak hep beraber Ağustos'ta mı tatile çıkıyoruz anlamadım

Kızlar bugünkü yürüyüşten sonra dizlerim ve ayaktabanlarım ağrıyor yaa bugün galiba bende ilk defa sporumu yapamıyorum kendimi vicdanen kötü hissediyorum sanki borcum varda ödememiş gibiyim alışkanlık mı olmuş ne

öyle denk geldi herkese heralde tatil Tatile gitmeyenler kaytarmasin devam spor yapilsin tabi ki. Bizlerde döndügümüzde kaldigimiz yerden devam edicez
Aslında tatilde yüzmekt etkileyecek bizi yani gidip yagmak yok yani bolbol yüzeriz artık

öyle denk geldi herkese heralde tatil Tatile gitmeyenler kaytarmasin devam spor yapilsin tabi ki. Bizlerde döndügümüzde kaldigimiz yerden devam edicez
7 gün olacak büyük ihtimal ben Doğum iznindeki şimdi eşim on gün almış git gel dinlen felan 6-7 ancak bebekle gideriz

Evet yüzmeyimi spor olarak eklesek listelere 1 saat yüzdüm 2 saat yüzdüm vesaire heheh. Ben otelin fitness odasini kullanirim büyük ihtimal :) 9 günlügüne gidicez bizde
Yani yüzmede spor aslında senin fitness iyiymis yani o şeceneğinde var yani biz pansiyona gideceğiz sadece yüzme seçeceğim var birde bebekle orda be kadar fırsat bulursam artık

7 gün olacak büyük ihtimal ben Doğum iznindeki şimdi eşim on gün almış git gel dinlen felan 6-7 ancak bebekle gideriz

Evet yüzmeyimi spor olarak eklesek listelere 1 saat yüzdüm 2 saat yüzdüm vesaire heheh. Ben otelin fitness odasini kullanirim büyük ihtimal :) 9 günlügüne gidicez bizde
dönünce tam gaz devam kizlar
bu kadar ilerlemis ve emek etmisken asla birakmamaliyiz
gelecek yaz olaganustu fit vücudumuzu dusleyerek devam etmeliyiz :)

Haydi sor sor :))
Canım normalde boynunun o kadar yorulmaması gerekiyor çünkü karına yoğunlaşıyorsun (sırta ya da çeneye değil), ama sanırım bu zamanla olan bişey çünkü egzersizi yeni yapan kuzenim de aynısını söyledi, gıdısı çok yorulmuş karın egzersizleri zaten boyun, ense ve sırtta da etkili oraların da biraz yorulması normal ama ağırlık karında olmalı.

En en en önemlisi belini kaldırıp sırtını yuvarlamaman, belin sabit (ayrıca boyun kollar ve omuz üçlüsü de sabit) kalacak şekilde karnını yuvarlıyosun (yapabildiğin kadar kıvrıl) ve o pozisyonda kalarak minicik 1 cmlik gövdeni yuvarlamaya devam ediyosun (100 adet ama ben 75 yapıyorum).

Herkese merhabaa
Bi durum güncellemesiyle geldim :) Maalesef ki her gün düzenli olarak yapamıyorum sporumu. Araya bazen 1 bazen 2 gün giriyor ama yine de tamamen bırakmıyorum. Level 2'nin ikinci günündeyim. Kesinlikle 1 den daha zor ancak "ölümcül" değil bence. İlk level bittiğinde ölçülerimi yeniden aldım ve diyetsiz bir şekilde yapmama rağmen işte sonuçlar

Başlangıç: lvl 1 sonunda:
Kilo 50.6 50 - 0.6
Göğüs 88 88
bel 68.5 67 -1.5
göbek 86.5 83.5 -3.5
kalça 90 89 -1
pop0 93 92 -1
Bacak sol: 54.5 sağ 55 sol 53.5 sağ 53.5 - 1 - 1.5

Sonuç gayet iyi birde tam yapsan sonucu düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…