- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Suan Callanetics baslangic icin olani yapiyorum tatile gidene kadar.Aa ne zaman ki o?
Sen Callan yapmayacak mıydın canım
Aa ne zaman ki o?
Sen Callan yapmayacak mıydın canım
canlarim ben de bi 15 ağustosa kadar tatildeyim sizi biraktim sanmayin gelince tam gaz devam edecegimSuan Callanetics baslangic icin olani yapiyorum tatile gidene kadar.
Sonra bastan baslamayi düsündüm, yani ayni simdiki gibi 2 Jillian programi yapicam pespese ve sonrasinda bu kez Super Callanetics ile devam edecegim:)
Tatilden 23 agustosta dönecegim, daha cok varbitirmeyin ben gelene kadar
öyle denk geldi herkese heralde tatilGrup olarak hep beraber Ağustos'ta mı tatile çıkıyoruz anlamadım
Aslında tatilde yüzmekt etkileyecek bizi yani gidip yagmak yok yani bolbol yüzeriz artıköyle denk geldi herkese heralde tatilTatile gitmeyenler kaytarmasin devam spor yapilsin tabi ki. Bizlerde döndügümüzde kaldigimiz yerden devam edicez
sen kac günlüğüne gidiyorsun canimAslında tatilde yüzmekt etkileyecek bizi yani gidip yagmak yok yani bolbol yüzeriz artık
7 gün olacak büyük ihtimal ben Doğum iznindeki şimdi eşim on gün almış git gel dinlen felan 6-7 ancak bebekle giderizöyle denk geldi herkese heralde tatilTatile gitmeyenler kaytarmasin devam spor yapilsin tabi ki. Bizlerde döndügümüzde kaldigimiz yerden devam edicez
Evet yüzmeyimi spor olarak eklesek listelereAslında tatilde yüzmekt etkileyecek bizi yani gidip yagmak yok yani bolbol yüzeriz artık
Yani yüzmede spor aslında senin fitness iyiymis yani o şeceneğinde varEvet yüzmeyimi spor olarak eklesek listelere1 saat yüzdüm 2 saat yüzdüm vesaire heheh. Ben otelin fitness odasini kullanirim büyük ihtimal :) 9 günlügüne gidicez bizde
SüpersinSpor yapacağım saatte uyumuşum bugün. Uyanınca kalktım akşam yemeğine bi ton balıklı salata hazırladım. Yemekten sonra da bekleyince biraz geç saatte oldu bugün spor ama yaptım sonunda
7 gün olacak büyük ihtimal ben Doğum iznindeki şimdi eşim on gün almış git gel dinlen felan 6-7 ancak bebekle gideriz
dönünce tam gaz devam kizlarEvet yüzmeyimi spor olarak eklesek listelere1 saat yüzdüm 2 saat yüzdüm vesaire heheh. Ben otelin fitness odasini kullanirim büyük ihtimal :) 9 günlügüne gidicez bizde
Haydi sor sor :))Mihail Zoscenko yaa callaneticsle ilgili sorularim vaar, sorayim mi sorayim mi?
Bu ilk karin hareketi var ya hani, aslinda hepsi icin gecerli, boynu ve basi kaldir ceneyi gögüs bosluguna yuvarla falan diyor, benim o harekette agirlik boynuma gidiyor, yanlismi yapiyorum acaba. Yada öne dogru yuvarlan dedigi yerde mekik cekicekmis gibi tüm vücud kalkiyor. Benim sirtimmi kütük gibi acabaZamanlami alisirim ki? Tamamen kalktigim da sirtim calisiyor hissediyorum zaten uyariyorda sirt hareketi degil agirligi oraya vermeyin diye. E o zaman boyunami vercem
Tadını çıkar canım bolbol keyif yapMerhaba kızlaar ben bugün nişanlımla şehir dışındayım bugün kendime tatil veriyorum
Sonuç gayet iyi birde tam yapsan sonucu düşünemiyorumHerkese merhabaa
Bi durum güncellemesiyle geldim :) Maalesef ki her gün düzenli olarak yapamıyorum sporumu. Araya bazen 1 bazen 2 gün giriyor ama yine de tamamen bırakmıyorum. Level 2'nin ikinci günündeyim. Kesinlikle 1 den daha zor ancak "ölümcül" değil bence. İlk level bittiğinde ölçülerimi yeniden aldım ve diyetsiz bir şekilde yapmama rağmen işte sonuçlar
Başlangıç: lvl 1 sonunda:
Kilo 50.6 50 - 0.6
Göğüs 88 88
bel 68.5 67 -1.5
göbek 86.5 83.5 -3.5
kalça 90 89 -1
pop0 93 92 -1
Bacak sol: 54.5 sağ 55 sol 53.5 sağ 53.5 - 1 - 1.5