JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Oo süpermiş. Bilmiyordum ben bunu. Tam gaz devam o zaman döndüğünde

Merhaba canım ne hoş kilo almak isteyen birini burada görmeeek tabiki kıskanmadım.

Şaka şaka aramıza hoşgeldinn sen önce 30 day shred a başla 3 leveli 10ar gün yap bitir sonrasına bakarız

Merhaba canım ne hoş kilo almak isteyen birini burada görmeeek tabiki kıskanmadım.

Şaka şaka aramıza hoşgeldinn sen önce 30 day shred a başla 3 leveli 10ar gün yap bitir sonrasına bakarız
ben şimdi günde 50tane squarat yapıyorum.
önce ısınma hareketleri, squruat, mekik çekiyorum bide.

ben şimdi günde 50tane squarat yapıyorum.
önce ısınma hareketleri, squruat, mekik çekiyorum bide.
Hııımm gel sen jillian yap bak gör o kaslar o kalça göbek nasış çalışıyor haa ama cardio ağırlıklı yani yağ yakımını da hızlandırıyor

aquarius24 nasıl callan da hangisini yapıyorsun on hour olanımı sence ona mı başlıyım bende

Aynen canim klasik olani 'on saatte on yas gencles' yapiyorum.
Bence bunu yapabilirsin basit kolay gibi duruyor ama hicte öyle degil cok güzel esnetiyor vücudu. Yaparken basta zorlaniyorsun ama vücut esnedikce kolaylasiyor.
Jilliana göre daha farkli kaslari calistiriyorsun, o yüzden bence bi jillian bi callanetics yapmak iyi olur.

Imm yani fazlaca hareket ediyoruz, enerji harcıyoruz. Mesela fazla ip atlama tarzı hoplamalı zıplamalı hareketler var. Buda nabzımızı yükseltiyor ve yağ yakımı gerçekleşiyor

tamam ama yüzden zayıflamak istemiyorum. şuan 48 kiloyum. 50 kilo olmak istiyorum. bide göbeğim erisin istiyorum

Mihail Zoscenko canım hiç ebru salli skinny jeans yaptin mi basenler icin cok iyiymiş
Yapmadım hiç canım o hatundan hazzetmiyorum sebepsiz şekilde

Callanetics basenlerimi çalıştırıyor aslında benim, tek yapmam gereken sabretmek

O değil de bizim işyerinde bi arkadaş (erkek), 100den 80e inmiş yılbaşından beri, gelmiş odaya bugün dert yanıyodu, verdiği kiloların 7sini geri almış. Hemen koçluk yaptım, dedim protein ye çiğ kuruyemiş ye ekmeği kes vs. Trileçeyi çok seviyomuş evde hanımdan istemiş kadıncağız bebekten fırsat bulup yapamamış bu da gitmiş dışarıdan bi tepsi almış bir gün içinde hepsini bitirmişler evde. Nayynn sakın öyle şeyler yapma bir daha dedim. Konu trileçe fiyatına oradan da karşılıklı tarif vermelere geldi, dedim ki ptesi şöyle bi trileçe yapayım da hepimiz yiyelim, yapıp götürecem şimdi. Konu çiğ kuruyemişli ara öğünden trileçe yapmaya nereden geldi hiç anlamadım

Sonuna kadar okudum ama sonu güzel bağlamışsın

Size bir şey danışacağım kızlar
İlaçlarım 3 güne bitiyor
Bacaklar da iyi gibi benim

Sizce spor olarak hangisine devam edeyim:

- Ripped programının son 9 gününde kalmıştım
- 30 Days Shred
-Killer Abs

Hangisini yapsam ki
Şimdi yarım bırakmaktan bir şeyi hiç hoşlanmıyorum o yüzden bitireyim diye düşünüyorum
Öte yandan 30 Days Shred yaparken çok güzel incelmiştim onu bir daha mı yapsam diyorum
Veya da Killer Abs ile mi gitsem
Çünkü gitmeden önce 1 programlık yerim kaldı
Acaba bu kiloda abs yapsam ne kadar etkili olur
Veya önce zayıflayıp sonra mı abs çalışmak lazım

@asimeleksi Verilecek kilo fazlaysa cardio ağırlıklı bi egzersizle başlanmasını öneririm (jillian mesela). Callanetics ise daha sonra şekillenmek için, kilo verdirmez pek callanetics hatta inceldiğiniz halde aldırabilir bile (kas ağırlığı artıyo ya)

Just bu topiğe takıldıktan sonra kuzenimi de spora başlattım ben :)) ilk callanetics ile başladı ama onun fazla kilosu vardı (en az 10 vermesi lazım), 30 DS döndü. Ben de onla inceledim biraz, sandığım kadar vücudu zorlayan bi egzersiz değil (zorlamaktan kastım ani hareketlerle incinme riski). Bence 30 DS yap bir süre ammman dikkat et yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…