- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
Sağol canım beniim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım beniim
Canım ne zamandır soracağım sana unutuyorum. Tibet'in faydasını görüyor musun? Ne düşünüyorsun çok merak ediyorum şu Tibet'i
Sağol canım çok şükür atlattık
canim acikcasi ben cok başlayıp biraktim tibeti.Canım ne zamandır soracağım sana unutuyorum. Tibet'in faydasını görüyor musun? Ne düşünüyorsun çok merak ediyorum şu Tibet'i
21e gelince yorum bekliyorum o zamancanim acikcasi ben cok başlayıp biraktim tibeti.
su ana kadar bir etkisini gormedim esas etkisi 21 tekrara gelince goruluyormus o yüzden sabirla devam ediyorum :)
Dönüşünü heyecanla bekliyoruz canım. Sen buranın demirbaşısın bu arada takım kaptanlığın hayırlı olsunDirekt yenisini açacağım aktif olarak resim paylaşacak olanlar beni etiketleyebilir mi veya bir mesaj altında toplayalım onları ben de konuşma oluşturayım
Benim ilacım 3 gün sonra bitiyor ve rippede döneceğim o zaman
Son haftamı tamamlayıp foto paylaşacağım
Aklımdasınız yani merak etmeyin, dönüşüm muhteşem olacak
aynen öyle ben daha önce böyle terleme görmedim kendi adıma sırtlarım akıyor diğer yerlerimden sızıyor su resmen yaa yok böyle ter atma21e gelince yorum bekliyorum o zaman
Ben her seferinde shredle bir şeyler yapayım diyorum ama shred bitince kendimi duşa zor atıyorum
. Sen bizim motivasyon kaynağımızsın eskisinden daha iyi olursun inşallahDirekt yenisini açacağım aktif olarak resim paylaşacak olanlar beni etiketleyebilir mi veya bir mesaj altında toplayalım onları ben de konuşma oluşturayım
Benim ilacım 3 gün sonra bitiyor ve rippede döneceğim o zaman
Son haftamı tamamlayıp foto paylaşacağım
Aklımdasınız yani merak etmeyin, dönüşüm muhteşem olacak
merhaba kızlar.Aktif fotoğraf grubuna katılmak isteyenler;
1. Frifri
2. EmiraSalih
3. Aquarius24
4. Asimeleksi
5. Arwinnn
6. Beyaz Hatun
Dönüşünü heyecanla bekliyoruz canım. Sen buranın demirbaşısın bu arada takım kaptanlığın hayırlı olsun
Senin incelmeni görüp başladık ablamla shrede
Ben liste başlatıyorum o zaman. Fotoğraf paylaşacak olanlar adını listeye eklerse süper olur.