JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

27 Temmuz Spor Listesi

1. Frifri: Shred 16/30
2. Beyaz Hatun: Shred 12/30
3.eceece20 shred 26/30
4. Asimeleksi 24/30
5. Aquarius24: Callanetics 1/15
6. C cranial : Ripped level4 4/6 + Tibet 13 tekrar
Canım ne zamandır soracağım sana unutuyorum. Tibet'in faydasını görüyor musun? Ne düşünüyorsun çok merak ediyorum şu Tibet'i

Canım ne zamandır soracağım sana unutuyorum. Tibet'in faydasını görüyor musun? Ne düşünüyorsun çok merak ediyorum şu Tibet'i
canim acikcasi ben cok başlayıp biraktim tibeti.
su ana kadar bir etkisini gormedim esas etkisi 21 tekrara gelince goruluyormus o yüzden sabirla devam ediyorum :)

canim acikcasi ben cok başlayıp biraktim tibeti.
su ana kadar bir etkisini gormedim esas etkisi 21 tekrara gelince goruluyormus o yüzden sabirla devam ediyorum :)
21e gelince yorum bekliyorum o zaman :KK48:
Ben her seferinde shredle bir şeyler yapayım diyorum ama shred bitince kendimi duşa zor atıyorum :rolleyes:

Direkt yenisini açacağım aktif olarak resim paylaşacak olanlar beni etiketleyebilir mi veya bir mesaj altında toplayalım onları ben de konuşma oluşturayım

Benim ilacım 3 gün sonra bitiyor ve rippede döneceğim o zaman
Son haftamı tamamlayıp foto paylaşacağım

Aklımdasınız yani merak etmeyin, dönüşüm muhteşem olacak :KK15:

Direkt yenisini açacağım aktif olarak resim paylaşacak olanlar beni etiketleyebilir mi veya bir mesaj altında toplayalım onları ben de konuşma oluşturayım

Dönüşünü heyecanla bekliyoruz canım. Sen buranın demirbaşısın :KK19: bu arada takım kaptanlığın hayırlı olsun :KK36:
Senin incelmeni görüp başladık ablamla shrede :KK22:

Ben liste başlatıyorum o zaman. Fotoğraf paylaşacak olanlar adını listeye eklerse süper olur.

21e gelince yorum bekliyorum o zaman :KK48:
Ben her seferinde shredle bir şeyler yapayım diyorum ama shred bitince kendimi duşa zor atıyorum :rolleyes:
aynen öyle ben daha önce böyle terleme görmedim kendi adıma sırtlarım akıyor diğer yerlerimden sızıyor su resmen yaa:KK53: yok böyle ter atma

. Sen bizim motivasyon kaynağımızsın :KK36: eskisinden daha iyi olursun inşallah :dua:

Aktif fotoğraf grubuna katılmak isteyenler;

1. Frifri
2. EmiraSalih
3. Aquarius24
4. Asimeleksi
5. Arwinnn
6. Beyaz Hatun :süslü:
merhaba kızlar.
ben aslında kilo almaya çalışıyorum. ona göre beslenme uyguluyorum. bir yandan da göbeğim çıksın istemiyoru.
bu yüzden bende varım :KK53: bilgilendirmelerinize acığım. çok spor yapan biri değilim. Dediklerinizden birşey de anlamayabilirim.

Dönüşünü heyecanla bekliyoruz canım. Sen buranın demirbaşısın :KK19: bu arada takım kaptanlığın hayırlı olsun :KK36:
Senin incelmeni görüp başladık ablamla shrede :KK22:

Ben liste başlatıyorum o zaman. Fotoğraf paylaşacak olanlar adını listeye eklerse süper olur.

Ay unutulmadığımı bilmek çok güzel :oops:

Teşekkür ederim canım

Zaten daha dün öğrendim nörobiyolojide, kaslar çalışıldığının ertesi 3 hafta liflerini salmazmış

Benim 2 hafta dinlenmiş olacak eskisi gibi döneceğim yani :KK73:

X