JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Ben ilk başladığımda fotoğraf çekmedim yaa siz nerde fotoğrafları paylaşıyorsunuz benide alın gruba
Canım Velvette alıyordu konferansa benim ona yetkim yetmez orada paylaşırsın canımm illaki öncesinde bi boydan fotonla da karşılaştırma yapabilirsin. O grupta hepimizin görsellerine de bakabilirsin

Canım bende de olmadı öyle bir ağrı. Senin ameliyattan dolayı sızlıyor olabilir, aman çok zorlama kendini

Canım Velvette alıyordu konferansa benim ona yetkim yetmez orada paylaşırsın canımm illaki öncesinde bi boydan fotonla da karşılaştırma yapabilirsin. O grupta hepimizin görsellerine de bakabilirsin

Alamıyorum çünkü ben hariç 10 kişi daha var ve davet et seçeneği çıkmıyor sanırım sınırı var :/
Aktif olmayan arkadaşlar var onlar gruptan çıksa da aktif olanları alabilsek çok iyi olur

Alamıyorum çünkü ben hariç 10 kişi daha var ve davet et seçeneği çıkmıyor sanırım sınırı var :/
Aktif olmayan arkadaşlar var onlar gruptan çıksa da aktif olanları alabilsek çok iyi olur
Hımm kendi istekleri doğrultusunda mı çıkıyorlar Ne güzel aktif olan arkadaşlar da orada beraber foto paylaşır görürdük onlrda bizi görürlerdi yaa

ha öyle var tabiii dışardan göz daha iyi olur zaten

1 ayını tamamlayanlar fotoraf paylaşsında gaza gelelim:)
olur calla daha çok motive oluruz

Yen'i grup mu kurulsa yada çıkarılmıyor mu acaba

Hımm kendi istekleri doğrultusunda mı çıkıyorlar Ne güzel aktif olan arkadaşlar da orada beraber foto paylaşır görürdük onlrda bizi görürlerdi yaa

ha öyle var tabiii dışardan göz daha iyi olur zaten

olur calla daha çok motive oluruz

Yen'i grup mu kurulsa yada çıkarılmıyor mu acaba

Silmekle ilgili bir şey göremedim
Ama konuşmaya başkalarının davet edilmesine izin ver seçeneğini seçtim
Bakın bakalım davet edebilecek misiniz
Olmazsa yeni grup kurulabilir ya da aktif olmayanlar çıksın diye etiketlenir

Son düzenleme:
Ben foto cekmedim kızlar yaa.. Ama belimde hic incelme olmadi benim. Kalca ve bacaklar sıkılasti bel ve gobekte bisey yok :)'

27 Temmuz Spor Listesi

1. Frifri: Shred 16/30
2. Beyaz Hatun: Shred 12/30
3.eceece20 shred 26/30
4. Asimeleksi 24/30

Bekleme yapmayalım işi olmayan çıksın kasıyor diye bi duyuru yap iyisi mi just :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…