Ben ilk başladığımda fotoğraf çekmedim yaa siz nerde fotoğrafları paylaşıyorsunuz benide alın grubaAyyy level 3 için sabırsızlanıyoruuumm sana da baya az kalmış ama ya :)) before afterını bekleriz
CanımBen ilk başladığımda fotoğraf çekmedim yaa siz nerde fotoğrafları paylaşıyorsunuz benide alın gruba
Canım bende de olmadı öyle bir ağrı. Senin ameliyattan dolayı sızlıyor olabilir, aman çok zorlama kendiniKızlar ben size bişey sorcam bu level 2 de hani öne arkaya doğru bacak hareketi varya öne doğru bacağımızı kırıyoruz birde arkaya aynı şekilde kırıyoruz. İşte sanki ben bu hareketten sonra kuyruk sokumum ağrıyor gibi üzerine oturamıyorum. Sizde de böyle bir ağrı var mı kuyruk sokumunuz kısmında ağrı veya kasılmalar ?
Tamam canım teşekkür ederimCanım bende de olmadı öyle bir ağrı. Senin ameliyattan dolayı sızlıyor olabilir, aman çok zorlama kendini
level 2 den başlaman iyi olmuş canım hemen kaparsın aradaki boşlugu merak etme :) 5 te bitti 10 un sonunda ölçülerimi yazarımKizlar liste yapin görsünler gaza gelen olur belki
fotograflarını nereden görebiliyoruz?Fotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)
Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
CanımVelvette alıyordu konferansa benim ona yetkim yetmez orada paylaşırsın canımm illaki öncesinde bi boydan fotonla da karşılaştırma yapabilirsin. O grupta hepimizin görsellerine de bakabilirsin
Hımm kendi istekleri doğrultusunda mı çıkıyorlarAlamıyorum çünkü ben hariç 10 kişi daha var ve davet et seçeneği çıkmıyor sanırım sınırı var :/
Aktif olmayan arkadaşlar var onlar gruptan çıksa da aktif olanları alabilsek çok iyi olur
ha öyle var tabiii dışardan göz daha iyi olur zatenCanımVelvette alıyordu konferansa benim ona yetkim yetmez orada paylaşırsın canımm illaki öncesinde bi boydan fotonla da karşılaştırma yapabilirsin. O grupta hepimizin görsellerine de bakabilirsin
olur calla daha çok motive oluruz1 ayını tamamlayanlar fotoraf paylaşsında gaza gelelim:)
Yen'i grup mu kurulsa yada çıkarılmıyor mu acabaAlamıyorum çünkü ben hariç 10 kişi daha var ve davet et seçeneği çıkmıyor sanırım sınırı var :/
Aktif olmayan arkadaşlar var onlar gruptan çıksa da aktif olanları alabilsek çok iyi olur
Hımm kendi istekleri doğrultusunda mı çıkıyorlarNe güzel aktif olan arkadaşlar da orada beraber foto paylaşır görürdük onlrda bizi görürlerdi yaa
ha öyle var tabiii dışardan göz daha iyi olur zaten
olur calla daha çok motive oluruz
Yen'i grup mu kurulsa yada çıkarılmıyor mu acaba
canım ya sendeki incelme harika.. Tebrikler..Fotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)
Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
Bekleme yapmayalım işi olmayan çıksın kasıyor diye bi duyuru yap iyisi mi just :))Silmekle ilgili bir şey göremedim
Ama konuşmaya başkalarının davet edilmesine izin ver seçeneğini seçtim
Bakın bakalım davet edebilecek misiniz
Olmazsa yeni grup kurulabilir ya da aktif olmayanlar çıksın diye etiketlenir
arkadaslar yazmis :) konferansi bosaltabilirsek görürsün canim, fotolari özelden paylasiyoruz. Olmadi 2. bi konferans acarizfotograflarını nereden görebiliyoruz?