JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

kalorili beslenme beni sıkar diye düşünüyorum ya hic denemedim daha önce useniyorum sanirim
ben kalori sayarak 12 kilo verdim .. İlk evlendigimde 65 kiloya çıktım kalori sayarak verdim. Bir sure sonra alışkanlık haline geliyor ve oraya yazma korkusundan yemiyorsun. Kesinlikle tavsiye ederim canım. Miktarları da öğrenirsin bir sure sonra. Evine mutfak tartısı al. Ben.ilk öyle yaptım ve zamanla tahmini olarak kaç gram olduğunu öğrenmiştim.. Hem protein yağ karbonhidrat dagilimini da yapıyor denemelisin

Katılıyorum bak buna
Artık bir kaç hafta sonra ezberden kalorileri hesap edebiliyorsun güzel oluyor
Ben artık istesem de saymayı bırakamam sanırım ki bu güzel bir şey hep ne aldığımı bileceğim

mutfak tartisi alma imkanim yok tahmini çıkarabilir miyim degerleri acaba?
bi de hangi programla hesapliyosunuz kalorileri onu indiriyim ben de

C cranial tahmini belirlemek zor olur ama yine de imkansız değil. Mesela büyük kutu beyaz peynir 1000gr, içinde iki parça var 500-500, 500gr olanın tanesini 5e böl, al sana 100er gr beyaz peynir internette atıyorum musakka kalori yazsan da geliyor mesela oradan bir porsiyon (bir tabak) kaç grammış bakabilirsin

Bunlar yerine ben mutfak tartısı tavsiye ederim ama böyle aşırı pratik oluyor. İnternetten en ucuz olanını aldık biz. 15-20lira gibi bir fiyatı vardı, gayet işe yarıyor.

Uygulama da Myfitnesspal. Paketli yiyeceklerde barkod okutup öyle bile alabiliyorsun kalorisini yiyeceğinin. Oradan atıyorum çikolata seçtin, yarım paket filan da yazabiliyorsun. Yaptığın sporu girince onun kalorisini de yazıyor. Ben çok seviyorum bu uygulamayı

Kızlar merhabalar ben çarşamba gününden beri yapamıyorum ne yazıkki. Acilen şehir dışına çıkmak durumunda kaldım ve de burda yapamıyorum imkanım yok. Pazar günü evimde olurum pazartesi devam mı etmeliyim kaldığım yerden ? Shred Level 2nin son gününü yapacaktım 9.günü yapmıştım. Sizce eve döndüğümde direk shred Level 2 baştan mı almalıyım öyle level 3 e geçmeliyim akıl verin noluuur ya yoksa direk level 3 ile devam mı etmeliyim

mutfak tartisi alma imkanim yok tahmini çıkarabilir miyim degerleri acaba?
bi de hangi programla hesapliyosunuz kalorileri onu indiriyim ben de
Canım fatscreet ve fit360 diye uygulamalar var fit 360 su içmeyi adımı felan hepsini talip ediyor orda genelde ne kadar kalori oda var bence uygulama da kullanabilirsin yardımcıda olur ne yendiğini kontrol etmek için çok iyi oluyorlar
bence kaldığın yerden devam et tabiii yinede sen bilirsin hem sıkılmamış Yen'i level geçersin gittiğin yerde Leslie felan yap yapabilirsen

Bence level 2 yi tekrar yap fazla Shred göz çıkarmaz

Dün giremedim kizlar sporuda yapmadim
Mesajlarin hepsini okudum :)

C cranial cim bacak inceltme hareketleri bulursan bana da söyle, ben de o konuda sıkıntılıyım. Hele su ic bacaklarin birlesik durmasi hic hosuma gitmiyor, bi türlü ayiramadim

Velvette cim tebrikler canim, yapmadigin bi sandalye sporu kalmisti onuda kat kat yapmissin masallah

E Eceece20 Alisir kuzucuk senle bir spor yapmaya:) o öglen uykusuda güzel oluyor cocukla :))

Kalori saymak gercekten güzel bisey. Kendi yaptigim soslari falan öyle bi hesapliyorum ki gören atomu parcaliyorum sanar Zamanla aliskanlik oluyor. Ben önceden tahmin ederek yapiyordum asagi yukari, simdi mutfak tartisi aldim, ölcüyorum.

o degil de fena takinti oldu baskalarinin yediklerinide sayiyorum gecen yengem bisküvi misküvi yiyodu su kadar kalori aldin deyince istahi kesildi

Heh ben biraz deliyim napacaksın bir şeyi kafaya koydu mu yapmam oldurmam lazım

o degil de fena takinti oldu baskalarinin yediklerinide sayiyorum gecen yengem bisküvi misküvi yiyodu su kadar kalori aldin deyince istahi kesildi
Ya bunu bana eşim yapıyor bazen. Lokmalarımı mı sayıyorsun diye kızıyorum. Bazen de zorla hesaplattırıyorum. Sen de hesaplasam kızıyorsun, hesaplamasam hesapla diyorsun der
Ama insan nutellalı pankekini zevkle yerken karşısındakinin pat diye bu kahvaltıda neredeyse 900kalori aldık deyince bi sinir oluyor yani

ahahaha aynen yalniz iyimis nutellali pankek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…