Kesin beslenmedirben hiç bir diyet programı uygulamıyorum çok fazla dikkat ettiğim de söylenemez
Plates vucudu sıkılaştırıyor kilo hemen vermezsin ama daha zayıf duruyorsun beden olarak incelirsin hemde ara verdiğin bu zaman da vucudunu da salmamış olursun
Canim ben ya oglum gece uykusuna gecince aksamlari yapiyorum veya öglen uykusundayken. Bazen benimde uykum oluyor onla bir uyuyorum, kalkinca keyfi yerindeyse birlikte yapiyoruz onunda hosuna gidiyor. Baslarda cok yapisiyodu bacagima hatta gelip kendi kaldir indir yaptirtmaya calisiyodu :)) birde derin derin nefes aliyor sipa ebru salli gibiKızlar ben bu 30 günü bitirince nasıl yapcam bilemiyorum.. Simdi ailemin yanindayim rahatım ama dönünce cok zor olacak. Bir.kızım var ne doğru.düzgün uyur ne de kucağımdan iner
Simdi yapabildiğim kadar Yapma ya çalışıyorum gidince zor olacak.
Bebesi olanlar tüyo verin bana siz nasıl zaman buluyorsunuz
Bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat eden arkadaşlar size kombu çayını onerebilirim.bir inceleyin harika bir cay. Ben.bir suredir içiyorum. Emzirdigim için az tüketiyirum yemeklerden once içiyorum ve iştah kapatıyor. Sadece iştah kapatması da değil gerçi her derde deva. Tavsiye ederim
Yok kesinlikle zorlama canim. Evet catlagin varsa cok kötü sonuclar dogurabilir. Benim akrabam jimnastik yaparken düsmüs o kemigi catlatmis ve hic farkina bile varmamis agrim var diyormus sadece. En son doktora gidiyolar aylar sonra tam orda muayene sirasinda düsüp bayiliyor. Meger o ufak agri gibi hissettigi catlak baska bölgeye batarak orayi komple iltihaba cevirmis. Acil ameliyat yaptilar ve yalan olmasin 3 aya yakin bakim gerekti yerindrn düzgün kalkamadi.Galiba ben en azından birkaç gün veya 1 hafta yapamıcam kızlar
Level 3ün yarısına geldim ama kendimi kötü hissediyorum yaparken
En iyisi biraz ara vermek sanırım
Yoksa daha kötü olacak gibi duruyor
Arkadaşlarım zorlarsan çatlak büyüyebilir kırılabilir 1 ay yatarsın dediler öyle bir şey olabilir mi ki
O arada yerde çalışmayı düşünüyorum
Esneme veya yoga yapabilirim
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara versem ne diyorsunuz
Yok kesinlikle zorlama canim. Evet catlagin varsa cok kötü sonuclar dogurabilir. Benim akrabam jimnastik yaparken düsmüs o kemigi catlatmis ve hic farkina bile varmamis agrim var diyormus sadece. En son doktora gidiyolar aylar sonra tam orda muayene sirasinda düsüp bayiliyor. Meger o ufak agri gibi hissettigi catlak basla bölgeye batarak orayi komple iltihaba cevirmis. Acil ameliyat yaptilar ve yalan olmasi 3 aya yakin bakim gerekti yerindrn düzgün kalkamadi.
Hicbirsey yapma dinlen 1 hafta ne ki? Doktorada kontrollere git arada.
Callan ve pilates agrilara iyi geliyor fakat sende ki catlak yani, düzelmedigi sürece birsey yapma.
Senin dizinde mi catlak?Ya işte babam bana inanmıyordu çatlak olsa 1 hafta nasıl yürüyeceksin diyordu ben de ağrı var diyordum ama öyle ay yerimde duramıyorum gibi değildi
Bugün zaten çok kötü oldu yolun ortasında ağlıcaktım
Canım peki fikrini isteyeyim şunları yapsam nasıl olur
Bunu dizini sakatlayanlar için geliştirmişler daha bir sürü video var böyle terleyene kadar böyle yapsam mesela o aradaki haftada da formumu koruyup günde 200-300 yakabilir miyim
Zaten en sorunlu bölgem göbek benim biliyorsun
Senin dizinde mi catlak?
Diz icin güzel egzersizler agirlik bindirmedigi icin zor olmaz, sadece dizi öne dogru uzattigin yerlerde aci hissediyormusun ona dikkat etmen gerek. Aci hissettigin an birak.
Göbek bölgen icin hic olmazsa bir hafta sirf sirt üstü yatarak mekikde cekebilirsin aslinda. Evet sıkıcı gelebilir ama iyilesene kadar hic birsey yapmamaktan iyidir. Mekikleri de yarim cek ama tamamen kalkma, zorlayinca ondada dize yükleniyor insan. Cesit cesitleri var tek bacagi digerinin üzerine koyup hafif hafif kalkmali falan yan kaslarda calisiyor hem.
Ya ben ne zamandi hatirlayamiyorum sezaryenden sonra bi spora basladim cok agrim olmustu ic karnim aciyodu resmen. Yavas yapilan spor türleri sec bence. Shredde zorlaniyormusun karin egzersizleri yaparken? Callanetics de alt karin kullaniliyor genelde, pubik denen bölgeyi yukari cekiyosun habire (pilatesdeki gibi) o belki biraz sorun yapabilir. Eger yok zorlanmiyorum onda diyorsan pilatesde yapabilirsin callaneticsde.Bende bebeğim var o uyuyunca yapıyorum yada akşam babası gelince yarım saat ona satıyorum başka yolu yok yoksa kalacak bu göbek böyle
canım sezeryan oldum ben ben callantics yapabilir miyim yada hangisini üfff doğru egzersizi bulmam lazım
insallah cabucak gecer. Olsun saglik olsun Ripped'dr az fena cikmadiBüyük çatlak değil canım kıymık gibi stres çatlaklarından varmış
Bu böyle acıtıyorsa tam çatlaklar nasıldır bilemiyorum
Böyle bir sürü video buldum kimi 350ye kadar kalori yakıyor o kadar yeter bana günlük zaten
Rippedin yarım kaldığına çok üzüldüm ama kaldığım yerden devam edip yine sizinle sonuç, foto paylaşıcam söz
Zaten doktorun dediğine göre iki haftaya bir şey kalmazmış bu ilaçlarla
Çok geçmiş olsun dinlen biraz bir hafta hemen geçer sen burdan bize destek olursun. İyi ki fark etmişsin. Herşeyin başı sağlık bize koçluk yaparsınGaliba ben en azından birkaç gün veya 1 hafta yapamıcam kızlar
Level 3ün yarısına geldim ama kendimi kötü hissediyorum yaparken
En iyisi biraz ara vermek sanırım
Yoksa daha kötü olacak gibi duruyor
Arkadaşlarım zorlarsan çatlak büyüyebilir kırılabilir 1 ay yatarsın dediler öyle bir şey olabilir mi ki
O arada yerde çalışmayı düşünüyorum
Esneme veya yoga yapabilirim
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara versem ne diyorsunuz
yaa shred çok değil bazen hafif ağrıyor tabii karnın içi tam anlamıyla iyileşmesi 2 yıl sürüyormuş benim dr. 3-4 aydan sonra mekik çeke bilirsin demişti sorduğumda. NeYa ben ne zamandi hatirlayamiyorum sezaryenden sonra bi spora basladim cok agrim olmustu ic karnim aciyodu resmen. Yavas yapilan spor türleri sec bence. Shredde zorlaniyormusun karin egzersizleri yaparken? Callanetics de alt karin kullaniliyor genelde, pubik denen bölgeyi yukari cekiyosun habire (pilatesdeki gibi) o belki biraz sorun yapabilir. Eger yok zorlanmiyorum onda diyorsan pilatesde yapabilirsin callaneticsde.
Ben acidigi zaman doktoruma sormustum ilk 6 ay normal agriyabilir demisti. Icteki yaralarda henüz iyilesme asamasinda aci vermesi normal dediydi.
Günaydın kızlar
Moralim sıfır sıfır sıfırbaşladığımdan beri hiç kilo vermemişim nasıl olacak ben nerde yanlış yapıyorum zaten öyle deli gibi yemek yiyen biri değilim acaba nerde yanlış yapıyorum
Evet canım emziriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum emziriyorum diye tatlı felan yemiyorum şeker diyeti bile yapıyorum sporumu yapıyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde yoksa bu kilolar beni mi çok sevdi anlamadım yaaCanım lütfen moralini bozma. Bebegini emziriyor muydun? Emziriyorsan zaten sütün azalmamasi icin ağır bir diyet yapamazsin.
Ayrica şöyle düşün bu kilolari 1 ayda almadin o yuzden tabi ki 1 ayda vermeyeceksin. Kendine uzun vadeli hedefler koy. 6 ayda 6 kilo gibi. Hem verdiğin kilo kalıcı olur hem de sağlıklı şekilde kilo vermiş olursun. Zaten senin minnoş ayaklansın o zaman istemesen de gidecek kilolar hiç merak etme
Evet canım emziriyorum ve yediklerime dikkat ediyorum emziriyorum diye tatlı felan yemiyorum şeker diyeti bile yapıyorum sporumu yapıyorum bir yerde yanlış yapıyorum ama nerde yoksa bu kilolar beni mi çok sevdi anlamadım yaa
İnşallah yaa 70 düşsem içim rahatlayacak tatile gideceğiz güya ama mayo şort giymek zorunda kalacağım şu anda 42 ile 40 arasında gidip geliyorum.Ya ilk zamanlar öyle oluyor ama sonra birden gidiyor. Vücudun yavaş yavaş eski şeklini alıyor. Ben Doğumdan hemen sonra 60 kiloydum oğlum 4 aylıkken 59 kiloydum sonra doğru düzgün diyet bile yapmadan 6 ayda 53 e düştüm. Sonuçta bu senin asli kilon değil o yüzden gidecek hiç merak etme
canim benim cok gecmis olsun cok üzüldümTamam canım sağ ol hem pilatesin yerde olan hareketlerini yapacağım hem de bu sandalyede oturarak yapılan egzersizleri yapar yine günde 300-400 kalori yakmaya çabalarım
insallah cabucak gecer. Olsun saglik olsun Ripped'dr az fena cikmadi
Video hosuma gitti, oturdugu yerden baya hareketliymis. Dizin bu sekildeykende yaparsin o zaman, büyük catlak olmasinda.
Çok geçmiş olsun dinlen biraz bir hafta hemen geçer sen burdan bize destek olursun. İyi ki fark etmişsin. Herşeyin başı sağlık bize koçluk yaparsın
yaa shred çok değil bazen hafif ağrıyor tabii karnın içi tam anlamıyla iyileşmesi 2 yıl sürüyormuş benim dr. 3-4 aydan sonra mekik çeke bilirsin demişti sorduğumda. Ne
canim benim cok gecmis olsun cok üzüldüm
bir süre dinlen iyi gelecektir sana hem kaslarin da dinlenmis olur sonra kaldigin yerden devam edersin allah beterinden korusun
işte azim yani kim durdurabilir ki seni:))Evet tek bacak üstünde zıplama bile bu levelda şaka gibi
Kaderin bir oyunu mudur bilemedim
Bırakmam zaten ben totom kırılsa bile egzersiz yapacak bir yol bulup kilo veririm
Ben durur muyum kız sandalyeden yaparım
oyyy yerim onu maşallah sipayaCanim ben ya oglum gece uykusuna gecince aksamlari yapiyorum veya öglen uykusundayken. Bazen benimde uykum oluyor onla bir uyuyorum, kalkinca keyfi yerindeyse birlikte yapiyoruz onunda hosuna gidiyor. Baslarda cok yapisiyodu bacagima hatta gelip kendi kaldir indir yaptirtmaya calisiyodu :)) birde derin derin nefes aliyor sipa ebru salli gibi1 yapma 2 yapma dedikten sonra birakti.
Hic olmucak gibiyse yarim saat cizgi film ac :) gerci yasi kac bilmiyorum izlermi?