JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlar ya bu squat özellikle ağırlıkla yapılan squat bacakları kalınlaştırır diyorlar ileriki levellerde olup bacağı kalınlaşan var mı

Velvette Ben ilk Ebru Şallı'nın Ebruli programında yaptığı pilatesiyle başlamıştım kilo vermeye, yıl o zaman 2010 filandı Çok severdim, kilo da verdim yani tavsiye ederim şimdi ağır spor yapamayacağın için. Kolaydır zaten onun hareketleri. Ayağında azıcık da olsa bir acı hissedersen durursun. Her sabah kahvaltımı yapar sonra da onunla pilates yapardım

işte azim yani kim durdurabilir ki seni:))

Kimse kimse kimse

Velvette çok gecmis olsun canım ya Allah beterinden saklasın... Bir acelen yok sonucta bosver kendini sakın zorlama. En hafif spor neyse onu yap hatta gidebiliyorsan yuzmeye git yaz günü en güzel spor :)

Acelem eylüle kadar 60 kilo olmak ama eylülden sonraya kalacak bu gidişle

Kızlar ya bu squat özellikle ağırlıkla yapılan squat bacakları kalınlaştırır diyorlar ileriki levellerde olup bacağı kalınlaşan var mı

Hayır aksine inceldi
Hurafe bunlar
Hiç kalın bacaklı fitnesscı gördünüz mü
Hepsi dal gibiler

Ay dur bakayım hemen nasılmış

Canim zorlama bence. Simdi ara ver. İyileşince yine başlarsın. Zorlanmayacagin egzersizleri yapabilirsin.. Aman diyim dikkt et kendine

Canim ya sen cok sıkı yapıyorsun aslında di mi. Peki incelme olmuyor sıkılasma nasıl. Acaba kas mi oluyor da incelme olmuyor. Beslenme ile ilgili olabilir mi.bildiğim kadarıyla tibet egzersizi de coo iyi.. Sadece bacağa yönelik ekstra hareketler yapsan rippedin yaninda

C cranial canım 30 gün fit ve nike training diye programlar var play storeden indirdim. Çok güzel hareketler var bacak.için de. İsine yarar belki bir göz atsana
canim cok tesekkur ederim bir tek sen ilgilenmissin feryadimla allah razi olsun senden..

Sorun nerde bilmiyorum okuduguma göre bolgesel yag yakma incelme diye bir sey yok spor yaparak kaslari hedef aliyormusuz. Artik yaglari hedef alma zamani sanirim beslenmeme daha cok dikkat edicem. Yuruyuse de baslamayi düşünüyorum. Pilates cemberiyle ic bacak hareketlerini de ekliycem. Biktim artik insan emeklerinin karsiligini alamayinca cok üzülüyor bosuna kürek cektigini düşünüyor

Maşallah çok iyi bende hiç incelme yok 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1,5 kilosunu geri almışım deli olucam

rica ederim canım faydam.olsa keske. Evet onu ben de okudum bölgesel incelme diye bisey yok diyorlar. Bence de sen beslenme ile ise devam et canım. Ben daha önce yoğurt zerdeçal zencefil tarçın karisimi yaptım yemeklerden once ya da ara ogun olarak tükettim. Faydasını da gördüm. Suyun içine bir dönem karbonat koyup içtim o da faydalı.. Ama bence kalori say. Fatsecret diye bir program var. Onu kullanabilirsin kalori sayımi kilo vermede cok etkili. Ama bence moralini bozma. Beslenmeye dikkat edip bölgesel egzersizlerle üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum..

kalorili beslenme beni sıkar diye düşünüyorum ya hic denemedim daha önce useniyorum sanirim

kalorili beslenme beni sıkar diye düşünüyorum ya hic denemedim daha önce useniyorum sanirim
Uygulama indir telefonuna canım. İlk önce yediklerini oraya kaydet. Ben 20 kiloyu öyle verdim, eşime de evlendikten sonra kilo alınca kalori sayımını öğrettim, telefonuna uygulama yükleyip başladı. O da 25ten fazla kilo verdi.

Zamanla alışıyor kafadan hesaplayıveriyorsun kalorileri. Öğünlerini ona göre ayarlıyorsun. Kilonu koruman da kolay oluyor alıştığın için

valla masallah tebrik ederim harika kilo vermişsiniz :)
bahsettigin hangi uygulama ?

bi benim seyde kafam karisiyor yedigim peynirin meyvenin gramini nerden biliyim yani o kaloriyi doğru mu hesapliyor nasıl tam emin olacaz ki

Canim zorlama bence. Simdi ara ver. İyileşince yine başlarsın. Zorlanmayacagin egzersizleri yapabilirsin.. Aman diyim dikkt et kendine

Öyle yaptım bugün ripped yapmadım çünkü bazen çok sızlıyor zaten zor yürüyorum ripped benim neyime

Oh be içim rahatladı

Benim bacaklar çok güzel inceldi valla iç bacak sıkıntım var bir onlar löp löp

Bir de göbek tabi

Göbeğim gitse rahat 5 kilo vereceğim bence

20 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 17/30
2. Frifri: Shred 14/30
3.eceece20 shred 19/30
4. EmiraSalih Leslie 3 mil 3/15
5. Vanillav: 30 dk mix + 30 dk cardio + 40 dk cardio+strength

Hepsi sandalyede yapılanlardı
Üzerine mekik, abs, kol falan da çalıştım yerde yatmak suretiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…