- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
işte azim yani kim durdurabilir ki seni:))
Velvette çok gecmis olsun canım ya Allah beterinden saklasın... Bir acelen yok sonucta bosver kendini sakın zorlama. En hafif spor neyse onu yap hatta gidebiliyorsan yuzmeye git yaz günü en güzel spor :)
Kızlar ya bu squat özellikle ağırlıkla yapılan squat bacakları kalınlaştırır diyorlar ileriki levellerde olup bacağı kalınlaşan var mı
Velvette Ben ilk Ebru Şallı'nın pilatesiyle başlamıştım kilo vermeye, yıl o zaman 2010 filandı Çok severdim, kilo da verdim yani tavsiye ederim şimdi ağır spor yapamayacağın için. Kolaydır zaten onun hareketleri. Ayağında azıcık da olsa bir acı hissedersen durursun.
Oh be içim rahatladıHayır aksine inceldi
Hurafe bunlar
Hiç kalın bacaklı fitnesscı gördünüz mü
Hepsi dal gibiler
Canim zorlama bence. Simdi ara ver. İyileşince yine başlarsın. Zorlanmayacagin egzersizleri yapabilirsin.. Aman diyim dikkt et kendineGaliba ben en azından birkaç gün veya 1 hafta yapamıcam kızlar
Level 3ün yarısına geldim ama kendimi kötü hissediyorum yaparken
En iyisi biraz ara vermek sanırım
Yoksa daha kötü olacak gibi duruyor
Arkadaşlarım zorlarsan çatlak büyüyebilir kırılabilir 1 ay yatarsın dediler öyle bir şey olabilir mi ki
O arada yerde çalışmayı düşünüyorum
Esneme veya yoga yapabilirim
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara versem ne diyorsunuz
Canim ya sen cok sıkı yapıyorsun aslında di mi. Peki incelme olmuyor sıkılasma nasıl. Acaba kas mi oluyor da incelme olmuyor. Beslenme ile ilgili olabilir mi.bildiğim kadarıyla tibet egzersizi de coo iyi.. Sadece bacağa yönelik ekstra hareketler yapsan rippedin yaninda19 Temmuz Spor Listesi
1. Aquarius24: Ripped 3/6 Level 4
2. eceece20 shred 18/30
3. Asimeleksi shred 16/30
4. Frifri: Shred 13/30 + 30dk hafif tempolu yürüyüş
5. EmiraSalih leslie 3mil 2/15
6. C cranial : Ripped level3 5/6 + tibet 11 tekrar
Yol arkadaslarim canlarim lütfen bana bacak inceltici ise yarayan bir seyler önerin vallahi bıktım 1 cm bile incelmiyor basenler kalin bacaklar yakismayan pantolonlar valla depresyonlara gircem moralim bozuluyor cok(
Canim ya sen cok sıkı yapıyorsun aslında di mi. Peki incelme olmuyor sıkılasma nasıl. Acaba kas mi oluyor da incelme olmuyor. Beslenme ile ilgili olabilir mi.bildiğim kadarıyla tibet egzersizi de coo iyi.. Sadece bacağa yönelik ekstra hareketler yapsan rippedin yaninda
canim cok tesekkur ederim bir tek sen ilgilenmissin feryadimla allah razi olsun senden..
Maşallah çok iyi bende hiç incelme yok 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1,5 kilosunu geri almışım deli olucamBu konuda uzman değilim ancak kesinlikle ara vermelisin bence. Üstüne gitme daha fazla sonra daha kötü olur Allah korusun.
Bu arada bende level 1 6. günü tamamladım ve şimdiden vücudumda totalde 3,5 cm incelme var. Yalnız başladığımda kilom 50.6 dı şimdi 50.8 kaslandım mı ne
Maşallah çok iyi bende hiç incelme yok 2 kilo vermiştim bugün tartıldım 1,5 kilosunu geri almışım deli olucam
rica ederim canım faydam.olsa keske. Evet onu ben de okudum bölgesel incelme diye bisey yok diyorlar. Bence de sen beslenme ile ise devam et canım. Ben daha önce yoğurt zerdeçal zencefil tarçın karisimi yaptım yemeklerden once ya da ara ogun olarak tükettim. Faydasını da gördüm. Suyun içine bir dönem karbonat koyup içtim o da faydalı.. Ama bence kalori say. Fatsecret diye bir program var. Onu kullanabilirsin kalori sayımi kilo vermede cok etkili. Ama bence moralini bozma. Beslenmeye dikkat edip bölgesel egzersizlerle üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum..canim cok tesekkur ederim bir tek sen ilgilenmissin feryadimla allah razi olsun senden..
Sorun nerde bilmiyorum okuduguma göre bolgesel yag yakma incelme diye bir sey yok spor yaparak kaslari hedef aliyormusuz. Artik yaglari hedef alma zamani sanirim beslenmeme daha cok dikkat edicem. Yuruyuse de baslamayi düşünüyorum. Pilates cemberiyle ic bacak hareketlerini de ekliycem. Biktim artik insan emeklerinin karsiligini alamayinca cok üzülüyor bosuna kürek cektigini düşünüyor
kalorili beslenme beni sıkar diye düşünüyorum ya hic denemedim daha önce useniyorum sanirimrica ederim canım faydam.olsa keske. Evet onu ben de okudum bölgesel incelme diye bisey yok diyorlar. Bence de sen beslenme ile ise devam et canım. Ben daha önce yoğurt zerdeçal zencefil tarçın karisimi yaptım yemeklerden once ya da ara ogun olarak tükettim. Faydasını da gördüm. Suyun içine bir dönem karbonat koyup içtim o da faydalı.. Ama bence kalori say. Fatsecret diye bir program var. Onu kullanabilirsin kalori sayımi kilo vermede cok etkili. Ama bence moralini bozma. Beslenmeye dikkat edip bölgesel egzersizlerle üstesinden gelebilirsin diye düşünüyorum..
Uygulama indir telefonuna canım. İlk önce yediklerini oraya kaydet. Ben 20 kiloyu öyle verdim, eşime de evlendikten sonra kilo alınca kalori sayımını öğrettim, telefonuna uygulama yükleyip başladı. O da 25ten fazla kilo verdi.kalorili beslenme beni sıkar diye düşünüyorum ya hic denemedim daha önce useniyorum sanirim
valla masallah tebrik ederim harika kilo vermişsiniz :)Uygulama indir telefonuna canım. İlk önce yediklerini oraya kaydet. Ben 20 kiloyu öyle verdim, eşime de evlendikten sonra kilo alınca kalori sayımını öğrettim, telefonuna uygulama yükleyip başladı. O da 25ten fazla kilo verdi.
Zamanla alışıyor kafadan hesaplayıveriyorsun kalorileri. Öğünlerini ona göre ayarlıyorsun. Kilonu koruman da kolay oluyor alıştığın için
Canim zorlama bence. Simdi ara ver. İyileşince yine başlarsın. Zorlanmayacagin egzersizleri yapabilirsin.. Aman diyim dikkt et kendine
Oh be içim rahatladı