JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Günaydın kızlar dün dışarı çıktım 8000 adım atmışım dışarda insan farkında olmadan baya yürüyor

merhaba kızlar. bende 30 day shared e bugün başladım. sıkı, sıfır karbonitrat ve sıfır şeker olan bir diyetle beraber. kilo vermeden çok sıkılaşmaya ihtiyacım var yag sardı herbir yerimi:) var mı başka yeni başlayan?

Kizlar ben gezideydim dün döndüm, misafirlerimiz var dediydim yarin gidiyolar ondan sonra yine eskisi gibi buradayim Ripped in bitimine son 2 günüm kaldi, uzadi malum.

C cranial canim cemberim var. Buldun mu egzersiz? Yoksa normal bacak arasina koyup sıkmayımı yapıyoruz?

Yorum alalım nasılmış level 3 :)
Bu levelda iç bacak baya çalışıyor yaa tam 2 tam yapmaya başladım bitti. Hala bacaklarım ağrıyor. Carsiolar bir ve ikinin kombini gibi olmuş bunda dambıl ile çalıştırıyor zalımın kızı İç bacak için bende küçük pilates topum var onunla biraz çalışsam mı acaba benim iç bacak çok gevşek

aquarius24 canım insstada bi kiz her gün 250 cember hareketi yaparak bacaklarini epey inceltmis. ne dersin baslayalim mi biz de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…