gecmis olsun canim gezi spor yerine gecmistir zaten :)Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
Geçmiş olsun baya gezmişsiniz zatenBen bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
geçmiş olsun canım.. Gezerken baya kalori harcamışsındır :)))Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
inşallah harika sonuclar alirsin canim :)23 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 20/30
İkinci level bitişyarın bir güzel ölçüm yapacağım gelsin Yen'i leveller
24 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 21/30
Bu levelda iç bacak baya çalışıyor yaa tam 2 tam yapmaya başladım bitti. Hala bacaklarım ağrıyor. Carsiolar bir ve ikinin kombini gibi olmuş bunda dambıl ile çalıştırıyor zalımın kızıYorum alalım nasılmış level 3 :)
Hiç kondisyonun varmı istersen callantics başla jillian baya zorlu yaa ama güzel yaniKızlar bende baslayacağım jillian'a mı başlasam ilk yoksa callanetics mi sizce?