JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Benim bacaklar çok güzel inceldi valla iç bacak sıkıntım var bir onlar löp löp

Bir de göbek tabi

Göbeğim gitse rahat 5 kilo vereceğim bence

İç bacak sorunu bende de var iki gündür ekstra iç bacak hareketi yapmaya başladım.
aah ah o göbek yok mu o göbek kendimi bildim bileli var bende de
Ama sen maşallah baya iyi kilo vermişsin o göbekte gider inanıyorum

Eh işte biraz durakladı gibi bu hafta maalesef ama iyileşir iyileşmez sahalara döneceğim

Bir zamanlar ben de yapardım bunu. Ne enerjiktim ya şu an fos. Düşününce bile yoruluyorum. Severek yaptığım tek spor yüzme.

Valla yürek yediysen buyur bacım

Ben çok sevinirim senin için

Benim hala kesmiyor gözüm Natalie gibi yapmayı

Valla yürek yediysen buyur bacım

Ben çok sevinirim senin için

Benim hala kesmiyor gözüm Natalie gibi yapmayı
Yapamazsam da bu uğurda kolumu bacağımı bırakırım ben de herhalde
Kollarımı kullandığım plank, şınav çok zorlanıyorum. Kollarım çok güçsüz. Her plankte çığlık ata ata eğilip kalkıyorum ama gerisinde yine uymaya çalışıyorum Natalie bacıma fekat olmuyor olmuyorrr

Benim de nefesim yermiyor

Sen cardiolarını yap onun ben şınavlarını yaparım

Ah keşke öyle değiştirebilsek

Benim de nefesim yermiyor

Sen cardiolarını yap onun ben şınavlarını yaparım

Ah keşke öyle değiştirebilsek
İkimizi toplasak bi Natalie etmiyoruz desene ya
Hakikaten ne güzel olurdu birbirimize paslardık zorlandığımız yerleri

Bugün sırtımdaki fazlalıkların, bra bulge denen şu zımbırtıların bariz bir şekilde azaldığını gördüm aynada. Çok mutluyum

Günaydın kızlar spor aşıkları

Kızlar ben shred ikinci Leveldeyim sırtlarım çok ağrıyor bugün acaba bu bölümdeki planklardan olabilir mi kendimi kasmış olabilir miyim hepsini yapayım derken

Günaydın kızlar spor aşıkları

Kızlar ben shred ikinci Leveldeyim sırtlarım çok ağrıyor bugün acaba bu bölümdeki planklardan olabilir mi kendimi kasmış olabilir miyim hepsini yapayım derken

Günaydın canım sanırım her yeni levelde yeni kaslar çalıştığı icin yeniden agri oluyor :)

Bende jillian yapıyorum bugün 3.günüm olacak level 1' de sonrası da callanetics geçmeyi düşünüyorum gün içerisinde de toplam 300 squat yapıyorum sizlerde yazmak istedim, spor için teşvik olur bana da :)

Bu arada, ara ara başladım diyete ve spora ama hep bıraktım devamı gelmedi aynı şekilde jillian da 30 tamamlamadım son zamanlar da ama 1 aydır diyet yapıyorum ve artık devam alışkanlık haline geldi

Ay çok sevindim kilo mu vermişsin

Benim bu hafta kilom takıldı 70.5te şu an ilerliyor gibi halbu ki çok hareket de etmiyorum ama sandalye sporu o kadar sandalye sporuyla mucize kilo vermece

Ay çok sevindim kilo mu vermişsin

Benim bu hafta kilom takıldı 70.5te şu an ilerliyor gibi halbu ki çok hareket de etmiyorum ama sandalye sporu o kadar sandalye sporuyla mucize kilo vermece
Tarçınlı su işe yaradı mı sende? Ben iki gün yapabildim sadece. Kilo olarak gram gram azalma var ama görüntüde sırttaki çıkıntılar azalmaya başlamış. Benim o bölge çok sorunlu normalde, bugün atlet giyerken aynada güzel geldi gözüme

Sırtımın alt kısmına bölgesel incelme için iğneli lipoliz yaptırdım 2013 yılıydı galiba. İncelmesine rağmen hala sıkıntılı, hele sırtımı üstü çok rahatsız ediyor beni. Kilo alınca da direkt oraya yapışıyor gıcık yağlar ama Jillian onu bile inceltti

22 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 19/20

Bugün yürüyüşe de çıkarım diye umut ediyorum yarın ikinci level son günü tam alışınca bitiyor zalımın kızı

22 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 19/30
2. Emirasalih Leslie 5/15
3. C cranial : Ripped level4 1/6 + tibet 11 tekrar

hanimlaar gevsedik mi nerde bildirimlerr
Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…