- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
Benim bacaklar çok güzel inceldi valla iç bacak sıkıntım var bir onlar löp löp
Bir de göbek tabi
Göbeğim gitse rahat 5 kilo vereceğim bence
İç bacak sorunu bende de var iki gündür ekstra iç bacak hareketi yapmaya başladım.
aah ah o göbek yok mu o göbek kendimi bildim bileli var bende de
Ama sen maşallah baya iyi kilo vermişsin o göbekte gider inanıyorum
Kızlar ben hareketleri neredeyse hep modife edilmiş şekliyle yani Anita gibi yapıyorum. Bu ay bittikten sonra bir ay daha shred yapsam ama bu sefer hep zor olanı yani Natalie gibi yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım. Sizce nasıl olur, ne dersiniz?
Yapamazsam da bu uğurda kolumu bacağımı bırakırım ben de herhaldeValla yürek yediysen buyur bacım
Ben çok sevinirim senin için
Benim hala kesmiyor gözüm Natalie gibi yapmayı
Yapamazsam da bu uğurda kolumu bacağımı bırakırım ben de herhalde
Kollarımı kullandığım plank, şınav çok zorlanıyorum. Kollarım çok güçsüz. Her plankte çığlık ata ata eğilip kalkıyorum ama gerisinde yine uymaya çalışıyorum Natalie bacıma fekat olmuyor olmuyorrr
Gün içinde 10 kere tartılıyorum heraldeCanım ne sıklıkla tartılıyorsun? eğer çok sık tartılıyorsan o gün geçici olarak fazla yemenden dolayı artmış olabilir kilon.
İkimizi toplasak bi Natalie etmiyoruz desene yaBenim de nefesim yermiyor
Sen cardiolarını yap onun ben şınavlarını yaparım
Ah keşke öyle değiştirebilsek
Günaydın kızlar spor aşıkları
Kızlar ben shred ikinci Leveldeyim sırtlarım çok ağrıyor bugün acaba bu bölümdeki planklardan olabilir mi kendimi kasmış olabilir miyim hepsini yapayım derken
İkimizi toplasak bi Natalie etmiyoruz desene ya
Hakikaten ne güzel olurdu birbirimize paslardık zorlandığımız yerleri
Bugün sırtımdaki fazlalıkların, bra bulge denen şu zımbırtıların bariz bir şekilde azaldığını gördüm aynada. Çok mutluyum
Tarçınlı su işe yaradı mı sende? Ben iki gün yapabildim sadece. Kilo olarak gram gram azalma var ama görüntüde sırttaki çıkıntılar azalmaya başlamış. Benim o bölge çok sorunlu normalde, bugün atlet giyerken aynada güzel geldi gözümeAy çok sevindim kilo mu vermişsin
Benim bu hafta kilom takıldı 70.5te şu an ilerliyor gibi halbu ki çok hareket de etmiyorum ama sandalye sporu o kadar sandalye sporuyla mucize kilo vermece
Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.