JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Benim bacaklar çok güzel inceldi valla iç bacak sıkıntım var bir onlar löp löp :KK70:

Bir de göbek tabi :işsiz:

Göbeğim gitse rahat 5 kilo vereceğim bence :KK70:

İç bacak sorunu bende de var iki gündür ekstra iç bacak hareketi yapmaya başladım.
aah ah o göbek yok mu o göbek kendimi bildim bileli var bende de :olamaz:
Ama sen maşallah baya iyi kilo vermişsin o göbekte gider inanıyorum:sampiyon:

İç bacak sorunu bende de var iki gündür ekstra iç bacak hareketi yapmaya başladım.
aah ah o göbek yok mu o göbek kendimi bildim bileli var bende de :olamaz:
Ama sen maşallah baya iyi kilo vermişsin o göbekte gider inanıyorum:sampiyon:

Eh işte biraz durakladı gibi bu hafta maalesef ama iyileşir iyileşmez sahalara döneceğim :KK53:

Bir zamanlar ben de yapardım bunu. Ne enerjiktim ya şu an fos. Düşününce bile yoruluyorum. Severek yaptığım tek spor yüzme.

Kızlar ben hareketleri neredeyse hep modife edilmiş şekliyle yani Anita gibi yapıyorum. Bu ay bittikten sonra bir ay daha shred yapsam ama bu sefer hep zor olanı yani Natalie gibi yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım. Sizce nasıl olur, ne dersiniz?

Valla yürek yediysen buyur bacım :KK70:

Ben çok sevinirim senin için :KK9:

Benim hala kesmiyor gözüm Natalie gibi yapmayı :KK45:

Valla yürek yediysen buyur bacım :KK70:

Ben çok sevinirim senin için :KK9:

Benim hala kesmiyor gözüm Natalie gibi yapmayı :KK45:
Yapamazsam da bu uğurda kolumu bacağımı bırakırım ben de herhalde :confused:
Kollarımı kullandığım plank, şınav çok zorlanıyorum. Kollarım çok güçsüz. Her plankte çığlık ata ata eğilip kalkıyorum ama gerisinde yine uymaya çalışıyorum Natalie bacıma fekat olmuyor olmuyorrr :rolleyes:

Yapamazsam da bu uğurda kolumu bacağımı bırakırım ben de herhalde :confused:
Kollarımı kullandığım plank, şınav çok zorlanıyorum. Kollarım çok güçsüz. Her plankte çığlık ata ata eğilip kalkıyorum ama gerisinde yine uymaya çalışıyorum Natalie bacıma fekat olmuyor olmuyorrr :rolleyes:

Benim de nefesim yermiyor :KK70:

Sen cardiolarını yap onun ben şınavlarını yaparım :KK70:

Ah keşke öyle değiştirebilsek :KK53:

Benim de nefesim yermiyor :KK70:

Sen cardiolarını yap onun ben şınavlarını yaparım :KK70:

Ah keşke öyle değiştirebilsek :KK53:
İkimizi toplasak bi Natalie etmiyoruz desene ya :rolleyes:
Hakikaten ne güzel olurdu birbirimize paslardık zorlandığımız yerleri :-)

Bugün sırtımdaki fazlalıkların, bra bulge denen şu zımbırtıların bariz bir şekilde azaldığını gördüm aynada. Çok mutluyum :KK49:

Günaydın kızlar spor aşıkları:KK200:

Kızlar ben shred ikinci Leveldeyim sırtlarım çok ağrıyor bugün acaba bu bölümdeki planklardan olabilir mi kendimi kasmış olabilir miyim hepsini yapayım derken:işsiz:

Günaydın kızlar spor aşıkları:KK200:

Kızlar ben shred ikinci Leveldeyim sırtlarım çok ağrıyor bugün acaba bu bölümdeki planklardan olabilir mi kendimi kasmış olabilir miyim hepsini yapayım derken:işsiz:

Günaydın canım sanırım her yeni levelde yeni kaslar çalıştığı icin yeniden agri oluyor :)

Bende jillian yapıyorum bugün 3.günüm olacak level 1' de sonrası da callanetics geçmeyi düşünüyorum gün içerisinde de toplam 300 squat yapıyorum sizlerde yazmak istedim, spor için teşvik olur bana da :)

Bu arada, ara ara başladım diyete ve spora ama hep bıraktım devamı gelmedi aynı şekilde jillian da 30 tamamlamadım son zamanlar da ama 1 aydır diyet yapıyorum ve artık devam alışkanlık haline geldi

İkimizi toplasak bi Natalie etmiyoruz desene ya :rolleyes:
Hakikaten ne güzel olurdu birbirimize paslardık zorlandığımız yerleri :-)

Bugün sırtımdaki fazlalıkların, bra bulge denen şu zımbırtıların bariz bir şekilde azaldığını gördüm aynada. Çok mutluyum :KK49:

Ay çok sevindim kilo mu vermişsin :KK9:

Benim bu hafta kilom takıldı 70.5te şu an ilerliyor gibi halbu ki çok hareket de etmiyorum ama sandalye sporu o kadar sandalye sporuyla mucize kilo vermece :KK70:

Ay çok sevindim kilo mu vermişsin :KK9:

Benim bu hafta kilom takıldı 70.5te şu an ilerliyor gibi halbu ki çok hareket de etmiyorum ama sandalye sporu o kadar sandalye sporuyla mucize kilo vermece :KK70:
Tarçınlı su işe yaradı mı sende? Ben iki gün yapabildim sadece. Kilo olarak gram gram azalma var ama görüntüde sırttaki çıkıntılar azalmaya başlamış. Benim o bölge çok sorunlu normalde, bugün atlet giyerken aynada güzel geldi gözüme :oops:

Sırtımın alt kısmına bölgesel incelme için iğneli lipoliz yaptırdım 2013 yılıydı galiba. İncelmesine rağmen hala sıkıntılı, hele sırtımı üstü çok rahatsız ediyor beni. Kilo alınca da direkt oraya yapışıyor gıcık yağlar ama Jillian onu bile inceltti :KK49:

22 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 19/20

Bugün yürüyüşe de çıkarım diye umut ediyorum :halay:yarın ikinci level son günü tam alışınca bitiyor zalımın kızı :KK53:

22 Temmuz Listesi

1. Asimeleksi shred 19/30
2. Emirasalih Leslie 5/15
3. C cranial : Ripped level4 1/6 + tibet 11 tekrar

hanimlaar gevsedik mi nerde bildirimlerr
Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.

X