benimde annem 1 tane yeter diyo herkese kalsa 1 çocuk paylaşmayı bilmezmiş te falanda filanda ooff dertliyim bu konuda ben bunu ne zorluklarla doğurup büyüttüm bünyem kaldırmaz bi tane daha
demeyin böyle kızlar ya kötü anne gibi hissediyorum sonra kendimi evet kardeş lazım ama çok zor bu koşullarda ben ilerde çocuğum bişeye ihtiyacı olduğunda ya yapamazsam derdine düşmek istemiyorum ben çalışmıyorum malesef iş bulamadım e eşimde mühendis ama öyle çok şahane bi maaşı yok artacağı da yok çok şükür rahat geçiniyoruz ama bi tane daha çocuğumuz olsa çok fazla zorlanırız e borç ödeniyo şu anda daha çooookta var ayrıca oğlumla öyle çok uğraştımki bünyem yoruldu artık gerçekten çok zor bi lohusalık geçirdim bunalıma girdim doğumumda zor oldu dediğim gibi artık daha çok korkuyorum doğumdan zaten bencillik bunlar ama dediğim gibi 2. bi çocuğa iyi bi anne olamam ben :sinifsinif:
Yok hayatım eşim götürüyo mecburen dolmuşla gitmeye kalksam 45 dakka anca.İş carrfurun orda ev yuvacığın altında hesap et işte.Kreşe verince değişir diyolar.Büyük bi hevesle 3 yaşını bekliyorum.boshayallersmile
şöyle bi durum var canım o yüzden kolay geçmesi çok zor sezeryan oldum normal doğum yapamıyorum belden uyuşmuyorum bayıltılmak zorundayım uyandığımda nasıl bi ağrı sancı oluyo inanılmaz bişey ağrı eşiğim çok düşüktür bu yüzden düşünemiyorum bile
anne baba olmanın ideal yaşı 30 muş minecim ne kadar doğru bilmem ama araştırmalar öyle söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?