izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

evet cnm daha basındaym :) ama Allahım olmayan ve ısteyen herkese nasıp etsın... sımdı bol bol uyutuyo yavrum,nasılsa ılerıde coook uykusuz bırakcam sızı dıyoo :)))

belli olmaz canım ya uyur inşallah uykusuzluk beter bişey öyle olmaz inşallah hatta inşallah gazsız uyuyan iştahı yerinde bi bebeğin olur

a.s.Büşracım geçmişi şöyle bi okurken farkettim yazmışsın bugün doğum günün nice yıllara doğum günün kutlu olsun

a.s.Büşracım geçmişi şöyle bi okurken farkettim yazmışsın bugün doğum günün nice yıllara doğum günün kutlu olsun

ayy Asudecim canım çok saol çok teşekkür ederim
dün gece girdim ama bakamadım Sudeniz hanım hemen uyandı :)
birde bir huy edindi her gece istisnasız yatagında kalkıp oturuyor ayaga kalkıyor gezinip yatagının içinde oynyor ama yatak odasında park yatak var kenarları alçak malum atlıycak diye korkuyorum kendi odasındada yatagının kenarlarına ayaklarını sokup çıkmaya çalışyo çok tehlikeli şeyler yapmaya başladı:))

haaa bu arada hepinize günaydın topraklar :))

rica ederim canım güzel geçmiştir dün inşallah bugünde benim anneciğimin doğum günü gideceğim inşallah bakalım guclubacismile
ya senin durumunda çok zor oğlum kalkıp otursa deliririm heralde azda uyuyo galiba Allah yardımcın olsun

beklediğimden çok daha harikageçti canım Allah uzun ömürler versin inşlh annene cnm
gerçekten zor Asudecim ya bazen 2 3 saattebir sadece mama içmeye uyanıyor ama bazende saat başı uykusunda aglıyor emzigi çıkınca aglıyor ama bu kalkıp oturması hele ayaga kalkması uzun zamandır var dün gece mesela ayaga kalkmış dayanmış kenara ellerinide bırakmış o şekilde yakaladım birde uyanamasam gerçi tam yatagımın yanında ama ufakta olsa bir ara var yataga atlarsada araya düşme ihtimalide var anne olmak ne zormuş ya herşeyi hesaplamak zorundasıneyvahedigeldismilesositososito

amin hepimizin annelerine Allahım uzun ömürler versin inşallah sende bu uyku durumu için 2 yaşını bekleyeceksin sanırım o zamana kadar düzelmiyor çoğu insanın çok zor annelik hakikaten kuş uykusu gibi uyku uyuyoruz doktoruna falan danıştınız mı bu uyanıp oturmaları için bişey dedi mi uykusu olan bebek niye oturur çok zor bişey ya bi akıl verse doktor

canım bu aylarda bebek yapabildiklerini sergilemek istermiş sürekli ayakta durmak bıdır bıdır konuşma falan birde sudeniz çok dönerek uyuyor birkaç kere yakaladım tam saga sola dönerken fazla dönüyor yüzüstü dönünce emekleme modundan hemen oturuyor sonra başlıyor kıkır kıkır gülmeye oynamaya normalde sabah falan uyandıgında bizi görmesin başlar aaa aaa die çığlıklar atmaya ama gece bir egleniyorki görme :))

işiniz var yani desene kaydirigubbakcemile3 ay mümkünse benimki yapmasın vallahi deliririm zaten uyuyamıyorum çok zor bişey

böyle böyle büyüyecekler işte canım sonra çok arıycaz bu günlerini
su hanımın doğum günüde yaklaştı hafta sonu pasta bakmaya başlıycam tam bir ayım var:)

doğru söylüyosun arayacağız bencede
bizim haziran sonu bakmaya başlamadım ama nasıl bişey olsa diye hep kafamda mevlütünü istediğim gibi yapamadım doğumunuda doğum günü güzel olur inşallah
sanki hoşgörde güzel olur gibi geliyor bana

günaydın şeyma nerelerdesin yoksun? emar sonuçların çıktı mı?

yaf neler neler çıktı bende, az bi bel fıtığı olmaya başlamış ama çok düşük seviyede, bide böbreklerimde taş çıktı asude gerçekten küçük şeyleri göz ardı etmemek lasımm, çok şaşırdım hiç beklemiodum, gerçi çook şükür önemli bişe yoktaa. böbrek taşına çok şaşırdım hiç öle bi sorunum olmamıştı.öle işte teşekkür ederim hatırladın mutlu ettin beni..:)

rica ederim buralarda olmayınca kötü bişey mi çıktı acaba dedim geçmiş olsun babamda da var az bişey bel fıtığı dikkat et valla kötü bi rahatsızlık böbrekler içinde vardır yapılması gerekenler araştır dikkat et o da çok kötü benim bildiğim böbrek taşına yoğurdun içinde biriken su iyiymiş o da bir nevi kefir kefirde faydalı olabilir yani

işte belim için fizik tedaviye gidicem çok şükür başında gitmişim sorucam iice dikkat etmem gerekenleride ilerlememsi için, taş için de bolca su içicekmişim hopliip zıplıcakmışım:) hiç su içmezdim bide ben, asitli şeyleri içme dedi. bide kaslarımda çok zayıfmış onada bol bol yüzüceksin dedi doktor ben yüzme bile bilmiorum:):) bakalım işte böle sorunları olanlarda varsa fikir edinsinler hem yaziimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…