• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

slm kızlarr burda hava süpeer ama salı çarşamba yağışlıymışş sağnak yağış artık tamamenn gelsin şu yaz yaakaydirigubbakcemile2

yaf hiçbişeyime karışmaz aslında istediimi yapıyorumda söz konusu internetten arkadaşlarla buluşmak olunca sıcak bakmadı:) dediğin gibi bi izmite geldiimde buluşsam haberide olmasda habersiz bişe yapmiim modundayım şu an daha yeniyizya ondandır:):)

fatolina bebişle gezebiliyormusun nasıl oluyor hadi bana biraz moral ver : )
benim kız sokakçı ya sokağa çıktıkmı uyuyo maşallah temiz hava iyi geliyo galiba
bu arada sende bebek mi bekliyosun canım

yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)

belki zamanla ikna olur benim eşimde karışmaz öyle hatta komik geliyo ona
biz izmitliler yazın buluşmuştuk çok güzeldi hatta o topiği bulursam ekliyim buraya

evet cnm bebk bvekliyorum temmuz sonunda gelecek bizimkisi. inşallah benim kızda sokakçı olur anası gibi ben evde patlarım yahu

evet cnm bebk bvekliyorum temmuz sonunda gelecek bizimkisi. inşallah benim kızda sokakçı olur anası gibi ben evde patlarım yahu

ayy ne güzel hayırlı olsun
ben hamileliğimde hiç durmadım çok gezdim kızım alışkın yani sende öyleysen sever merak etme canım

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...51mas305-inad305na-e287lenmek-olsa-gerek.html

buda bizim yazın ki izmit buluşmamız o zaman hamiştim ne kiloymuşum yahu :)))
beni belki tanıyan çıkar bua arada kaydirigubbakcemile4 /B]

çok güzel bir buluşma olmuş izmitte dela rue ye benzettim orayı sanki

benimde buluşasım geldi. bende şimdi senin o kzamanki halin gibiyim. 50 iken 62 oldumda bu kadar çok gezmesem kesin 70 olmuştumkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ben geldim.Öğlenleri çocuğa yemek yedirmeye gidiyorum dönüyorum sonra tekrar işe.Sıpa benden başkasından yemiyo.

çok güzel bir buluşma olmuş izmitte dela rue ye benzettim orayı sanki

benimde buluşasım geldi. bende şimdi senin o kzamanki halin gibiyim. 50 iken 62 oldumda bu kadar çok gezmesem kesin 70 olmuştumkaydirigubbakcemile3
evet canım orası
valla bu kızlar iyi kilo yapıyo ben sana söliyim

evet çok tatlı çıkmışsınız valla :)
sağol şeker
merhaba güzellikler tekrardan

selam şeker

yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)

hayatım buluşmaya seni eşin getirsin görsün ordaki ortamı içi rahat eder belki.Oralarda gezinsin isterse. Bende merak ediyorum buluşma olsada görüşsek.

ayy allah yardımcın olsun ev ve işyeri birbirine yakın mı bari ??

Yok hayatım eşim götürüyo mecburen dolmuşla gitmeye kalksam 45 dakka anca.İş carrfurun orda ev yuvacığın altında hesap et işte.Kreşe verince değişir diyolar.Büyük bi hevesle 3 yaşını bekliyorum.boshayallersmile

lapetus Allah yardımcın olsun ya bu çocuklar düzelinceye kadar biz yaşlanıcaz bilmemnesi 2 yaşında düzelir bilmemnesi 4 yaşında 9 10 derken biz bizden geçicez boshayallersmile

lapetus Allah yardımcın olsun ya bu çocuklar düzelinceye kadar biz yaşlanıcaz bilmemnesi 2 yaşında düzelir bilmemnesi 4 yaşında 9 10 derken biz bizden geçicez boshayallersmile

Sorma canım ya bende aynı şeyi diyorum.bide eşim ikinciyi istiyo.Bende ölürüm herhalde diyorum o zaman. Bünyem kaldırmaz herhalde.Büyük konuşmıyım da.

benimde kayınvalidem diyo 2. yaparsınız diye büyük konuşmayayım ama Allah olmayana versin ben bakamam 1 tane daha buna hakkıyla bi bakabilsem daha ne isterim

benimde annem 1 tane yeter diyo herkese kalsa 1 çocuk paylaşmayı bilmezmiş te falanda filanda ooff dertliyim bu konuda ben bunu ne zorluklarla doğurup büyüttüm bünyem kaldırmaz bi tane daha

Back
X