Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kız sokakçı ya sokağa çıktıkmı uyuyo maşallah temiz hava iyi geliyo galibafatolina bebişle gezebiliyormusun nasıl oluyor hadi bana biraz moral ver : )
yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)
evet cnm bebk bvekliyorum temmuz sonunda gelecek bizimkisi. inşallah benim kızda sokakçı olur anası gibi ben evde patlarım yahu
evet canım orasıçok güzel bir buluşma olmuş izmitte dela rue ye benzettim orayı sanki
benimde buluşasım geldi. bende şimdi senin o kzamanki halin gibiyim. 50 iken 62 oldumda bu kadar çok gezmesem kesin 70 olmuştumkaydirigubbakcemile3
sağol şekerevet çok tatlı çıkmışsınız valla :)
merhaba güzellikler tekrardan
yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)
Selam kızlar ben geldim.Öğlenleri çocuğa yemek yedirmeye gidiyorum dönüyorum sonra tekrar işe.Sıpa benden başkasından yemiyo.
ayy allah yardımcın olsun ev ve işyeri birbirine yakın mı bari ??
lapetus Allah yardımcın olsun ya bu çocuklar düzelinceye kadar biz yaşlanıcaz bilmemnesi 2 yaşında düzelir bilmemnesi 4 yaşında 9 10 derken biz bizden geçicez boshayallersmile