selam hemşolar
slm canım opuyorumnanaktanslmm fatolınaaa
sağol canım bugün tam 3 aylık olduk
hoşgeldin fatolina. senin doğumyaptığın zamanı hatırlıyorum..
maşallah sende büyüttün bebişi
selcan ben değirmenderedeyim canım. uzağım herkese ama kalbim yakın:):)
mine inşallah kazanırsın kpssyi cidden kendinden ödün veriosun bak hamile hamile iyi çalışıosun. bende iiyim işte şükür cuma günü doktorra gittim ağrılarım vardı emara girdim o ne tuhaf bişe öle yaf gerim gerim geriyo adamı:)
selcan ben değirmenderedeyim canım. uzağım herkese ama kalbim yakın:):)
mine inşallah kazanırsın kpssyi cidden kendinden ödün veriosun bak hamile hamile iyi çalışıosun. bende iiyim işte şükür cuma günü doktorra gittim ağrılarım vardı emara girdim o ne tuhaf bişe öle yaf gerim gerim geriyo adamı:)
benim küçüklüğüm değirmenderede geç kızlığım gölcükte evlendik şimdide izmitte oturuyorum canım tam gaydırıgubbakcemile oldumsen nerdensınn canımm?
olabılırrbelkı tanıoruzdur bırbırımısıı kızz
yarın belli olcak ama çıkmaz inşallah bişe evet . benimde yüksek almam lasım ama çok çalışamıyorum ya bu kaçıncı girişim olcak
fatolina neresindesin değirmenderenin? ben değirmendere meydana yakınım. senin kayınvaliden burdaydı dimi yanlış hatırlamıosam:)
kıs selcan uzağa gelin gitmemişsin bak şanslısın valla:) ben taa ankaradan buraya geldim:) hiç şikayetim yok ama :)
23 canımfatolınaa yas kac canımm bende hep golcukteydımm ya tanıorusdurr bırbırımısıı yada kesınn goz asınalıgı wardırr
kurtulıuş sitesi nerdde mangal nerde??:):):)
size bişe sorcam böbrek ve idrar yolları için ultrason çektiren varmı
yaf buluşmak çok istiyorum hepinizle ama cuma günü eşime bahsettim hemen hayır dedi internet felanya şimdi güvenemedi ne dediysem anlatamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?