Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demeyin böyle kızlar ya kötü anne gibi hissediyorum sonra kendimi evet kardeş lazım ama çok zor bu koşullarda ben ilerde çocuğum bişeye ihtiyacı olduğunda ya yapamazsam derdine düşmek istemiyorum ben çalışmıyorum malesef iş bulamadım e eşimde mühendis ama öyle çok şahane bi maaşı yok artacağı da yok çok şükür rahat geçiniyoruz ama bi tane daha çocuğumuz olsa çok fazla zorlanırız e borç ödeniyo şu anda daha çooookta var ayrıca oğlumla öyle çok uğraştımki bünyem yoruldu artık gerçekten çok zor bi lohusalık geçirdim bunalıma girdim doğumumda zor oldu dediğim gibi artık daha çok korkuyorum doğumdan zaten bencillik bunlar ama dediğim gibi 2. bi çocuğa iyi bi anne olamam ben :sinifsinif:
merhaba kızlar. Gelecek ay abim evleniyor. Oğluma dayısının düğünü için özel birsey giydirmek istiyorum. Ama birşey bulamadım. Birtek outlet kanzda kravatlı yelekli bir takım vardı ama cok acık renkli, begenmedim. Var mı önerisi olan? Oğlum 7 aylık..
merhaba kızlar. Gelecek ay abim evleniyor. Oğluma dayısının düğünü için özel birsey giydirmek istiyorum. Ama birşey bulamadım. Birtek outlet kanzda kravatlı yelekli bir takım vardı ama cok acık renkli, begenmedim. Var mı önerisi olan? Oğlum 7 aylık..
Canım ya sana hak veriyorum.Herkes kendi durumunu daha iyi bilir.Bende çok zor bi hamilelik ve doğum geçirdim.1,5 aylık hamileyken babam vefat etti zaten hamilelikten bişey anlamadım.Doğum sezeryanla oldu mecburen.ameliyat sırasında doktor apandistle,fıtık varmış onları farketmiş onlarıda almış.Ayılma anımı hala anmak bile istemiyorum.Hayatta tarif edemediğim bi acıydı yani o kadar diyim.
şimdi ben çalışıyorum.Ama çocuğa anane babane dönüşümlü bakıyolar.İkiside kocaelide oturmuyo bu arada.Bende bakıcıya bırakamadım.Genede yalnız bırakamam gibi geliyo.Allah mecbur bırakmasında.O yüzden kreşe verince rahatlarım diye bekliyorum 3 yaşını.Daha erken vermeye gene kıyamıyorum.hırpalanırsa arada diye.Şimdi her öğlen gidiyorum yemeği için.Sabah kahvaltısı için 1 saat erken kalkıyorum.Yani çocuk sahibi olmak gerçekten sorumluluk istiyo.
O yüzden bende çok istiyorum 2. çocuğu ama herşeyi düşününcede ister istemez duraksıyo insan.zaten bu 2 sene yaptım yaptım bi daha yaşda geçmiş olur.
Hepimiz için hayırlısı hayatım.
amin cümlemize inşallah ne kadarlık oldu şimdi senin bebiş? nasıl gidiyor hamilelik?