izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben daha kucağıma almadım ya o yüzden evham yapamıyorum şuan

kucağıma aldıktan sonra bende evhamlı olurum eminim bazen çok canım sıkılıyor doğsada

oynasam onunla
:ecrin_bebek:

Minecim bizede okulda bir hocamız bebeklerin odasını 2 aydan sonra ayrılması gerekiyor bilinç altları çalışmaya başlıyor vs falan demişti bende eskiden dogrusu bu ayırırım diyodum en fazla 6 ay aynı odada kalırım diyodum şimdi ayıramıyorum ama şimdide uzmanlar 1 bçk yaşına kadar aynı odada kalınmalı çocuk uyandıgında anne babayı görüp güven saglamalı kendine diyor :)))

bilemiyorum ki Büşracım ilerde düşünürmüyüm o zamana yaşım 35 i bulacak zor bi durum öyle çok sağlıklı bi insanda değilim ki bugünleri unutup yapayım bi tane daha diyeyim benim boyun kemiklerimde uzunluk var ve sinirlerime değiyo bi çocuğu taşımak büyük külfet yani benim için o zamana yaşımda ilerlemiş olacak biliyorum oğluma haksızlık bu ama o kadar çok sebep varki yapamam demek için ama büyük konuşmayayım ilerde ne olur bilemiyorum zaman gösterecek

2 ayda odasını ayırmak heralde ancak kesintisiz uyuyan bebekler için geçerlidir ben birde oğlumun odasında yatıyorum eşimle ayrıyım yani ne zamana kadar sürecek bu durum bilemiyorum önceden konuşmamak lazım böyle şeyleri ben 6 ay sonra ayırırım odasında yatar diyodum nerdeeee :sinifsinif: ben onun odasında yatıyorum mafoldumben eşimin horlamasını bile özledim inanın ama artık o da horlamıyo zayıflamaya başladı ya kaydirigubbakcemile3

Asudecim hiç takma kafana canım eskiden insanlar 3 5 tane doguruyordu amaşartlar çok farklıydı bizim kadar özene bezene büyütmüyolardı ve kendi canlarını hiç düşünmüyorlardı ne oldu kimseye madalya takılmadı valla eger kendini iyi hissedersen yaparsın hissedemezsende canından önemli değil ya ogluşuna güzel güzel bakar büyütürsün birde saglıgından olursan 2. çocuga kim bakacak zaten

gunaydınlaarrrr guzellerr...asudecım sıkma canını kuzu... bak bende yenı anne adayıyım sımdıden korkutma benı :))))

korkma canım herkes benim gibi olmayacak inşallah ben dua ediyorum hepinize merak etmeyin opuyorumnanaktan

amin cümlemize inşallah ne kadarlık oldu şimdi senin bebiş? nasıl gidiyor hamilelik?

merhaba kızlar. Gelecek ay abim evleniyor. Oğluma dayısının düğünü için özel birsey giydirmek istiyorum. Ama birşey bulamadım. Birtek outlet kanzda kravatlı yelekli bir takım vardı ama cok acık renkli, begenmedim. Var mı önerisi olan? Oğlum 7 aylık..

Canım ya sana hak veriyorum.Herkes kendi durumunu daha iyi bilir.Bende çok zor bi hamilelik ve doğum geçirdim.1,5 aylık hamileyken babam vefat etti zaten hamilelikten bişey anlamadım.Doğum sezeryanla oldu mecburen.ameliyat sırasında doktor apandistle,fıtık varmış onları farketmiş onlarıda almış.Ayılma anımı hala anmak bile istemiyorum.Hayatta tarif edemediğim bi acıydı yani o kadar diyim.
şimdi ben çalışıyorum.Ama çocuğa anane babane dönüşümlü bakıyolar.İkiside kocaelide oturmuyo bu arada.Bende bakıcıya bırakamadım.Genede yalnız bırakamam gibi geliyo.Allah mecbur bırakmasında.O yüzden kreşe verince rahatlarım diye bekliyorum 3 yaşını.Daha erken vermeye gene kıyamıyorum.hırpalanırsa arada diye.Şimdi her öğlen gidiyorum yemeği için.Sabah kahvaltısı için 1 saat erken kalkıyorum.Yani çocuk sahibi olmak gerçekten sorumluluk istiyo.
O yüzden bende çok istiyorum 2. çocuğu ama herşeyi düşününcede ister istemez duraksıyo insan.zaten bu 2 sene yaptım yaptım bi daha yaşda geçmiş olur.
Hepimiz için hayırlısı hayatım.

Allah mutlu etsin canım.Benimde yazın yeğenimin sünneti var benimki şimdi 1.5 yaşında.Yaza 2 olur.Ben takım elbise alırım diyodum.Seninki daha küçükmüş ama çok güzel şeyler var.Şık olsun paşa.Ben bişey bulursam gönderirim sana.

son zamanlarda bakmadım ama da daha önce görmüş çok beğenmiştim soobee de vardı birde wenice de vardı hala var mı bilemiyorum ama bir bakın alternatif olarak

seninde çok zor olmuş doğumun hakikaten Allah yardımcın olsun hem çalış hem çocuğa yemek yedirmek için eve gel tekrar işe çok zor valla haklısın hepimiz için hayırlısı olsun

daha yolun başındasın desene ilk zamanlar benimde hep yorgunluğum olmuştu anlayabiliyorum seni zor ama güzel bi duygu dediğin gibi Allah isteyen herkese nasip etsin eşsiz bişey anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…