izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım ben normal yolla hamile kalabildim ama bebeğimi kaybettim 4 aylık
şimdi de kalamıyorum klomenle denedik olmadı zaman kaybetmeden aşılamamı yaptırsam diyorum ama karar da veremedim

sizce ne yapayım hemşolar fikir verin bana

ben dogma buyume ızmıtlıyımmmmmmm
ama ıstanbuldayıum artık yaaa

hadi ya çok üzüldüm çok zor olmalı :gitme:doktorlar hiçbir şekilde normal olmaz diyor mu yoksa sen olmuyo diye aşılama yaptırmayı mı düşünüyorsun? çok zorlu bi süreç ama yaşın genç olduğu için tutma ihtimali yüksektir sanıyorum bence dene hem içinde rahat eder denemedim denesemiydim demezsin

evet asude bende tahmin ediyorumki tek başına olman daha iyi hani alışmamak açısından,yoksa yanından gittiklerinde zoruna gider valla tek kalınca ,ortada kalmış gibi:)
bugün hava ne kadar sıcaktı öle ya maşallah

melocum üniversitede yapılıyo diye biliyorum bizim bi tanıdığımıza yapılmıştı aşılama

yok canım normal oluyo zaten de bu sefer olmadı ben de beklemeden yaptırayım zaman kaybetmeyeyim diyorum

evet şeymacım bak aklında olsun sende yalnız kal zor ama en azından biri kalıp daha da zorlaştırmıyo ne kadar anne de olsa karışabilir o dönemler çok hassas malesef ya evet bizde kayınvalidemlere gittik bi ara ne güzeldi hava içim açıldı valla

ikiziz ben de öğretmenim hangi okul?

ya ben karışma konusunda sorun yapmam gibi geliyo ama tabi yaşamak lasım şimdi ne desem boş. mesela kayınvalidem gelse giresundan evde bişelerin yerini değişse hiç rahatsız bile olmam bişe de demem mutlu olcaksa yapsın o gidince değişrim( henüz böle bişe olmadı ama:) öle düşünüyorum, ama işte sonradan yalnız kalmak zoruma gider
bide bişe dicem ya bu aralar iki kişi birbirinden bağımsız bizim evde beşik görmüş rüyasında bende gördüm hem:) bugünde gitiiğim yerde yeni tanıştıım biri sen hamilesin benim önsezilerim kuvvetlidir dedikaydirigubbakcemile3 dedim bi git işine yaaa:):)

neden olmasın şeyma olur olur kaydirigubbakcemile3artık muhabbette uzak gelmez sana fena mı :roflol:bende öyle düşünüyodum ama lohusalık psikolojsi çok farklı canım vallahi en ufak şey koyuyo

melocum Rabbim sana en kısa zamanda nasip eder güzel sağlıklı bi evlat inşallah dene bence aşılama süreci hızlandırmakta faydalı hele birde çok istiyorsa insan

bi süredir sol gözüm seğirip duruyo bide sabit iki tane siyah nokta var gözümün önünde sürekli, onu söyledim diyolar bende siyah noktalar görüodum hamileymişim felanlaelaelaelaelae deli ettiler bugün beni biliyolarda düşünmediimi :):)üzerime üzerime geldiler:)

bide evet işte başa gelmedende bilinmes yani çok alınganlaşabilirim o yüzden garanti veremem hiçbişeye, normalde de biraz alıngan bi yapım var eşim diyo zaten sen hamile olunca en çok onu düşünüyorum diyo çok uğraştırırsın beni diyo:):) bende evet diyorumm napıcas bilmiyorum hamile kalınca felan:) dayanıklılık tesitini geçebilcekmi bizimki:)

diye diye hamile bırakırlar bak söyliyim ee isanlar öyle nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur 2. ne zaman ben son aşamadayım ama herkese cevabını veriyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah ben sıramı savdım 1 tanesiyle zor uğraşıyorum aman aman

eşin seni seviyosa geçer o dönemleri başarıyla ama aklında olsun elinden geldiğince naz yap ben yapmamıştım diyorum keşke yapsaymışım ya

amin allah olmayanlara versin çok isteyenlere versinn:) yok yani herkese ne oluyosa:) şaka yapıolar ama hissediyorum içten içede gerçekten istiyolar rahatlıımı kıskanıolar şimdi:) herkes bebişiyle uğraşıyo ben oturuyorum rahat rahat:) diyorum siz büyütünde biraz öle yapıcam benimkini size vercem ben gezicem:):)

eşin seni seviyosa geçer o dönemleri başarıyla ama aklında olsun elinden geldiğince naz yap ben yapmamıştım diyorum keşke yapsaymışım ya
seviyo beni yanlış bilmiyosam güveniyorum nazlarım konusunda kendisine:) dikkate alıcam önerinide :)

bugün çok konuşasım varmış benim yaf çenem durmadı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…