izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

konaktan memnun kalacağına eminim ben verdiğim paraya zerre acımadım çok memnun kaldım heleki anestezi doktorumu çok seviyorum nedim bey inanılmaz tonton bi insan herkes çok sakinleştiriyo merhaba diyo nasılsın diyo doğuma giderken personel süper bana o gün birtek erkan bey selam vermemişti biraz burnu havada doktorunuzun kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün çok takıldım nette sandalyede oturmaktan sırt ağrım başlarsa yandım aman walla çekemiyom kemiklerim birbirine geçmiş gibi oluyor. hemde ders çalışmam lazım çok tembelim çokkk bu gidişle rüyalarımda görücem kpss yi kaydirigubbakcemile3 ben şimdilik gidiyorum kendinize iyi bakın gelirim yine öptümm Şeniz

iyi dinlenmeler Mine hemde iyi çalışmalar kimse kalmadı zaten bi benim heralde hazır oğlum uyuyoken :lepi:

yaaa kızlar şöyle bi göz gezdirdim geçmişe herkes çok dertli.. ohaoldumsmile kaynanalar doğum ve sonrası :sinifsinif: doğumdan çok korkuyorum zaten henüz düşünmüyoruz ama yaşımızda geçiyo yawff
napcas bilmemm :kedi:

canım herkesin böyle olacak değil bakma bize insanı çocuk yapmaktan da evliliktende soğutur gibi oluyo ama çocuğun kucağında olunca herşey boş geliyo inan korkma bence

bana kaynana demeyin yarın gidip çok pis dalacam ona biran önce yarın gelsin istiyorum rabbim ben dalmadan önce cezasını versin benimki tuz biber olsun
bana şu 5 gündür yaşattığı stresi fitil fitil burnundan getirsin rabbim

slmm kızlarrrrr konu baya derınmısss:):):) bende cokk dertlıyımm bumewzudaa:):):):) ama takmıorumm artıkk napımm

asilsade rica ederim bencede yaşı çok geçirme ama ileriki yaşlarda insanın kafası da bünyeside kaldırmaz bende düşünmüyodum oldu iyiki şimdi olmuş düşünsem yapamazdım dedim

asilsade canım çok düşünme eden kendine eder zaten hemde aklında bulunsun bunlar bieşy yaparsa asla cevapsız bırakma daha çok kafana çıkıyorlar baştan tedbirini alırsın hem annelik çok zevkli bir duygu inşlh hazır oldugunda sende tadarsın canım
jhonnyy kıs hepimizin hıncını all kaynanalardan çok sinirlenmişsin belli ama bukadar sinir stres yapma canım onlarında istediği bu boşver
selcancım sen hele hiç takma hamilesin zaten aman aman boşver :))
esra89 canım hep aynı dertler ne yapalım kendi ayıpları
asudecim haklısın eşlerimşzin hatrı var birde benm eşim hep uyarır annesini kardeşini ben cvp vermeden o kızar onların soktukları laflara ama yinede durmaz çeneleri en güzelini yapıyorsun canım

Son düzenleme:
gidip kaynanamı öpesim geldi yeminle...

herkes kendi yaptığından utanır dicem ama kimi insanlarda utanma yoktur. yaşam hakkınızı kısıtlatmadan hee deyip geçin çokta sıkarsa laf arasında herkes kendi işine baksın herkes haddini bilsin diyince zaten azcık kafası çalışıyosa anlar. uyuz oluyorum ya cadı kaynanalara.
klava:

kıslar ..hemşolar..kaynana muhabbetyiyle ilgisi yok biliyorum ama kocaelide aşılama -bebek için-nerede yapılır bilen duyan?

bazen diyorum bende kayınvalide olacağım Allah izin verirse ama Allah böyle kaynana olmayı nasip etmesin Allah yaşadıklarımı unutturmasın ki başka bi evladı da kendi evladımı da üzmeyeyim

melocum üniversitede yapılıyo diye biliyorum bizim bi tanıdığımıza yapılmıştı aşılama

Merhaba kızlar valla hızınıza yetişmek imkansız ben bebekle uğraşmaktan ancak akşamları biraz zaman bulabiliyorum.Üstelik annem yanımda nerdeyse her işi o yapıyor valla çok zormuş kızlar bide daha doğum iznindeyim çalışmaya başlayınca ne olacak bilmiyorum yarın annem gidiyor çok dertliyim gerçi kayınvalidem gelicek ama anne gibi olmaz yandım alıştım rahatlığa.Şu buluşma işini planlarsanız bende tanışmak isterim sizlerle biraz havalar ısınırsa daha iyi olur tabi bebeği olanlar için.

ben bebeğim küçükken değil internet biri olmadan tuvalete gidemiyodum ancak 3,5 4 aylıkken biraz rahatladım ben hep yalnızdım aslında en iyisi o alışıyosun yoksa çok zor annem gelip gitti ev işlerini yaptı eşim yaptı valla tanışma olayına kendi adıma dahil olabilmem imkansız oğlum sağolsun ben dışarı adım atamıyorum doğru düzgün annemlere bile gidemiyorum hem yabancılık yapıyo hem sürekli emdiği için sessizlikte emmek istiyo birde paşa çok zor benim işim emmesi bitene kadar bana gün yüzü yok :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…