izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

pazar olayı süper evet valla hemde haftada iki kere , iki yere kuruluyo biz tam ortasındayız salıları tek gidiyorum ctesi eşimle gidios çok hoşuma gidiyo, hobilerimiz arasında birlikte pazara gidip gezmek var yani:):) biraz daha büyürse eline bişiler verrisin senle birlikte gezer pazarı annesi:)

elifçim ben kuruçeşme şirintepe arasında bi yerde oturuyorum ne güzel ya pazara falan gidebiliyosun benim sıpa neredeyse 10 aylık olacak nerde ben pazara gidicem yıkar ortalığı

orayıda bılıyorum
ızmıtte calıstım 5 yıl boyunca..merkezde yanılülülülülülü
benım oglumda arabaya bınınce yırtıyor du kendını ama ben ınadına cıkardım sogukta bıle
sımdıde sadece cırlıyo ama sonra alısıyo
mecburum canım ya
esım yok yanımda ekmek bıle olmuyo ewde mesela bugun ac kaldım:sinifsinif:
komsum aldı geldı kaynanadan hıc hayır yok

elifte kaynana konusuna girdi aha:) canım bende çıkayım da ders çalışıım birazz sohbete de doyum olmuyo ama

ıyı geceler canımcım

benım koca
pazarı pek sewmez ama benı kırmaz gelırdı hamıleyken pazara benımle
keske yanımda olsaydı sımdıde ya hatırlattın bak yınemafoldumben

ok canımcım
bende kacıyom yordu sıpa benı yaaa
herkese ıyı geceler

sagol canım.

oglumu yatagına koydum
bırazdan bend ebayılırımkaydirigubbakcemile3

kızlar iyi geceler demeye geldim kısçem ancak uyudu eşimde yok sunuma gitti çok yorgunum hepinize tatlı rüyalar

oğlum sağolsun erkenden kaldırıyo nasıl uykum var halbuki ee gece 30 kere kalkarsan olacağı bu mirmirmirmir
sen nasılsın?

bende iyiyim tşkler bende 6 da uyandım biraz yuvarlandım sonra kalktım ütü yaptım evi topladım şimdide kahvaltı ediyorum. ben aslında erken kalkmayı seviyorum.sayfa akşam baya ilerlemiş ama akşam ben aşkı memnuyu seyrediyordum o yüzden girmedim

ben ilk zamanlar 6 da kalkardım ay hiç sevmem sabah erkenden kalkmayı uyuşukluğu severim kaydirigubbakcemile3
akşam ettik baya sohbet ne yapacaksın dışarı çıkıp kimseyle görüşemeyince çeneme vurdu :roflol:aslında çok konuşkan biri değilimdir kimi insanlar soğuk derler bu yüzden bana bu arada aşkı memnuyu da hiç sevmem bunalım bi dizi

bende saat 2 de derse gidicem akşam 6 ya doğru bitecek . erkenden işimi bitiriyimde gelince rahat olayım dedim. zaten kurstan geldiğimde kıpırdamaya halim olmuyor bende uyuşuklaşıyorum :) bende eskiden çok uykucuydum bekarken ve ilk evlendiğim sıralarda eşim merak eder beni arardı öğlen 1 de 2 de çok uyurdum ama hamilelikten beri uyuyamaz oldum pörtledim :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…