• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

benimki gibi olursa kimseye verip gezemezsinde inşallah benimki gibi olmazda bol bol gezersin

benimde çok konuşasım var bu aralar bi yere gidemiyorum ya napayım kaydirigubbakcemile3

daha uzağa gitmemişsin allahtan, istanbul şurası hemen bi saatcik:)
evet allahtanopuyorumnanaktan
bende aranıza katılabılırmıyım
oglumu uyuttum geldım
evdede yalnızlıkrtan sıkıldım:hulya:
muhabbetınız bol olsun adım elıf

hoşgeldin elif ne demek her isteyen katılabilir sende kulübümüzün annelerindensin Allah bağışlasın miniğini

iyi işte:) vereceğimden değilde zatenn onları sinirlendiriim diye söylüyorum canım verip gezicem diye:)
inşallah sağlıklı huzurlu bi bebiş nasip eder Allahım.şu an düşünmüyoruz ama olursa da hazırım psikolojik olarak sayenizde:)

evet gel gel elif hoşgeldin:) allah bağışlasın seninde bebişini.ben anne değilim:):) canın sıkıldıına göre eşin evde yokmu:)benim yok. dün de yoktu olmayınca geç saatlerde giriyorum eşim olunca ayrılamıyorum yanından:)

diyorum bu kulüp daha doğrusu bu site insana çok şey öğretiyo kuranlar sağolsun boshayallersmile

hoşgeldin elif ne demek her isteyen katılabilir sende kulübümüzün annelerindensin Allah bağışlasın miniğini
sagol canım
evet bende hamılelıkten once basladım gırmeye
ama cok yoruluyorum bebegımle
bu ara cok huzursuz damakları kaksınıyo galıba
odadanmutfaga gıdınce resmen cıglık cıglıga
ya emecek yada oyun oynatacagım

ama ben şu şeyere felan girmiyorum işte aldatmalar dertler felan bi ara baktım çok değil ama bakmıyorum artık insan olumsuzlaşıyo. daha çok bişey öğrenceksem ona bakıyorum bide size geliyorum artık o kadar kendimi mutsuz edicek herşeyden kaçıyorum:)

ah ah elif ben bebeğim 4 aylıkken şu saatlerde krize girmez inşallah diye dua ederdim her gün krize girerdi damakları kaşınıyodur jel sür biraz rahatlatır benimki de hep ben oynatayım istiyo bi yürüse kendi oynayacak inşallah

öyle kötü şeyler okuyunca ben halime şükrediyorum moral depoluyorum bardağın dolu tarafına bakıyorum öyle durumlarda iyi bişey galiba sırnaşık şey

çok yaşlıyım dermişim :) 29 bitti ah ah evet benim resmimde güzelleştirilmiş halim :DDD oğlumun resmide profilimde var görebilirsin oradan

resimdekiyse maşallaaaahhhh ona :)
ewet canım resımdekı şaşkın ordek benım oglum dorukhihoyyyt

ah ah elif ben bebeğim 4 aylıkken şu saatlerde krize girmez inşallah diye dua ederdim her gün krize girerdi damakları kaşınıyodur jel sür biraz rahatlatır benimki de hep ben oynatayım istiyo bi yürüse kendi oynayacak inşallah
bende cok dua edıyorum mesela su na benım yatagımın uzerınd euyuyo besıgıne koyucam tırsıyom uyanır dıye
allahım tum bebelere tatlı ruyalar wersın
bak bugun dısarı cıktım elım kolum dolu geldım pazardan e bıde oglum
arabasıyla cıktı,dıyomkı aklımd abıse war
sen deyınce hatırladım anaaammm yaaaadelikafadulden

ya evet çoğu zaman öle oluyo da şeytan bu ya insana vesvese verio valla hemen her fırsatta paranoyak yapıyo adamı, çok takılmadım ama kendimde o potansiyeli görür görmes bıraktım kısa bi süre:)gerek yok çok şükür sağlıklıyız huzurluyuz mutluyuz bizi seven kocalarımız var sizin bide üzerine sağlıklı bebkleriniz var daha ne yaf milyonlarca şükürler olsun

elifçim ben kuruçeşme şirintepe arasında bi yerde oturuyorum ne güzel ya pazara falan gidebiliyosun benim sıpa neredeyse 10 aylık olacak nerde ben pazara gidicem yıkar ortalığı

Back
X