izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

beni ararsanız evden aramayın ev telimin fişini çektim hee cepten arayın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Asudecim özellikle dogumdan sonra kaynanalarda bir değişim oluyor
sanki bebek senin değilde onun
sanki sen bebğee bakamassında o bakar
sanki lohusa kendisi
bende durumu hamileyken anladıgım için herşeyimi hazırlamıştım yatagımın örtülerine kadar ütüleyip koymuştum ben hastanedeyken annemle ablam gelip bir toz alıp yatagımı hazırlamışlardı okadar
ama ne hastanede ne de evde kaynanamın kalmasını istemedim
kalmadıgı halde her görüşmede başıma dikilip dikilip senin sütün yetmiyo sütün yok bu çocuk aç doyuramıyosun onu bu çocuk büyümüyo bakamıyosun diye diye stresten sütümgitti 4 ayda çıldırıcaktım nerdeyse lohusalıkta ne gıcık bişeymiş agzımı açıp cvp veremiyodum yaaa

Minecim seninde aklında bulunsun doğumdan sonra annen kalsın seninle kaynanan gelsin gitsin :))) vallahi en iyi kaynana bile dogumdan sonra senden benden daha lohusa oluyo ve lohusalıgı hiç geçmiyo DD

bu konuda bende çok dertliyim hakikaten bu kayınvalidelere doğumdan sonra bişeyler oluyo ben önceden gerçekten içimden gelerek anne dedim ama artık hiç içimden gelmiyo beni ne ağlattılar lohusalığımda hemdesaçma sapan şeylerden hiç böyle insanlar olduklarını bilmiyordum birde aramızda 500 metre var yok çok sinir bozucu

ayy canım yaa kıyamam insan unutamıyo dimi hele lohusalıkta ne yaşarsan dün gibi aklında kalıyo
bende çok agladım bana ne yaptı biliyormusun
ben amlyttyken hemde hayati riskle girdim amlyta günüm geçiyordu kızım inmemişti falan acil amlyt yani
ben daha çıkmamışım kızımı odaya yollamışlar bu gitmiş odada anneme sen kendi kızını düşündün amlyt ettirdin benm oglumun parası gitti demiş annem kavga çıkmasın diye insan ol bi torununu kucagına al ne biçim insansın demiş
tabi eşim bunları bilmiyordu ben sonradan anlattım çıldırdı
zaten eşimde annesinin kalmasına izin vermedi yanımda misafir gibi geldi gitti
ah ah canım nasıl insanlar varmış dünyada görüyoruz işte ama hakettiği gibi davranmak gerkeiyormuş (

Minecim seninde aklında bulunsun doğumdan sonra annen kalsın seninle kaynanan gelsin gitsin :))) vallahi en iyi kaynana bile dogumdan sonra senden benden daha lohusa oluyo ve lohusalıgı hiç geçmiyo DD

kızz benim kayınvalidemin ağzı var dili yoktur zaten hasta şuanda hastanede yatıyor.

benim gelirse kız kardeşim gelir, birde görümcem gelir. onlar gelirse sırtım yere gelmez zaten. ben bu açıdan biraz daha şanslıyım galiba. yani benim kaynana dır dır edemez o düşmüş kendi haline garipcik. ama belli olmaz ben doğurunca belki dili çıkıverir kaynanaya güven olmaz
kaydirigubbakcemile3

yaaa sen çok yakınmışsınn hergün görüşüyormusunuz ??

ama kabalık etmiş yani onun oğlunun parası gitti diye nitelendirdiği şey senin eşinin kendi karısı ve evladı için yapması gereken birşey. cadı kaynanaları hiç sevmem ben yaa.. sende artık ona göre davranırsın. bazen kıskanç oluyorlar sağdan soldan çok duyuyorum daha başıma birşey gelmedi ama etraftan duydukça ben bile tetikte bekliyorum başıma bu tarz şeyler gelebilir diye...

minecim inşşlh çıkmaz dili tabi iyi insanlarda yok değil ama genelde oluyor bir sahplenmeleri sanki çocuk kendilerinin gibi birde ogullarını ellerinden alacak birşey daha çıkıyor ortaya hazımsızlık artıyor
ben görümcedende şanslı değilim oda sivri dilli çok laf sokar fena yani :)))
canım insanoglu hiçbelli olmuyor herzmaan mesafeli olmak en güzeli

yok artık Büşra ne biçim insanmış senin kayınvaliden de ya benimkilerin bana en çok koyan sezeryan oldum ben ilginç bir doğum oldu benimki doğum sancısıyla gittim sezeryana nişanım gelmişti falan neyse epidural yapıldı hissediyorum bacaklarımı ikinci doz yapıldı yine hissediyorum kesilmeye başlandı hala hissediyorum hemen bayılttılar sonrasında nasıl acıyla uyandım malum 3 doz anestezi aldığım için 2. gün akşam yürüttüler 3. gün eve döndüm ama sünnetliler gibi yürüyordum kaydirigubbakcemile3 eşimin halası ve teyzesi geldi ziyarete eve oğlumda sadece üzerimde uyuyordu ayağa kalkamadım kusura bakmayın dedim ağrım sancım var sıcak oğlum tepemde neymi yüzüm gülmüyomuş kimseyi istemiyomuymuşum eşime söylüyolar bunları bu ne demektir oğlumu doldurayımda karısına patlasın gel bana söyle madem kızım gibi görüyorum seni diyosun daha neler neler

Mine Allahtan her gün görüşmüyoruz ama sık sık görüşüyoruz malesef

asude senin kaynana genç mi genç kaynanalar daha çok karışıyorlar herşeye.

ya aslında ben nişanlıyken benimkinde o potansiyeli görüyordum ama ben 1 aylık evliydim karı koca hacca gidip geldiler ordan dönüşlerinde olmuşladı birer melek. aman Allah bozmasın. benimkiler yaşlılar. eşim evin en küçük oğlu oda geliyo 30una. kaynanamın zaten 12 tane torunu var benimki 13. olacak. o ilk 2 gelininde 3 kızında yeteri kadar cadılık yapmıştır bana kalmamıştır diye umud ediyorum
:roflol:

malesef canım ya ama senin dogumun benimkinden kat kat zor olmuş onların ogullarına demeleri gerekirken aman oglum karını yorma dikkat et erkeksin çok anlamassın bizde çock dogrdk diye dahada çok ara bozuyorlar böylelerinin yatacak yeri yok zaten o süreçte insan yeterince kötü oluyor birde böyle şeylerle ugraşmak berbatt sonradan ama nasıl nefret ediyoruz dimi bunu anlamıyorlar kendilerinden nefret ettiriyorlar gerçek yüzlerini birden dışarı fışkırtıyolar

canım benim kayınvalidem 64 yaşında oğlu en küçük çocuğu öncesinde 2 oğlu var evli 3 torun var 2 de bekar kızı ama herkese yetiyo maaşallah diğerlerinede karışıyo ben iyi niyetli düşündüm onlara kızıyo ondan yapıyodur diye ama nerdeeee

kızlar günaydın sabh sabh baya kaynatmşınız hangi uçtan tutaym konuyu şaşardm benm kaynana neseki uzak bodrumda ben hamileken elimde çamşr yıkdm otelde kalıodk eşimn işi nedenile aramzda 15 km vardı 1 kere gelp çamaşrn varmı alıp evde yıkayıp getrlm demdler kızlr düşük tehlkm vardı ağlaya ağlya çamşr yıkıodm anneme belli etmiodm annmde burda ağlıomş çok sesszdr ama sesszliği işe yaramıo işte iiliğine ii belki ama öteki gelni ve oğlunu daha çok tutuolr benm eşime sahp çıkmıolr bizm düğünmzü benm babam yaptı hiç bişi almdlr diğer gelne 2 düğün bde ev döşedler bana gelnce borç var oldu bana hammllkte ev sahbm baktı sağolsn canm benm 215 km den gelmdler arablrı olmalrna rğmen nese iiki annme gelmişim hamlken 7 kilo vermiştm eşim annme yolldı uçakla hemn aldm kilolrı canm annm çok ii baktı şimdiide çok ii bakıo amlytla doğm yaptm beni 3 gn aradılr böle bişiler işte eşimde ailsni sevmio bende sevmiomartık öncden ii diodm ama şimdi deişiomş herşy aman nse kızlr ya anltsam neler nler sıkılmylm sabh sabh çatlk oluo canm benm 9 ay çatlmdı son gn nasl kaşndm 15 gn kala çatldm belmn yanlrndada 1 2 ufk çatlk var bde göbeimde ufak kısa kısa vr napsan ne etsn oluo kaşımamaya çalşn ben çok kaşdm son ay ondn oldu kaşımasm olmckmş

ben en çokta görümcemden nefret ediyorum ama yüzlerine gülmek zorundayım bu çok acı eşimi çok seviyorum onu üzmemek arada bırakmamak için yutmak zorunda kalıyorum zaten o da iyi niyetli e annesi bişey diyemiyo onuda anlıyorum napcaksın susuyorum ama artık bende şakayla karışık sokuyorum laflarımı birde karıştırtmıyorum sinir oluyolar

zor ama sizde yüzüne karşı gülümseyip hee deyip geçin yine bildiğinizi yapın. nasılsa kocalar hep bizden yana olurlar.

alakasız bir soru oluyor ama konakta doğum kaç paraya yapılıyor bnen 750 ile 1,5 arası değişiyor diye duydum ama gidip sormadım. doğuma yakın sorarım ona göre para hazırlar giderim birde orda rehin kalmıyım
:jeyyar:

esracım evlenme olaylarını bi açsam ben neler neler var bu olaylar çıkınca şöyle bi düşündüm ne iyi niyetli mi diyeyim enayi mi diyeyim ne diyeyim neymişiz anlamadım önceden diyodum durumları yok ne yapsınlar şöyledir ne yapsınlar ama bu olaylar olunca sende kötü düşünmeye başlayncaanlıyosun ki ya enayisin ya çok iyi niyetli

mine en son duyduğum sezeryan 700 falandı ben 1500 liraya oldum anlaşma yoktu o zaman arayıp telefonla bile öğrenebilirsin ben öyle öğrenmiştim

mine en son duyduğum sezeryan 700 falandı ben 1500 liraya oldum anlaşma yoktu o zaman arayıp telefonla bile öğrenebilirsin ben öyle öğrenmiştim

ben akamdiye gittim sordum söylemediler bende kızdım orda dedimki doğum yapıcam fiyatı bilmiyorum varmı böyle birşey dedim neymiş söyleyemezlermiş çok ısrar ettim öğrenmeden gitmem dedim. normal 750 sezeryan 1500 dediler.
epidural sezeryan ya da epidural normal 2400 dediler... çok afedersiniz çüşş dedim içimden tabi teşekkür ederim dedim çıktım şok oldum .hem minnacık hastane he bide karanlık odada yani camsız odada kalırsan geceliği 100 tl, aydınlık camlı odada kalırsan geceliği 250 tl miş. akademi gözümden düştü sağlık politikası olamaz bunlar resmen ticarethane. pes dedim daha da gitmedim işte geçen ay konağa gittim bu yda konağa gidicem konakla devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…