ben gidiyorum bi daha girmicem hamile olunca gelicem topiğinize:sinifsinif:
iyi muhabbetler hepinize..
konakta ılkılı test yaptırann warmıı???warsa fıyatıı soleyebılırmıı:):):)
heh helesukurr mıneee:):) kahvaltıya gel kızzz derıncede baska oturan warmıı warsa gelınn kılzarrr
bulusma ısı nolşdu sızın
ayyy gitmem gitmem gitmemmmopuyorumnanaktan konularınızın ucundan bucağından katılmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyorum:) önemli olduğumu bilmek mutlu etti beni saolun selcan mine ve asude :)
yok canım ne mahsuru olcak adım şeyma.mesleğim biyoloji öğretmeni ama kpssye çalışıyorum yıllardır:)dersaneleri felan tercih etmedim henüz devlete uğraşıyorum.
mine ben çok sıkıldım mesela yalnız gezmekten gelebilirim yanına az biraz ama sana kıyamam ben çok yürüyemessin yorulursunuz bebişle:)
olurr canımm dogru havalr tamısınsın daaa ben yemekk yımeye gıdıom kılzarr hade gorsuruzzz
ah ah Mine ben doğuma giderken camlarımı silip öyle gitmiştim kaydirigubbakcemile3
hehehe bazen iyi oluyo öle bende yapıodum :) ben biyere gidicem de kek yapıorum şimdi geçenlerde tarifini yazdım buraya:) onu gtürcem bide yapıp. kendinşze iyi bakın selcan sanada afiyet olsun:) öpüyorum hepinizi bissürüü
Ayy aAsudecim bende 9. aya girdim hergun evi sil süpür temizle zerre toz bırakmıyodum
ama 9.aydan öncesinde çok salmıştım yaaa bir gün yapsam 3 4 gun umursamıyodum
ama 9. ayda bi telaş sarıyo insanı ben hastandeyken kimse gelip evimde iş yapsın istemedim hele kaynanamlar hiç istemedim ::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?