Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapmazaten Mine kimse yapınca taç takmıyo onu öğrendim şimdi de yapamıyorum zaten :sinifsinif:
Büşracım al benden de o kadar bende doğumdan sonra kayınvalidemler karışsın hiç istemedim karıştırtmadım da laf aramızda :umursamaz:
bu konuda bende çok dertliyim hakikaten bu kayınvalidelere doğumdan sonra bişeyler oluyo ben önceden gerçekten içimden gelerek anne dedim ama artık hiç içimden gelmiyo beni ne ağlattılar lohusalığımda hemdesaçma sapan şeylerden hiç böyle insanlar olduklarını bilmiyordum birde aramızda 500 metre var yok çok sinir bozucu![]()
Minecim seninde aklında bulunsun doğumdan sonra annen kalsın seninle kaynanan gelsin gitsin :))) vallahi en iyi kaynana bile dogumdan sonra senden benden daha lohusa oluyo ve lohusalıgı hiç geçmiyoDD
bu konuda bende çok dertliyim hakikaten bu kayınvalidelere doğumdan sonra bişeyler oluyo ben önceden gerçekten içimden gelerek anne dedim ama artık hiç içimden gelmiyo beni ne ağlattılar lohusalığımda hemdesaçma sapan şeylerden hiç böyle insanlar olduklarını bilmiyordum birde aramızda 500 metre var yok çok sinir bozucu![]()
ayy canım yaa kıyamam insan unutamıyo dimi hele lohusalıkta ne yaşarsan dün gibi aklında kalıyo
bende çok agladım bana ne yaptı biliyormusun
ben amlyttyken hemde hayati riskle girdim amlyta günüm geçiyordu kızım inmemişti falan acil amlyt yani
ben daha çıkmamışım kızımı odaya yollamışlar bu gitmiş odada anneme sen kendi kızını düşündün amlyt ettirdin benm oglumun parası gitti demiş annem kavga çıkmasın diye insan ol bi torununu kucagına al ne biçim insansın demiş
tabi eşim bunları bilmiyordu ben sonradan anlattım çıldırdı
zaten eşimde annesinin kalmasına izin vermedi yanımda misafir gibi geldi gitti
ah ah canım nasıl insanlar varmış dünyada görüyoruz işte ama hakettiği gibi davranmak gerkeiyormuş(
yok artık Büşra ne biçim insanmış senin kayınvaliden de ya benimkilerin bana en çok koyan sezeryan oldum ben ilginç bir doğum oldu benimki doğum sancısıyla gittim sezeryana nişanım gelmişti falan neyse epidural yapıldı hissediyorum bacaklarımı ikinci doz yapıldı yine hissediyorum kesilmeye başlandı hala hissediyorum hemen bayılttılar sonrasında nasıl acıyla uyandım malum 3 doz anestezi aldığım için 2. gün akşam yürüttüler 3. gün eve döndüm ama sünnetliler gibi yürüyordum kaydirigubbakcemile3 eşimin halası ve teyzesi geldi ziyarete eve oğlumda sadece üzerimde uyuyordu ayağa kalkamadım kusura bakmayın dedim ağrım sancım var sıcak oğlum tepemde neymi yüzüm gülmüyomuş kimseyi istemiyomuymuşum eşime söylüyolar bunları bu ne demektir oğlumu doldurayımda karısına patlasın gel bana söyle madem kızım gibi görüyorum seni diyosun daha neler neler
mine en son duyduğum sezeryan 700 falandı ben 1500 liraya oldum anlaşma yoktu o zaman arayıp telefonla bile öğrenebilirsin ben öyle öğrenmiştim