sonbahar ben burdayım:) nasıl geçti dersin ve sen nasılsın yorulmamışsındır umarım çok
öncelikle hem siteye hemde kocaeliye hoşgeldin :) doktora bence götür bebeğini ileride bişi olursa dersin keşke götürseydim bu ilerisi için düşündüğün fikir bencede çok hoş olur inşallah zamanla daha iyi tanıyıp bebeklerimizde arkadaş olurlar... bu arada benim eylül eflal adında 1 ay 7 günlük bi bebeğim var senin bebeğinin adı ne _? :)
hoşgeldin cici anne a.s.
büşracım nasılsın görüşmeyeli ? ya inan o kadar çok geziyorum ki gezmekten bıktım walla.
herkes bana bebek olunca gezemessin diyor diye gezdim gezdim artık evden adım atasım
gelmiyor. biraz abartmışımda ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bide gitgide ağırlaşıyorum taşıyamıyorum kendimi ben yaaa kaydirigubbakcemile3
hanımlar ben iyi değilim malesef geceden beri aptal gibiyim oğlum uyuyamıyo doğru düzgün şu gaz bi bitmedi bitmedi bitmedi ama ben bittim artık yeni anneler inşallah bebeğiniz gazsızdır olacaklarında gazsız olur ne büyük dertmiş meğer mafoldumben
nasılsın sonbaharcım bulantı falan oluyormu sabahları :)
ayy kıyamam canım ben 9 ay sabahları bulantı çektim çatlak kremi kullanıyormusun canım gün içerisinde sıksık nemlendirici sür belki biraz rahatlar karnın
yok cnm oluyor çok şükür ilk 2,5 ay baya çekmiştim sonra geçti. şimdiki sıkıntım kaburgalarıın alt tarafları acıyor. karnımın derisi acıyor. karnımın derisi 2-3 gündür özellikle çok acıyor. onun haricinde herşey yolunda. sen nasılsın büşracım ?
gunaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?