• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ohh ya yıkadm oğlumu kaç gndr dışarı çııkıoz die yıkanamıodu küflendi garibim ondn mızmızmış:) bi uyuoki değmeyn keyfne yıkandığı gn btn gn uyuo gece zor emmeye kaldrıoz çok sevio banyoyu hiç gıkı çıkmıoo bayılıo suya maşllh:nazar:bende uyumşken ütü çamşr ev toprldm işim btti şükür uyunca raht oluo hafifledi yavrm şu 40 ı bıkarsak hergece yatmadn önce yıkcm raht uyusun banyoyu sevio ee haklıda bz bile 2 gn olnca ağırlaşıoz:) napıonuzz bakıım kaybolmşnz herks ev işi derdinde uyutsakta yapsakkk:)

bende ne yaptım? dışarı çıktım yürüdüm geldim :) ev işleri felan sürekli bi taraftan da bişeler yiyorum:)akşamda ders çalışcam işte kısmet olursa yemekten sonra

Kızlar ya laptopun ekrnı kırıldı ekrndan tutup kaldrdm ekrnı Çatladı ama ıÇınden kırıldı Çızgı Çızgı ıÇı bıŞı gzkmÜo nasl kırıldı anlmdm ıÇ ekran eŞım benı napar sızce:) Şımdı kardeŞımn pc den gırıyorum Çok ÜzÜldm ya Çok ufak bı doknŞtu bde dÜŞÜrsem gam yemcm Çıtt dedı ıÇ ekrn:( kımblır ne kdrdır yaptrmk bıde eŞım bana bgÜn doĞum hedyesı almıŞ sÖlemdı akŞam vercem dedı 40 ım Çıkıoya ondan hedyesnı almŞ ama pc ı ıÇın benı napck kımblır:(

öncelikle hem siteye hemde kocaeliye hoşgeldin :) doktora bence götür bebeğini ileride bişi olursa dersin keşke götürseydim bu ilerisi için düşündüğün fikir bencede çok hoş olur inşallah zamanla daha iyi tanıyıp bebeklerimizde arkadaş olurlar... bu arada benim eylül eflal adında 1 ay 7 günlük bi bebeğim var senin bebeğinin adı ne _? :)

Merhaba canım sağlık ocağına götürüyorum ama doktora götürmedim dediğin doğru en kısa zamanda götürücem.Bebeğimin adı Egemen Umut.Benimkide 1 ay 22 günlük oldu güzel bebeğini öp benim içina.s.

büşracım nasılsın görüşmeyeli ? ya inan o kadar çok geziyorum ki gezmekten bıktım walla.

herkes bana bebek olunca gezemessin diyor diye gezdim gezdim artık evden adım atasım

gelmiyor. biraz abartmışımda ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bide gitgide ağırlaşıyorum taşıyamıyorum kendimi ben yaaa kaydirigubbakcemile3

Valla gezmekle en iyisini yaparsın bende acayip gezmiştip 8 aylıkken kartepede teleferiğe bile bindim şimdi kapı dışarı çıkamıyorum bunalıma girmekten korkuyorum gez valla canım

hanımlar ben iyi değilim malesef geceden beri aptal gibiyim oğlum uyuyamıyo doğru düzgün şu gaz bi bitmedi bitmedi bitmedi ama ben bittim artık yeni anneler inşallah bebeğiniz gazsızdır olacaklarında gazsız olur ne büyük dertmiş meğer mafoldumben

Ah ah bende gaz derdinden çekenlerdenim bizimki sabaha doğru uyutmuyor bizi doğum yspacak olanlar inşallah gaz sorunu yaşamazlar çok zor birde inlemes yokmu insanın içi parçalanıyor

kızlar günaydın açılışı ben yapayım :)))
kızımyine durmuyor çok sıkıldım çoookkkk
gece kaç sefer kalktı oturdu kendi kendine oynamaya başluıyo bende kalkıyorum haliyle :(

nasılsın sonbaharcım bulantı falan oluyormu sabahları :)

yok cnm oluyor çok şükür ilk 2,5 ay baya çekmiştim sonra geçti. şimdiki sıkıntım kaburgalarıın alt tarafları acıyor. karnımın derisi acıyor. karnımın derisi 2-3 gündür özellikle çok acıyor. onun haricinde herşey yolunda. sen nasılsın büşracım ?

kız olurmu dubn gırdım yazdımm)::) sık gıremıorum nete canım yaa gırdıgım zamn ılk ısım buraya bakmak oluoo..ee ne war ne yokk fıstıgımm benım kontrol yarınnn cokk heycann warr kızzz

yok cnm oluyor çok şükür ilk 2,5 ay baya çekmiştim sonra geçti. şimdiki sıkıntım kaburgalarıın alt tarafları acıyor. karnımın derisi acıyor. karnımın derisi 2-3 gündür özellikle çok acıyor. onun haricinde herşey yolunda. sen nasılsın büşracım ?
ayy kıyamam canım ben 9 ay sabahları bulantı çektim çatlak kremi kullanıyormusun canım gün içerisinde sıksık nemlendirici sür belki biraz rahatlar karnın
ben iyiyim çok şkr ama kızım uyutmuyor uyumuyor durmuyor :))

gunaydın kızlarrr

gunaydın canım

kızz burda gulcın hanıma gıden warmıı??? bende yarın ıkılı test ıstermıı ben ıstemıomm??

Back
X