izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

büşracım nasılsın görüşmeyeli ? ya inan o kadar çok geziyorum ki gezmekten bıktım walla.

herkes bana bebek olunca gezemessin diyor diye gezdim gezdim artık evden adım atasım

gelmiyor. biraz abartmışımda ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bide gitgide ağırlaşıyorum taşıyamıyorum kendimi ben yaaa kaydirigubbakcemile3

canım ben erkan beye gittim süper bi insan ve süper bi doktor kesinlikle tavsiye ederim ben doğumdan çok korkuyordum ama erkan bey sayesinde bu korkumu aştım doğumdan gülerek çıktım düşün doğum sonrasıda çok ilgili bi doktor insanlara üsten bakmıyoo senin anlayabileceğin dilden anlatıyo herşeyi ama yinede sen bilirsin :) burdan erkan beye teşekkür ederimmmmm ayın 25 inde gidicem yanına :) kızımı götürücem

benimde 22 sinde aynı gün olsaydı belki karşılaşırdık.. sende sezeryan doğum mu yaptın eylül ? bu arada nerde oturuyorsun ? ben yenikentteyim.

günaydınlar Asudecim :)
eylülsırım canım ben müge anlıyı artık izlemiyorum hamileyken çok izliyordum artık sayelerinde kapıcıya bile kapı açmıyorum korkudan DD o ilknur cinayeti birde gizem cinayetiydi sanırım çok etkilemiş beni
sonbaharcım iyiyim çok şkr canım saol sen nasılsın :)
valla ben hamileyken bidaha gezemiycem diye her öglen sahile her akşam çarşıya her cumartesi pazarda izmitin ilçelerinden birine yemege gezmeye falan götürtüyodum kendimi ama doyulmuyo canım ya insan özlüyo yinede birde adım atamacak hale gelene kadar geziyordum artık kendini taşıyabildiğin kadar canım DDD

benimde 22 sinde aynı gün olsaydı belki karşılaşırdık.. sende sezeryan doğum mu yaptın eylül ? bu arada nerde oturuyorsun ? ben yenikentteyim.

evet canım ben sezeryan yaptım ama erkan bey son ana kadar normal yaptıracaktı benim fiziksel bi sorunum çıktı doğum esnasında çok riskli olucağı için ben o riske girmek istemedim sezeryan istedim :) gecenin köründe zor yetiştik hastaneye ... ben körfezde oturuyorum canım

hanımlar ben iyi değilim malesef geceden beri aptal gibiyim oğlum uyuyamıyo doğru düzgün şu gaz bi bitmedi bitmedi bitmedi ama ben bittim artık yeni anneler inşallah bebeğiniz gazsızdır olacaklarında gazsız olur ne büyük dertmiş meğer mafoldumben

yakınmışızz sevindim alkisalkisalkis bende yenikentteyim kayınvalidemler körfezde yavuz sultan selimde.

ayyy kıyamam ya üzülme ne olur bir çözümü yok mu ilaç gibi ?

küçümencik bebeğe de yazık annesine de yaa. ben çok üzülürüm böyle
benneyaptımki

Asudecim bu ara o uyumamak benim kızımdada vr ama gazdan değil nazdan heralde gece 2 sefer kalktı oturdu oyun oynuyo çıglıklar atıyo kahkahalar atıyo bende başında nöbetteyim
gündüzde dogru düzgün uyumuyor gecede bu enerji nedir anlamadım gittti yaaa

ben internette okumuştum böyle bişry ama inanmamıştım. hamileyken çok gzalı içecek tüketen annelerin bebekleri gazlı oluyor diye. eğer öyleyse bende yandım. ben çok gazlı içecek tükettim. bide yazmışlar ki bebek doğar doğmaz ağzına nar tanesinin suyunu sıkın hiç gaz problemi olmaz diye buna da inanmadım ama acaba sizce doğru mudur ?

kullanmadığımız ilaç kalmadı heralde rezene kimyon falan denemedik şey bırakmadık ama yok o kadar gazlı ki inanılmaz bişey habire gaz çıkartıyo yine rahatlamıyo gece kalktık bi ara artık dayanamadım babamızı da uyandırdım ne yapacağımı şaşırdım ya herşeye çare bulunuyo şu bebeklerin gazlarına niye bulamadılar hala ooooooooffffffffff

SONBAHAR

erkan bey mi dedi bebeğinin kız olduğunu canım

yokk erkan bey demedi ona gittiğimde biliyordum zaten o cinsiyet hakkında birşey söylemedi. akademidekiş dr gökhan by söylemişti bide gökhan bey beni prof semh özerene ayrıntılya göndermişti orda söylediler. boşu boşuna o kadar masraf ettim biliyormusun keşke en baştan erkan beye gitseymişim ama erkan beyin ssk anlaşması yoktu işte o zaman bende akademiye başladım sonra erkan bey ssk ile yine anlaşma yapınca bende akademiden memun kalmayınca hemen konağa geçtim

acaba nar iyi gelir mi bebeğim yok denemedim ama sadece içimden geldi söyledim istersen bir dene çünkü yeni doğan bebeğin ağzına nar tanesinin suyunu sıkınca hiç gazı olmuyor diye birşey okumuştum. senin bebeiş büyük ama olsun belki nar yardımcı olur

valla erkan bey aldığı parayı kuruşu kuruşuna hak edio bence erkan beyede bi sor cinsiyetini :) benim kızım olacağını söyledi ama karnımı kim görse yok canım erkek diodu çok sivriydi :) ama erkan bey yanılmadı kızım olduuu :) doğum içinde kesinlikle ben erkan beyi tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…