gunaydınlarrrrr:))
sonbaharcım valla şimdi gezmenin tadını çıkart ben çıkamıyorum hiç
kızımı alıp çıksam arabasıyla gezmek istemiyor ancak eşimle çıkıyoruz eşim kızımı taşıyor ben arabayıDD çok nadiren kızım uysalsa sahile inebiliyoruz ama yoksa hep eşimle :)))
teşekkür ederim eylülcüm inşallah...
ben şuan da konak hast dr erkan beye gidiyorum yani daha 1 kez gittim kendisine bu ay 2. gidişim olacak. şuan 6 aylığım ilk 4,5 ay akademiye gittim gökhan beye ama pek memnun kalmadım. şimdilik erkandan memnunum. sen hangisine gidiyordun ?
herkese günaydın daha doğrusu tünaydın :))
canım ben erkan beye gittim süper bi insan ve süper bi doktor kesinlikle tavsiye ederim ben doğumdan çok korkuyordum ama erkan bey sayesinde bu korkumu aştım doğumdan gülerek çıktım düşün doğum sonrasıda çok ilgili bi doktor insanlara üsten bakmıyoo senin anlayabileceğin dilden anlatıyo herşeyi ama yinede sen bilirsin :) burdan erkan beye teşekkür ederimmmmm ayın 25 inde gidicem yanına :) kızımı götürücem
günaydınnnnn asude hanım nassın iyimisin ?herkese günaydın daha doğrusu tünaydın :))
günaydın için geç kaldın :) ama olsun geç olsun güç olmasın sanada tünaydın
benimde 22 sinde aynı gün olsaydı belki karşılaşırdık.. sende sezeryan doğum mu yaptın eylül ? bu arada nerde oturuyorsun ? ben yenikentteyim.
evet canım ben sezeryan yaptım ama erkan bey son ana kadar normal yaptıracaktı benim fiziksel bi sorunum çıktı doğum esnasında çok riskli olucağı için ben o riske girmek istemedim sezeryan istedim :) gecenin köründe zor yetiştik hastaneye ... ben körfezde oturuyorum canım
hanımlar ben iyi değilim malesef geceden beri aptal gibiyim oğlum uyuyamıyo doğru düzgün şu gaz bi bitmedi bitmedi bitmedi ama ben bittim artık yeni anneler inşallah bebeğiniz gazsızdır olacaklarında gazsız olur ne büyük dertmiş meğer mafoldumben
SONBAHAR
erkan bey mi dedi bebeğinin kız olduğunu canım
kullanmadığımız ilaç kalmadı heralde rezene kimyon falan denemedik şey bırakmadık ama yok o kadar gazlı ki inanılmaz bişey habire gaz çıkartıyo yine rahatlamıyo gece kalktık bi ara artık dayanamadım babamızı da uyandırdım ne yapacağımı şaşırdım ya herşeye çare bulunuyo şu bebeklerin gazlarına niye bulamadılar hala ooooooooffffffffff
yokk erkan bey demedi ona gittiğimde biliyordum zaten o cinsiyet hakkında birşey söylemedi. akademidekiş dr gökhan by söylemişti bide gökhan bey beni prof semh özerene ayrıntılya göndermişti orda söylediler. boşu boşuna o kadar masraf ettim biliyormusun keşke en baştan erkan beye gitseymişim ama erkan beyin ssk anlaşması yoktu işte o zaman bende akademiye başladım sonra erkan bey ssk ile yine anlaşma yapınca bende akademiden memun kalmayınca hemen konağa geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?