valla erkan bey aldığı parayı kuruşu kuruşuna hak edio bence erkan beyede bi sor cinsiyetini :) benim kızım olacağını söyledi ama karnımı kim görse yok canım erkek diodu çok sivriydi :) ama erkan bey yanılmadı kızım olduuu :) doğum içinde kesinlikle ben erkan beyi tavsiye ederimmm
ayrıntılya gittik ya kız olduğu belliydi gördük orda kaydirigubbakcemile3
herkese merhabaaa, ben şu sabah muhabbetlerinize yetişemiyorum hiç geç kalktıım için yaf:)
bebişim yok hamile de diilim eylül:) allah seninde yardımcın olsun doğumunu bi çırpıda yaparsın inşallah:) doğuma kadar da rahat bi hamilelik yaşarsın inşallah.Aynı dileklerim sonbahar içinde geçerli:)bide ben hamile kalınca benim için de geçerli:):)olsun canım tut sohbetin bi yanından :)zemuszemus
zemuszemus
bebişim yok hamile de diilim eylül:) allah seninde yardımcın olsun doğumunu bi çırpıda yaparsın inşallah:) doğuma kadar da rahat bi hamilelik yaşarsın inşallah.Aynı dileklerim sonbahar içinde geçerli:)bide ben hamile kalınca benim için de geçerli:):)
izmit carrefourda chico nun pusetli bebek arabası 370 idi. bence pahalı. heryerde en iyisi 170-180 tl aman pusetli olmayıversin napalım araba koltuğunu da ayrı alırız. benim puset alındı da zaten ben araba koltuğu bakıyorum şimdi
çok dikkatsizim ya ben onu karnındaki süresi sandım:) anlamıyorumya böle şeylerden henüz:) o zaman allah bağışlasın :) ama hamileler için bütün dileklerim aynı:) sen yenikentte oturuosun dimi eylül
kızlar ela82 nerde bilen duyan varmıı doğrdu glba?
herkes kaybolduu sizi siziler izdivaç izliyorsunuz dimiii
canım benim kız durmuyorki :)) 4 döndürüyo beni peşinden
bunlar daha iyi günlerimiz düşünsenize bebekler büyüdü okula başladı :)
öyle canım büyüdükçe dertleride artıyor
ilk 4 aya kadar şu gaz sancısı geçse yeter diyordum
ondan sonra diş derdi başladı
sonra emeklemeye başladı aman düşer falan derdi
sonra tutunarak kalkmaya çekmece karıştırmaya başladı masaların altına giriyor heryerde eli var peşinde dolanmak zor :))
Allah kötü günlerini göstermesinde bunlar yine tatlı telaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?