yok cnm son değil daha var bak tickerda görünüyor zaten 24+4 yani tam 6 aylık temmuzun ikinci yarısı bekliyoruz teyzesi küçük hanımısonbahar kaç aylıktı senin bebiş son zamanlarınmı canım?
bende iyiyim ne olsun en son yazdığımdan sonra gittim içerde uyukladım uyukladım geri geldim.. :jeyyar:
yok cnm son değil daha var bak tickerda görünüyor zaten 24+4 yani tam 6 aylık temmuzun ikinci yarısı bekliyoruz teyzesi küçük hanımı
evet yaf dikkat etmemişim valla, daha var yane, son zamanlarda çok uyku yapar genelde çevremden biliyorumda ondan merak ettim sen erken başlamışsın uyumalarabizim minik uykucu mu olcak ne:) zemuszemus
Merhaba İzmitli arkadaşlar:)Bu topiği görünce çok mutlu oldum.Bende bir buçuk ay önce doğum yaptım malum bebeğim küçük olduğundan ve buraya yeni taşındığımızdan bi yerlere gidemiyorum.Evde çok sıkıldım sizlerle tanışıp sohpet etmek bana iyi gelicek bu arada doğum ve doğum sonrası sorularınızda olursa yaşadıklarımı paylaşabilirim.Akademi hastanesinde sezeryan oldum çok memnunum.Çocuk doktorum Hülya hanım fakat ben doğumdan sonra bir kez götürdüm birdaha götürmedim.Sarılık riski var diye çok kan aldılar içim dayanmıyor şu kan alma işine bi dahada götürmedim allaha şükür bi sorunumuzda yok ama sizce yinede götürmelimiyim?Birde ileri doğru bu topikteki arkadaşlarla tanışıp buluşup bebeklerimiz için oyun gurupları oluşturuz diye düşünüyorum hem çocuklarımız hem bizler içinde iyi olacaktır ne dersiniz?
kolay gelsin sana diyetisyen tavsiye ederim eğer zorlanıyorsan eşim 1,5 ayda 12 kilo verdi son hız devam ediyo o da diyete bakalım
bana tavsıye edebılırsın canım tek basıma halledemıyorum
Merhaba İzmitli arkadaşlar:)Bu topiği görünce çok mutlu oldum.Bende bir buçuk ay önce doğum yaptım malum bebeğim küçük olduğundan ve buraya yeni taşındığımızdan bi yerlere gidemiyorum.Evde çok sıkıldım sizlerle tanışıp sohpet etmek bana iyi gelicek bu arada doğum ve doğum sonrası sorularınızda olursa yaşadıklarımı paylaşabilirim.Akademi hastanesinde sezeryan oldum çok memnunum.Çocuk doktorum Hülya hanım fakat ben doğumdan sonra bir kez götürdüm birdaha götürmedim.Sarılık riski var diye çok kan aldılar içim dayanmıyor şu kan alma işine bi dahada götürmedim allaha şükür bi sorunumuzda yok ama sizce yinede götürmelimiyim?Birde ileri doğru bu topikteki arkadaşlarla tanışıp buluşup bebeklerimiz için oyun gurupları oluşturuz diye düşünüyorum hem çocuklarımız hem bizler içinde iyi olacaktır ne dersiniz?
bende hamileken canm dediklerinden beğendim sonbahar baby2 gonun travel sistem arabalrı 430 du heryerde eşim daha var ddi daha var die die düne kadr geldk dün izinlidik izmtte gezmedk mğaza brakmadık bebek 1 aylık olduu için bi babay 2 go nun bde carmentoda var öle bebek arabasnın içinde puset çıkablen aynı zamnda 2 markda buldk ama küçk geldi:) yani oğlm en fazla 10 gn daha durur o pusette maşllh tosuna:ondn çok hevsm vardı her yanı gezdk ama bulamdk en sonda 3 tekerli pieerre cardinin ürürnü olna elelenişn arabasını aldk 150 tl di yeni bebek mağazası açılmş gülen bebe market die ilgi çocuk merkeznn tam akrşısına çok gzel şeler var ama pusetli arabalra olmadı benm oğlum bide benm aldığım araba tam bayan arabası dedi bayan rahatlıla katlanıo yalnz bi yere derkn gerçktn rahat kaldırıp kondurur oğlm büyümş olduu için pusetede hevesm olduğu için elelenin en genişmiş pusetleri ayrıyetten sipariş verdk onu sadce araba koltuğu olrk kulnncz maalesf elelnin öle pusetli birlşk bebek arabsı yok ondn bzde ayrı ayrı aldık:)
sonbahar canım inşallah sende bebeğini alırsınkucağına sağlıklı bi şekilde...hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?