izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

zemuszemus

bende hamileken canm dediklerinden beğendim sonbahar baby2 gonun travel sistem arabalrı 430 du heryerde eşim daha var ddi daha var die die düne kadr geldk dün izinlidik izmtte gezmedk mğaza brakmadık bebek 1 aylık olduu için bi babay 2 go nun bde carmentoda var öle bebek arabasnın içinde puset çıkablen aynı zamnda 2 markda buldk ama küçk geldi:) yani oğlm en fazla 10 gn daha durur o pusette maşllh tosuna: ondn çok hevsm vardı her yanı gezdk ama bulamdk en sonda 3 tekerli pieerre cardinin ürürnü olna elelenişn arabasını aldk 150 tl di yeni bebek mağazası açılmş gülen bebe market die ilgi çocuk merkeznn tam akrşısına çok gzel şeler var ama pusetli arabalra olmadı benm oğlum bide benm aldığım araba tam bayan arabası dedi bayan rahatlıla katlanıo yalnz bi yere derkn gerçktn rahat kaldırıp kondurur oğlm büyümş olduu için pusetede hevesm olduğu için elelenin en genişmiş pusetleri ayrıyetten sipariş verdk onu sadce araba koltuğu olrk kulnncz maalesf elelnin öle pusetli birlşk bebek arabsı yok ondn bzde ayrı ayrı aldık:)

kızlar benim bebek arabasını annem hediye almıştı oyüzden bilmiyorum ama mesela şuanda hafif bir puset falan almayı düşünüyorum size tavsiyem çok agır birşey almayın çok çok uçuk fiyatlı ürünleride tavsiye etmiyorum en nihayetinde ben 11 ay kullandım hala yesyeni taşıdıgımız kaç kiloki sanki:))) şimdi hafif bir puset falan alırsam kızımı tek başımada taşıyabilirim
otokoltugunuda o gölcükteki 17 agustos çarşısında özdellerde bakmıştık 240 lira gibi bir fyattı ama kraftın sitesinde fiyat 190 liraydı sanırım ve birçok internt bebek magzasındada öyleydi
çarşıda japon pazarından 1 2 dükkan önce bebek eşyaları satan bir dükkan var ufak biryer gibi görünüyor ama mobilyadır arabadır oto koltugudur herşey var katologdan begendiginiz ürünü getiriyorlar
birde mama sandalyesinide 17 agustos çarşısından aldım çok memnunum

Merhaba ızmitli arkadaşlar:)Bu topiği görünce çok mutlu oldum.Bende bir buçuk ay önce doğum yaptım malum bebeğim küçük olduğundan ve buraya yeni taşındığımızdan bi yerlere gidemiyorum.Evde çok sıkıldım sizlerle tanışıp sohpet etmek bana iyi gelicek bu arada doğum ve doğum sonrası sorularınızda olursa yaşadıklarımı paylaşabilirim.Akademi hastanesinde sezeryan oldum çok memnunum.Çocuk doktorum Hülya hanım fakat ben doğumdan sonra bir kez götürdüm birdaha götürmedim.Sarılık riski var diye çok kan aldılar içim dayanmıyor şu kan alma işine bi dahada götürmedim allaha şükür bi sorunumuzda yok ama sizce yinede götürmelimiyim?Birde ileri doğru bu topikteki arkadaşlarla tanışıp buluşup bebeklerimiz için oyun gurupları oluşturuz diye düşünüyorum hem çocuklarımız hem bizler içinde iyi olacaktır ne dersiniz?

öncelikle hem siteye hemde kocaeliye hoşgeldin :) doktora bence götür bebeğini ileride bişi olursa dersin keşke götürseydim bu ilerisi için düşündüğün fikir bencede çok hoş olur inşallah zamanla daha iyi tanıyıp bebeklerimizde arkadaş olurlar... bu arada benim eylül eflal adında 1 ay 7 günlük bi bebeğim var senin bebeğinin adı ne _? :)

günaydınnnnnnnnnn :) kızlar şuan gülmekden karnıma ağrı girdi ya müge anlıya bakıyorum şu kadir denen adama çok güldüm müge anlı anlatıyoo adam anlamıyooo

hoşgeldin cici anne a.s.

selamlar nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir

bende sabahtan beri ev işleriyle uğraştım yemeğin pişmesini bekliyorum

sonta izmite kursa gidicem etüt var o kadar zor geliyor ki yol gözümde büyüyor

ama diyorumki ne kadar gitsem kardır ilerleyen aylarda hiç gidemeyebilirim
:CüvCüv:

sonbahar canım inşallah sende bebeğini alırsınkucağına sağlıklı bi şekilde...hangi doktora gidiyorsun

izmit carrefourda chico nun pusetli bebek arabası 370 idi. bence pahalı. heryerde en iyisi 170-180 tl aman pusetli olmayıversin napalım araba koltuğunu da ayrı alırız. benim puset alındı da zaten ben araba koltuğu bakıyorum şimdi

gunaydınlarrrrr:))
sonbaharcım valla şimdi gezmenin tadını çıkart ben çıkamıyorum hiç
kızımı alıp çıksam arabasıyla gezmek istemiyor ancak eşimle çıkıyoruz eşim kızımı taşıyor ben arabayı DD çok nadiren kızım uysalsa sahile inebiliyoruz ama yoksa hep eşimle :)))

sonbahar canım inşallah sende bebeğini alırsınkucağına sağlıklı bi şekilde...hangi doktora gidiyorsun

teşekkür ederim eylülcüm inşallah...

ben şuan da konak hast dr erkan beye gidiyorum yani daha 1 kez gittim kendisine bu ay 2. gidişim olacak. şuan 6 aylığım ilk 4,5 ay akademiye gittim gökhan beye ama pek memnun kalmadım. şimdilik erkandan memnunum. sen hangisine gidiyordun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…