çok iyi canım ama bizim isteme söz nişan bir arada olmuştu ve 2 yıl önce dündü ben unutmuşum eşim hatırladı eyvahedigeldismile:kedi: bugün süpriz hazırlıyorum çok kızdım kendime yaaaaa
vallahi bende anlamadım aklım uçtu gitti sanki böyle bişeyde unutulurmu :)))oyyyy..hadi gününüz kutlu olsun canım.. :1hug:bende özel günleri hayatta unutmam. benmki unutursa kavga sebebimdir . ama evlenince dertler sıkıntılar sorumluluklar artıyo canım. sende haklısın bi yerde.. ne hazırlıyosun bakiiimaklinialirimsmile
ahhh canım senin durum fenaa :) ALLAH yardımcın olsun ömür boyuu lafını etmez inşallahh
yok canım gaz şeklinde değil gaz olsa kıvranır gazını rahat çıkarıo bi kakasını yaprkn ıkınıo çok ama kabz deil norml yapıo ama çok ıkınıo altını açıorum ondn snra hemn yapıo aklında olsun altını aç öle brak braz hemn yapıo yoksa gyinkken yapamıo ıkınıo ağlamsıda uykudn yapıo anlmdm nazar değdi galba canım uykusu gznden akıo napsak saknleşmio karnı tok emmio en son beşiğine koyuom müzükli oyuncaını açıorum sallıorm 1 dk faln ağlıo snra saknleşip uyuo beşik ii gelio braz ağlıo ama o kdr olck snra sabha kdr uyuo uykusu dzenli yani emmeye kalkıo tabki ben metsil kullnıom gaz için ama her dk kuullanmıom ben onu tavsie üzrne aldm sıkıntılı oldğu zamn rahatlasn die veriom gnde 1 kere yetio gazlı deil çnküsüprizzzzz eylülcm okudm mesjnı ama sana göndermiom özel mesjın kaplı sanırım öle yazıo burdn cvpladm kızlr oğlm uyumşkn ben çamşrmı asıp geliom onlıne im ama bebişimn çamşrlrnı yıkmya koydm hava gzel uyku setni yıkıom bulşk ev toprlma btti bi çaşr asıım bde ütüm kaldı ama oda malum yapblcemmi baklm:)
merhabalar bende geldimmm sengözlerimebaksanab
hoş geldin hayatım nasılsın hamilelik nasıl geçiyor :))merhabalar bende geldimmm sengözlerimebaksanab
oyy canım benim bundan sonra güzel geçirirsiniz inşallah hamilelikte öyle zaten hiçbişey anlaşılmıyorbi kerede unutan kadnlar olsun:) benm eşim hep doğm gnmü 1 günle krştrıodu bn hep sinyal veriodm 2 yıldr evliyiz 1 yılda askerded nseki 2 yılda htrldıda yemğe gtrdü o zamnda hamiledm ağırdım braz bişe anlmdk 3 ylımzdada bebk vr bklım nasl gcck önmzdeki ocak:) daha çok vr nse doğm gnmde ilk defa gecen sen yanmdadı 4 sendr hep ayrıdıkk büşracm affettrsn ama kakıp dururlr aman haa sakn bişi unutma erkklern elne düştkmü yandık:)
Büşracım geçmiş ama kutlarım bende a.s.
benim eşim ilk birlikte olmaya başladığımız günden beri her ay ay dönümümüzü hatırlar kutlar kaldıki diğer günlerin hepsinide hatırlıyo maaşallah ben unutuyorum bazen ama bişey demiyo sağolsun
erkeklerin ruhunda var canım kurnazlık haha :))) aynen canım sevdiği şeyleri görünce masada erkekler dünyayı unutuyo yaaabizimkide hatrlr işine glrse kurnazlk yapar :) günü gelene kdr hatrlamıomş gbi yapr ama gnü gelnce hatrlar tuaf yani:) büşra sen ii bulmşn erkeğn kalbne gden yol midedn gecer sen bu gce 10 puan alcn yıldzlı hemde:) allh nzarlrdan korusun canm ayırmasn hiç heo mtlu olun
canım tebrikler...bu arada unuttuğunu belli etmişmidin eşine...? benim eşimde bişi yokmuş gibi davranır hatta o gün beni delirtir akşam işten gelincee :) kapıdan girer girmez yüzünde haylaz çocuk gibi bi gülümseme olur tamam dayanamadım der hemen kutlar tabii o esnada sen ne yaptınn bakayım der bende yemek yapmışımdır oturup yeriz ama :) artık yemek artıııı kızım içinde mama yapıcam ve mum ışığında yiyemicez
hoşbulduk canım nasılsın
kızlr ya bebk arablrnızı nerden n fyata aldnz n marka bde pusetlmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?