kızlar günaydınlar ugrayamadım topiğe pazar gunu rahatsızlandım biraz dünde annemin günü vardı çok fazla karın agrısı sancı çektim halen biraz var toparlanmaya çalışıyorum
katılıorm snaa canım oyuna gelioz tam uyutuom işe başlıomm vikliioo:) şu ana kadr işleri yarılamdn gene uyandıı off offf pasaklıı olcz bunlr yüzünden:)bazen onları oynattığımı düşündüğüm anda anlıyorumki onlar bizi oynatıolarmaşallah çok zeki oluolar bu bebişler :) allah bağışlasıınnn
katılıorm snaa canım oyuna gelioz tam uyutuom işe başlıomm vikliioo:) şu ana kadr işleri yarılamdn gene uyandıı off offf pasaklıı olcz bunlr yüzünden:)
saol canım benim ah ah bogazımı tutabilsem kilo vermekte zorlanmıyormda çok dengesiz besleniyorum canım ama düzenli dikkatli beslenip spor yaptıgımda verebiliyorum :))kolay gelsin sana diyetisyen tavsiye ederim eğer zorlanıyorsan eşim 1,5 ayda 12 kilo verdi son hız devam ediyo o da diyete bakalım
çok geçmiş olsun umarım hemen geçer,
katılıorm snaa canım oyuna gelioz tam uyutuom işe başlıomm vikliioo:) şu ana kadr işleri yarılamdn gene uyandıı off offf pasaklıı olcz bunlr yüzünden:)
ben uyutuyorum tam sofraya oturuyorum elime kaşığı alır almaz viyak viyak ağlıyoo bana kastı mı var kızımın yaa :):ecrin_bebek:
ben uyutuyorum tam sofraya oturuyorum elime kaşığı alır almaz viyak viyak ağlıyoo bana kastı mı var kızımın yaa :):ecrin_bebek:
hepsi aynı demek banada öle oluo canım hep daha lokmamı ağzıma gtrüom yemk buz gbi oluo onsz sfrya otramıoz beslnmem geriledi zatn yemk öğünlerm azaldı azcık yiebliom ama maşllh ii beslenio kilosu ii ama gnde 2 defa yemk yiom oda birer tabk anca o mızmızlannca boğzma dizlio:):roflol:
kızlar bunlar iyi günlerinizmi acabaa :)) emeklemeye başladımı sizinkiler kaç aylıklar :)[/QUO
benm 1 ay 6 günlk tosun gbi duruo dme resmde herks 2 3 aylkmı dioeylül bebeklede aramzda 1 gün var o benm oğlmdn 1 gün büyük:):ecrin_bebek:
kızlar bunlar iyi günlerinizmi acabaa :)) emeklemeye başladımı sizinkiler kaç aylıklar :)[/QUO
benm 1 ay 6 günlk tosun gbi duruo dme resmde herks 2 3 aylkmı dioeylül bebeklede aramzda 1 gün var o benm oğlmdn 1 gün büyük:):ecrin_bebek:[/QUO
valla annemin demesine göre bunlar iyi günlerin daha dur bi emeklemeye başlasın sende onunla sürüneceksin diş çıkartırken sende ağlıyacaksın dio gözüm korkuyoo :) ama kızımın yüzüne bakınca amannnn olsun diyorum... evettt canım erkut ege de maşallah baya toparlamış kendiniii ALLAH nazardan saklasın
ayyy maşallah gerçekten tosun gibi bende 3 4aylık gibi düşünmüştüm :)) canım 3 4 aydan sonra bir dönem sakinleşirler ama sonra diş mızmızlanmaları ama emeklemeye ve tutunup kalkmaya başlayınca bugünlerini arayabilirsin :)) ben bazen arıyorum ama gerçekten her adımları bir heycankızlar bunlar iyi günlerinizmi acabaa :)) emeklemeye başladımı sizinkiler kaç aylıklar :)[/QUO
benm 1 ay 6 günlk tosun gbi duruo dme resmde herks 2 3 aylkmı dioeylül bebeklede aramzda 1 gün var o benm oğlmdn 1 gün büyük:):ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız
selam canım ben kendi adıma iyiyim ya sen :)
hoşbuldum canım..nasıl keyifler.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?