izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben zaten çok sefdim burayı o tartışılmaz.ankaradaydım bu yaşıma kadar. ama buranın tadı çok başka ,ankaraya gidiyorum mesela artık bi hafta bile kalsam burnumda tütüyo buralar.ama sadece eksiği o işte:) hatta eşime ankaradan bi iş teklifi var düşün ailem falan orda benim akrabalar ama biz istemiyoruz burdan gitmeyi:)

aslında ızmit'te çok alışveriş merkezi var ama küçük küçük dediğin gibi büyük bi tane olup herşey olsa güzel olacak belki ilerde yaparlar inşallah

benimde Ankara'da akrabalar var aslen Sakaryalılar onlarda Ankara'yı çok seviyorlar bu tarafa gelmek istemiyolar

ankara da güzel ama nası desem iki şehrin güzellikleri çok farklı, burası stratejik olarak güsel, istediğin zaman istanbula bursaya ve çevrelerine gidebiliosun, yeşillik bol, deniz var, bilmiyorum belkide o kadar yıl ankarada yaşadım ondan sonra burası bana aşırı bi huzur verdi. ankarada yapacağın tek şey hele de kışsa alışveriş merkezine gitmek:):) onun dışında yeşil alanı çok az, uzaklaşayım biraz desen çevresinde de pek bişe yok, heryerde bina var zaten .

Hafta sonu İzmit'teydim,

Bir Ankaralı olarak İzmit'i önceki senelere nazaran daha gelişmiş ve güzelleşmiş buldum,

Amcamın kızının düğünü vardı,Tütünçiftlik idi galiba bulundukları yer,

Lale ekilmiş caddelere güzel bir görüntü olmuş,

Damat da Ankaralıymış...

Deniz falan güzel...

Ama Ankara gibisi yok yaa....
kaydirigubbakcemile5

İzmit'e İzmitliler'e selamlar...

opuyorumnanaktan

bende Ankara'da hep deniz ve yeşillik ararım gidince arada insan görmek istiyo alışmışız yerimseniben eşimde Ankara'da askerlik yaptı baya bağımız var Ankara'yla da yani

Türkiye'nin her yeri güzel iş ki insanlar iyi olsun güzel olsun yaşanılan yerigüzel yapan hep insanlar aslında baktığında çevre güzelliği de önemli elbet ama mesela burası da ızmit ama oturduğum yeri sevmiyorum halbuki mis gibi deniz manzarası da var

Son düzenleme:
ay şu reklam varya bayılıyorum topçu olsam popom kaşınır topçu olsam yine popom kaşınırrralkisalkisalkis
benim bide arkadaş sorunum var yaf ankarada çoktu çevrem hep orda.Şimdi burda tek bi arkadaşım bile yok çalışsam bu sorun olmucak ama arkadaşsız olmuomuş yaff

yap bi bebek sana arkadaş olsun kaydirigubbakcemile3 benimde 1 tane çok yakın arkadaşım var ama görüşemiyoruz ki kimseyle görüşemiyorum ki ben :sinifsinif:

günaydın izmit kokanlar a.s.

pazar akşamı geldim ama burnumda tütüyo nedense annemle tartıştım onu özledim çok

kızlar günaydınlar ugrayamadım topiğe pazar gunu rahatsızlandım biraz dünde annemin günü vardı çok fazla karın agrısı sancı çektim halen biraz var toparlanmaya çalışıyorum

geçmiş olsun Büşra ya bu salgın mı acaba cuma günüde annem aynı şekilde rahatsızlanmış şimdide anneannem aynışekilde hastaymış bi salgın var galiba

ayy Asudecim Allah şifa versin çok kötü oluyo mevsim değişikliğindenmidir nedir anlamadım canım ama tekrarlarsa doktora gidicem
şimdi gidip yürüyüşümü yapayım hala vermem gereken 10 kilom var :)))

kolay gelsin sana diyetisyen tavsiye ederim eğer zorlanıyorsan eşim 1,5 ayda 12 kilo verdi son hız devam ediyo o da diyete bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…