izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bir türlü aynı saatlerde giremedik. ne tombişi canım doğduğundan beri zayıf bişey bana göre. doktora sorsan gayet iyiymiş annesi olarak ben takıntı yapıyomuşum. öyle derdi halil bey olsa. 10 aylık ama 8 kilo anca kaç aydır dr gitmiyorum.1 yaşıan adar gelme demişlerdi. benim kızımda 7 ağustos doğumlu canım.

ay evet cnm ya hiç aynı saatlerde giremiyoruz. sabahın 8 buçuğunda girmişsin sende. :) demekki bizim çocuklarımızın yapısı bu. asudenin oğlu emirde zayıftı. galib abizim bu topiğin bebekleri zayıf :) senin kızın 8 kilo iyimiş walla benimki daha da zayıf. benim kızımda 1 ağustos doğumlu olcaktı ama 21 temmuzda alındı. bu arada dr halil arslankaya artık konakta değil haberin olsun 2-3 ay oldu acıbademe geçti. bende izmitte ilgi hastanesine götürüyordum, ordan vazgeçtim körfezde marmara hastanesi ne götürüyorum 2aydır, genç efendi bir dr buldum kafama yattı şimdilik. bu arada ben çok fenayım burnum gözüm hem akıyor sürekli hapşrık öksürük . bağışıklığım çöktü bu sene kaçıncı hastalığım. yemek düzeni yok, uyku düzeni yok, olacağı budur işte ikide bir hastalanıyorum bende. eşimde çok çalışıyor evdeyken yardımı dokunuyor ama genelde evde olmuyor. senin eşin ne iş yapıyor?

teşekkürler..

biraz katılım olsa daha güzel paylaşımlar olacak ama her gelen merhaba diyor, sonra gidiş o gidiş bir daha gelmiyor.

asude ben şeyma kaldık.. durubulutta istikrarlı çıktı

bu kadar kişiye sayfa sayısı maşaallah ben mümkün olduğunca uğramaya çalışırım aranıza :82:

çok geçmiş olsun canım. bende kilo almak için uğraşıyom ama ne mümkün duru hanımla. sadece beni emsin kuruttu valla beni.halil bey gitti. bizde erdinçe götürdük en son. gerçi ikisinide beğenmiyorum ama yapacak bişey yok. ilgide ismail beye gittim bir kaç kez onunda ne konuşltuğu anlaşılmıyor bide eşim tercih etmiyor. eşim eletrik üzerine çalışıyor. kendi işimiz. senin eşinde ne iş yapar.çok yoruldum bugün sabahtan beri ayaktayım komşularım oturmaya geldi. görmelisin curcuna vardı. çocuklar çok yramaz ya. bizimkilerde böyle olacak sanırım. başım ağrıyor. bi ara ayarlayalımda görüşelim hep beraber.

hoşbuldum :)
aralık ayında evlendim dolu dolu 6aylık evli merkezdeyim
Allah nice 6 yıllar nasip etsin çiçeği burnunda gelin

havalar düzelsinde olur inş. görüşürüz hep beraber. bende sabahtan beridir yatıyordum wallahi. eşimde geç geldi 4 gözle bekledim baharda ben hasta oldukça bana yapışıklığı tutuyor normalde yanıma yanaşmaz , hasta oldum çocuk tepemden inmiyor. benim eşimde bir fabrikada çalışıyor

duru uyudu bende nefes alıyım dedim ama çok yorulmuşum. baba kız uyudular. bende gideyim yatayım sabah erken kalkıyoruz malum. yarın mantı açacaz canım gelde yiyelim.oy oy gözlerim kapanıyor.BYE

duru uyudu bende nefes alıyım dedim ama çok yorulmuşum. baba kız uyudular. bende gideyim yatayım sabah erken kalkıyoruz malum. yarın mantı açacaz canım gelde yiyelim.oy oy gözlerim kapanıyor.BYE

ohh maşallah çok hamaratsın mantılar yemekler.. tşk ederim siz benim yerimede yiyin. bende bu sabah 6.30 da kalktım , kızımda erken uyandı , tekrar yattı bende uzanıcam bugünde. hala kendimi iyi hissetmiyorum. 2 gündür kullanıyorum ilaçlarımı ama daha iyileşme söz konusu değil ne yapsam iyi gelir acaba öksürürken içim sökülecek sanki

canım elma sirkesi var ya içebilirsen iç.hemen tesir eder.bizde her sabah erken kalkıyoz sorman ya uykuyu unuttum 2 yıldır. dinlen bakalım.öpüldün

maşallah. taze gelinsin yani. ev hanımısın. buralaısın sanırım. bende 2 yılıma gircem. ankardan geldim. eşim, kızım ve ben yaşayıp gidiyoruz. kimsdemiz yok burda.

aynen evet buralıyım daha önce derince çenesuyu taraflarında ikamet ettim şuanda merkezdeyim.şuanlık ev hanımıyım ilerisi için ne olur bilmiyorum bakalım hayırlısı.kocaeli güzel bir şehirdir sizin için zor olmuştur ama alışırsınız ya belki de alıştınız

alışmaya çalışıyorum hala. farklı bir çevre olunca zor oluyor. aman ne yapalım ekmeğimiz nerdeyse bizde ordayız.

selamlar

ben bugün biraz daha iyiyim. akşam 7 de yattım bu sabah 6 da uyandım. kızım doğduğundan beri hiç bu kadar uyumamıştım. yemeğimi yedim ilaçlarımı içtim sonra dinlenmeye çekildim. sabah uyandım , baba kız salonda yatmışlar ikisininde boynu bükük... neyse ki kızım babasını üzmemiş , iyi vakit geçirmişler mamalarınıda yemiş. bugünde eşimi arıyorum 2 de bir ne zaman gelcen diye:)) bugün babalar günü , hediyemizi çoktan yaptırdım ama tabi kargoyla geldiği için eşim gördü hediyesini.

lavinyaa yaş kaç daha önce söylediysende görmedim. benim annemde merkezde oturuyor cumhuriyet parkının orda yani tam merkezde. ne güzel ya canın sıkıldığı zaman çık çarşıya bi turla gel. benim ev çarşıya çok uzak. zaten ben kolay kolay tek başıma çıkmıyorum çok zor oluyor çocukla otobüse in bin bebek arabası çantalar vs. genelde akşamları çıkıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…