• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım fırsat buldukça giriyorum. benim fıstık rahat bırakmıyor. sürekli onunla ilgilen istiyor.. aynı anda giremiyotruz hiç. senin ilk bebiş mi.başka var mı. kaç yıllık evlisin. ay ne çok soru sordum demi.

benim kızımda çok hastalandı ateşi vardı. hem hava çarptı sanırım, hem de dişler bizi mahvediyor. kaç ay çıkmadı çıkmadı 10. aydan sonra hepsi peşpeşe geliyor. çok uykusuz geceler geçirdik. ben mahvoldum :43:

ben yaklaşık 2 yıllık evliyim , bir tane kızım var başka yok. edi büdü ikimiziz evde anne kız.
bende hiç fırsat bulamaz oldum. bahar uyanıkken giremiyorum. :43::58:

ben,m pc yine bozuldu hiç mi hiç gelemiyorum artık:( okudum yazdıklarınızı iyi buldum sizi:) benide merak ederseniz bende iiyim işte istanbula geldik gezmeye eşimin eğitimi vardı. bu akşam geri dönces işte. mektup gibi oldu he küçüklerin gözlerinden büyüklerinden ellerinden öperim:) tam oldu şimdi:6:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
örgünüde yanında götürmüşsün istanbula :6:
bende senin nanaklarından öperim, baharda murnundan öpermiş öyle diyo :21:

merhaba bayanlar
izmitte okuyorum ben ve mezun oluyorum bu ay,mezuniyet için güzel saç yapan bir yer arıyorum,benim için çok önemli bir gece,acaba hangi kuaförleri önerirsiniz?merkezde olsalar daha iyi olur çünkü mezuniyet yerine merkezden taksiyle geçeceğiz.
bir de istiyorum ki kuaför bilmediği modelleri yapabileceğini iddia etmesin,abartılı modellere kaymasın,zarif ama şık topuzlar yapabilsin:77:

benim kızımda çok hastalandı ateşi vardı. hem hava çarptı sanırım, hem de dişler bizi mahvediyor. kaç ay çıkmadı çıkmadı 10. aydan sonra hepsi peşpeşe geliyor. çok uykusuz geceler geçirdik. ben mahvoldum :43:

ben yaklaşık 2 yıllık evliyim , bir tane kızım var başka yok. edi büdü ikimiziz evde anne kız.

iyi akşamlar bizimki 6. ayından beri diş çıkarıyor çok iyi anlıyorum seni. o kadar zor ki. iştahsız bir çocuk. bu arada geçmiş olsun umarım şimdi iyidir bahrcık.bizde sizin gibi ediyle büdü yaşayıp gidiyoruz.

merhabalar bende izmitte oturuyorum gerekli sayfayı bulamadığım için hem sizlerle tanışmak istedim hemde bi soru sormak istiyorum bebeğim olmuyo ve iyi bi doktor arıyorum hakan ergenekona gittim ama güvenilirmi bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim

merhabalar bende izmitte oturuyorum gerekli sayfayı bulamadığım için hem sizlerle tanışmak istedim hemde bi soru sormak istiyorum bebeğim olmuyo ve iyi bi doktor arıyorum hakan ergenekona gittim ama güvenilirmi bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim

ne kadarlık evlisin. ben bu doktoru ilk kez duydum gerçi iki yıldır burdayım. önerebilceğim bir doktor sadece kendi kadın doğum doktorum ama faydalı olur mu bilemiyorum. konakta erkan bey var. bi görüş istersen birde funda hanım var 0oda konakta

yoksun yine ortalarda.
hayırdır. bebiş iyi değil mi.

yoksun yine ortalarda.
hayırdır. bebiş iyi değil mi.

ah canım sorma.. çok hasta oldu kuzucuğum. nezle olmuş, iyileştirmeye çalışırken öksürü başladı. dişler bir yandan zorlamaya devam ediyor. kızım biberonuda istemiyor, onuda bıraktı :(
en son gece götürmüştük dr a acile, onun üzerine 2 kez daha gittik. ilaç kullanmaya devam ediyoruz. sürekli kucağımda oturmak istiyor kafasınıda göğsüme yaslıyor. tam düzenimizi kurduk diyoruz illaki birşey çıkıyor. artık bebişler büyüyene kadar bizlere rahat yok. sen nasılsın bebiş nasıl?

ne kadarlık evlisin. ben bu doktoru ilk kez duydum gerçi iki yıldır burdayım. önerebilceğim bir doktor sadece kendi kadın doğum doktorum ama faydalı olur mu bilemiyorum. konakta erkan bey var. bi görüş istersen birde funda hanım var 0oda konakta

asigenclik inşallah allah sana en kısa sürede istediğini verir. benimde tanıdığım bir dr yok. bende konakta erkan beye gidiyorum ama bugün ararsan ancak 1,5 ay sonraya randevu verirler. anlayacağın sinir harbi yaşıyorduk her muayenede. çok bekliyorduk 1-2 saat kapıda oturuyorduk. çevremdede hiç yok seninle aynı durumda olan. ama olurda kulağıma çalınırsa yazarım bende sana.

ah canım sorma.. çok hasta oldu kuzucuğum. nezle olmuş, iyileştirmeye çalışırken öksürü başladı. dişler bir yandan zorlamaya devam ediyor. kızım biberonuda istemiyor, onuda bıraktı :(
en son gece götürmüştük dr a acile, onun üzerine 2 kez daha gittik. ilaç kullanmaya devam ediyoruz. sürekli kucağımda oturmak istiyor kafasınıda göğsüme yaslıyor. tam düzenimizi kurduk diyoruz illaki birşey çıkıyor. artık bebişler büyüyene kadar bizlere rahat yok. sen nasılsın bebiş nasıl?

ah canım çok geçmiş olsun. ne kadar dikkat etskte koruyamıyoruz. bizim kızda 4 aylık ken hatalanmıştı. senin bahar gibi üstelki,k biz 3 gün hava verdidik. geçiyor be. aman biz napalım. benimki de yemek yemiyor, sürekli hareket etmek istiyor. dişler çıkmaya devam onun huzursuzluğu bi taraftan. düün sizin o taraftaydım. rkadaşıam gittim. körfezkente. ay ne kadar uzak yaaaa.öle işte

ah canım çok geçmiş olsun. ne kadar dikkat etskte koruyamıyoruz. bizim kızda 4 aylık ken hatalanmıştı. senin bahar gibi üstelki,k biz 3 gün hava verdidik. geçiyor be. aman biz napalım. benimki de yemek yemiyor, sürekli hareket etmek istiyor. dişler çıkmaya devam onun huzursuzluğu bi taraftan. düün sizin o taraftaydım. rkadaşıam gittim. körfezkente. ay ne kadar uzak yaaaa.öle işte

sağol cnm sorma zor günler geçiriyoruz. baharda 3 aylıkken bronşiolit olduğunda hava vermiştik. bizde haftasonu sizin o taraftaydık.. bizim burası otobüsle uzakta biz 15 dk da burdan köseköye gidiyoruz.. haftada bir kaç gün oralardayız. alışverişe metroya gidiyoruz zaten , haftasonu gittiğim arkadaşta istasyonun aşağısında oturuyor. sağolsun bahara baktı birde kızıma güzel çorba yaptı kızımda yedi. mercimek çorbasınıda ilk kez o arkadaşımın evinde yemişti. ben ne zaman hastalıklardan bunalıma gircek olsam hemen destek olur sağolsun.

sağol cnm sorma zor günler geçiriyoruz. baharda 3 aylıkken bronşiolit olduğunda hava vermiştik. bizde haftasonu sizin o taraftaydık.. bizim burası otobüsle uzakta biz 15 dk da burdan köseköye gidiyoruz.. haftada bir kaç gün oralardayız. alışverişe metroya gidiyoruz zaten , haftasonu gittiğim arkadaşta istasyonun aşağısında oturuyor. sağolsun bahara baktı birde kızıma güzel çorba yaptı kızımda yedi. mercimek çorbasınıda ilk kez o arkadaşımın evinde yemişti. ben ne zaman hastalıklardan bunalıma gircek olsam hemen destek olur sağolsun.

oh ne güzel birine bırakabiliyosun. benim kız babasında bile zor duruyor. bir günde bana beklerim.arkadaşının semti yakın bana.bu arada sende erkan beyde doğum yapmışsın galiba.doktorumuzda aynıymış. belki karşılaşmışızdır. neyse şimdi çıkıyom sıpa durmuyor.

hala kimsecikler yok. mineciğim bir buluşma daha ayarlada bende geleyim tanışalım. çokm sıkılıyorum burda.duru hala bişey yemek istemiyor. dün iki kez ayrı ayrı çorba yapğtım ikisinide yemedi. şimdi mercimek yapıyorum umarım yer. dua edişn bana . ne yapcam bu hınzırla. sürekli oynamak ve kucak istiyor. iyice bunaldım. kendime bile bakamıyorum. offff psikolojim altüsttttt

oh ne güzel birine bırakabiliyosun. benim kız babasında bile zor duruyor. bir günde bana beklerim.arkadaşının semti yakın bana.bu arada sende erkan beyde doğum yapmışsın galiba.doktorumuzda aynıymış. belki karşılaşmışızdır. neyse şimdi çıkıyom sıpa durmuyor.

öyle bir yazmışım ki.. sanki baharı arkadaşıma bırakıp alışverişe gitmişim gibi anlaşılıyor. ama öyle değil :) bende nezle oldum kızımla birlikte. sağolsun arkadaşım çağırdı gittik, ben dinlendim biraz baharla ilgilendi çorba yaptı yedirdi demek istemiştim.

evet bende erkan beye gidiyordum kimbilir belkide karşılaşmışızdır :) benimki 21 temmuz doğumlu senin bebiş ?

hala kimsecikler yok. mineciğim bir buluşma daha ayarlada bende geleyim tanışalım. çokm sıkılıyorum burda.duru hala bişey yemek istemiyor. dün iki kez ayrı ayrı çorba yapğtım ikisinide yemedi. şimdi mercimek yapıyorum umarım yer. dua edişn bana . ne yapcam bu hınzırla. sürekli oynamak ve kucak istiyor. iyice bunaldım. kendime bile bakamıyorum. offff psikolojim altüsttttt

eğer anne sütü aldıysa depoları doldurmuştur, şimdi depodan kullanıyordur :))

benimki anne sütü almadığı için hem zayıf hem iştahsız ip gibi. cin ayşe :)

ama benimki gibi ip gibiyse çok zayıfsa zorla morla yedircen başka çare yok. ama tombikse zorlama alacağını almıştır zaten anne sütünden. bu dönem iştahsız olmaları çok normalmiş ama benimki doğduğu günden beri iştahsız. tok çıktı içerden:1::1:

Back
X