izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hu huuuu kimse yok mu nerdesiniz? :26:

topiğimiz söndü :)

aklıma bir fikir geldi burayı canlı tutmak adına. bütün gün yaptıklarımızı yazalım. özel olmayanları tabi çocuklar ev işleri yemekler vs. ne dersiniz?

Geldimm. Burdayım ve çok iyiyim çok şükür. Nerelerden buldunuz siz beni bakıyım.Canlarım benim sağolun bayadır çok yoğundum.halada öyleyimde dışardayım genelde.Evdeki bilgisayarda çöktü. Diğer sayfayada nadir yazabiliyorum.merak etmeyin.
Herkes iyidir umarım.Bu arada mesaj kutum doluymuş ondan göremedim mesajları herhalde.Uğrarım beni özlemeye devam edin.:)))

selam kızlar en son yazdığımdan beri internet yoktu evde sıkıntıdan patladım internet sağlayıcımızı değiştirdik burnumuzdan geldi doğrusu herkes iyidir inşallah Leyla da uğramış bu seferde Şeyma yı göremedim :))

hoşgeldin asude nasılsın. evet ya kimse girmiyor. şeymada yok ortalarda. bende 2 günlük ceza almıştım o yüzden giremedim. arada uğrayalım boş kalmasın burası.

bende dün dişimi çektirdim boşluğuna alışmaya çalışıyorum :)) şeyma da gördüm bi başlıkta dişçi arıyo sanırım :)) sen nasılsın bahar neler yapıyo hala iştahsız mı?

kızlarrr slm
ne var ne yok ya düngece acildeki dr canımı sıktı bronsit dedi oğluma derince devlet hastanesi çocuk acile gittik himmet bey var çok duydum ismini die bi baksın dedim sadece huysuz yemek yemio d burunu tıkalı die gttim bana bronşit hırıltısı var ilerler bu falan dedi yarın sabah gelin tahlil yapıcam dedi şimdi aklıma gelio nie bugün iöçin çağırdın acilde nie bakmadın be adam bende yarın cankata götürücem gülten hanıma bilge beye gidioduk ama oda çok relax adam ondan bu sefer ona gitmicem sizcede bronşitmidir ya yarın sabah olmaz şimdi bana

çok geçmiş olsun bronşitle ilgili bir bilgim yok malesef ama inşallah değildir öyleyse de dikkat ederek iyileşen bi hastalık ilaç verir doktor atlatırsınız terli gezmesin o önemli diye biliyorum çabuk iyileşir umarım

Son düzenleme:
kızlar cannkattaki dr gülten hanım bi harika süper ilgilendi ve oğluş bronşit değilmiş yehuuuu:) boğaz enfeksiyonuymuş ilaçlara devam dedi:)

geçmiş olsun brcsrkn sen nerelerdeydin
bende dün dişimi çektirdim boşluğuna alışmaya çalışıyorum :)) şeyma da gördüm bi başlıkta dişçi arıyo sanırım :)) sen nasılsın bahar neler yapıyo hala iştahsız mı?

asudecim ya sorma snir krizleri geçirtiyor bana , ben vermesem hiç acıkmıyor bütün öyle aç. çubuk gibi çocuk işte. en iyi sen anlrsın halimden

anlıyorum minecim anlamaz mıyım diş çektirdiğimde uyuşturucu yapıldığı için 6 saat emziremedim delirdi ememedi diye ama o açlıkla ağzına hiçbirşeyde sürmedi nasıl bırakacak emmeyi ne yiyecek öyle çok düşündürüyorki beni napıcaz biz bu çocuklarla bilmem

kızlar buralardayım ben ama kimseler gelmediği için bişi yazmıodum. ayrıca 15 tatilde çok misafirim vardı o yüzden girmedim nete.
geçmiş olsun asude dişini çektirmişsin.bende kanal tedavisi yaptırdım nihayet bi yer buldumda. ama bu seferde farklı bi işlem için iyi bi diş hekimi arıyorum. sen neden çektirdin çok mu kötüydü dişin durumu canım?
memeden bıraktırma yöntemlerini biliomusunuz bebişleri bakiim

merhaba şeymacım sana da geçmiş olsun iyi bir diş hekimi diyorsan parasını düşünmem diyorsan kesinlikle sermet atayı öneririm ön dişlerimde kanal tedavisi ve lazer dolgu var kolay kolay kimse anlamaz yakından bakmadan ve 12 13 sene oldu hala sapasağlamdır tek geçerim işinde çok titiz bir doktordur sadece biraz tuzludur
benim dişim kırılmıştı aslında kanal tedavisi ve kaplama yapılabilirdi ama canıma tak etti o tedaviler artık çekin gitsin dedim bebekle bi de onunla uğraşamam dedim dişimden oldum yani
emzirmeyi bırakma yöntemlerini biliyorumda bir kaşık dahi yemek yemeyen çocuğa bıraktırsam ne olacak onu bilemiyorum (

Son düzenleme:

çok saol ya tek sorunum şu anda ön bi tane dişim işte nerde o doktor asude çok iiymiş dediin gibiyse.gülemiorum ya rahat rahat çok kötü oldu.bide ben çok gülen biriyim yane
keşke çektirmeseydin diycem ama tabi gidemiyceen için sıkı sık çektirmişsin.
ya yanlış bilmiosam çocuklar emdikleri için yemek yemiolar belli bi zamandan sonra uğraşmak istemiolar. yani bıraktırdıın zaman acıkıp mecbur yemeye başlıycaktır. benim çevremdeki bebeklerde öle oldu en azından. şimdi hazır yemek varken cup cupp işlerine gelmio. zor bi süreç ama tabiki

sonbaharcım işler yoğundu bi türlü fırsatım omadı valla özledim sizinle sohbeti bi daha bu kadar ara vermek istemiyorum :)
sizde ne var ne yok neler yapıosunuz bakalım

çocukluğumdan beri ona gitmiştim sadece bu diş çekiminde kartepeye gittim sermet beyin muayenehanesi fethiye caddesindedir işinde çok usta ve özenlidir kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim benim ön dört dişimde çok kötü görünüyordu sağolsun o yaptı şimdi kimse ayırt edemiyo dolgu mu değil mi dediğim gibi sadece biraz tuzlu :)
benimki emme konusunda müptela oldu açta bıraksam yemiyo herkes gördüğünde anlıyor görmeden kimse inanmaz iştahsız ötesi bir çocuk yemeklerden tiksiniyo resmen ne yapacağım blemiyorum

merhaba kızlarrr... ben de gölcükte oturuyorum.... aranızda aile tıpta FUNDA ULAY a giden var mı? memnun kaldınız mı? ve konakta doğum yapan var mı? meraktan ölcemmm:84::84::84:

merhaba bende konakta doğum yaptım gülçin hanıma gidiyordum doğumumu kazım bey yaptı konaktan çok memnundum şimdiye kadar hastaneden memnun olmayan duymadım ama doktor konusunda birşey söyleyemem herkesin beklentileri farklı oluyor herkes aynı doktordan memnun kalmıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…