izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

efet bizden önce bi ara vermişler yine böle sertifika sanırım lise mezunlarına yada önlisans yada ikisinede :) kabul etmemişler ama şimdi genelge yayınlamış milli eğitim bizede verdiler birer kopyasını gösterirsiniz dediler:) ilçe milli eğitimden atamadan falan geldiler derslere. bakalım aliimde hemen başvurcam ücretliye:)
bugün de direksiyon sınavı vardı.sorun olmadı sanırım fazla bakalım yarın belli olcak:)

şeymoş nasıl geçti direksiyon sınavın, umarım emniyet kemerini bağlamayı unutmamışsındır

nasılsınız kızlar, ben nete pek fazla giremiyorum. sizleri unuttum sanmayın sohbet etmeyi özledim..

asude nerde bu arada? neden göremiyorum

merhaba kızlar buradayım ben ama nedense abone olduğum konulardaki yeni mesajları görmedim nasıl herkes iyidir inşallah şeymacım hayırlı olsun yakında ehliyetli oluyosun yani :)) minecim kız kardeşine ömür boyu mutluluklar dilerim baharda iyidir inşallah

yok şeymacım bir sorun çok şükür ya niyeyse kontrol panelinde bazen cevap verilen konuları göremiyorum arada sorun oluyor yoksa hergün bakıyorum ama cevap yazdığınızı görmemişim aboneliklerime bakıyorum artık akıllandım sen nasılsın

asudecim mutluluk dileklerin için çok teşekkür ederim..

şeymacım senide kutlarım, ehliyetini aldın, Allah arabanı almayıda nasip eder inşallah...

selam millet nabersiniz.. ben ev temizliği yapıyım dedim cnm çıktı. neyseki bitti sizlerede geliyimmi

merhabalar kızlar haydi yeniden canlandıralım burayı ya yakışmıyo bize :)) temizlemesi uzun sürmüştür kirlenmesiyse 1 gün :))
bu arada merak ettim minecim leyla buluşma olayı konuşulduktan sonra buraya uğramaz oldu profiline baktım diğer topikte yazıyo buraya uğramamasının nedenini biliyor musun kendi görürse cevap verir inşallah çok merak ettim gerçekten

asudecim bilmiyorum bende çok merak ediyorum, telefonu değiştirdiğim için numarasınıda kaybettim. o yüzden arayamadım. burdan özel mesaj attım cevap alamadım. buluşmamız gayet hoş geçmişti. yani hiçbir sorun yoktu artı olarak tekrar görüşmek üzere ayrıldık. bende üzülüyorum göremediğim için, çok tatlı , çok hoş sohbet birisiydi kendisi. inş tekrar gelir buraya.

Allah Allah ilginç gerçekten belki cevap yazmıştır sana gelmemiştir oluyo bazen öyle aksaklıklar buraya muhakkak yazardı merak ettim bende inşallah gelir yeniden

sonbahar leylayı merak etmişsin cnm ve diğer kızlar cumartesi telefonda görüşmüştük misafiri vs vardı birde işleri çok yoğundu ondan uğramıyor olabilir bizim sayfayada yazdığı söylenemez merak etmeyin kızlar.
birşey olursa iletmek istediğiniz ben iletirim.

teşekkür ederim ariel aynen yazdığıklarımızı iletirsen çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…