Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun brcsrkn sen nerelerdeydinkızlarrr slm
ne var ne yok ya düngece acildeki dr canımı sıktı bronsit dedi oğluma derince devlet hastanesi çocuk acile gittik himmet bey var çok duydum ismini die bi baksın dedim sadece huysuz yemek yemio d burunu tıkalı die gttim bana bronşit hırıltısı var ilerler bu falan dedi yarın sabah gelin tahlil yapıcam dedi şimdi aklıma gelio nie bugün iöçin çağırdın acilde nie bakmadın be adam bende yarın cankata götürücem gülten hanıma bilge beye gidioduk ama oda çok relax adam ondan bu sefer ona gitmicem sizcede bronşitmidir ya yarın sabah olmaz şimdi bana![]()
bende dün dişimi çektirdim boşluğuna alışmaya çalışıyorum :)) şeyma da gördüm bi başlıkta dişçi arıyo sanırım :)) sen nasılsın bahar neler yapıyo hala iştahsız mı?
merhaba şeymacım sana da geçmiş olsun iyi bir diş hekimi diyorsan parasını düşünmem diyorsan kesinlikle sermet atayı öneririm ön dişlerimde kanal tedavisi ve lazer dolgu var kolay kolay kimse anlamaz yakından bakmadan ve 12 13 sene oldu hala sapasağlamdır tek geçerim işinde çok titiz bir doktordur sadece biraz tuzludur
benim dişim kırılmıştı aslında kanal tedavisi ve kaplama yapılabilirdi ama canıma tak etti o tedaviler artık çekin gitsin dedim bebekle bi de onunla uğraşamam dedim dişimden oldum yani![]()
emzirmeyi bırakma yöntemlerini biliyorumda bir kaşık dahi yemek yemeyen çocuğa bıraktırsam ne olacak onu bilemiyorum(
çocukluğumdan beri ona gitmiştim sadece bu diş çekiminde kartepeye gittim sermet beyin muayenehanesi fethiye caddesindedir işinde çok usta ve özenlidir kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim benim ön dört dişimde çok kötü görünüyordu sağolsun o yaptı şimdi kimse ayırt edemiyo dolgu mu değil mi dediğim gibi sadece biraz tuzlu :)çok saol ya tek sorunum şu anda ön bi tane dişim işte nerde o doktor asude çok iiymiş dediin gibiyse.gülemiorum ya rahat rahat çok kötü oldu.bide ben çok gülen biriyim yane![]()
keşke çektirmeseydin diycem ama tabi gidemiyceen için sıkı sık çektirmişsin.
ya yanlış bilmiosam çocuklar emdikleri için yemek yemiolar belli bi zamandan sonra uğraşmak istemiolar. yani bıraktırdıın zaman acıkıp mecbur yemeye başlıycaktır. benim çevremdeki bebeklerde öle oldu en azından. şimdi hazır yemek varken cup cupp işlerine gelmio. zor bi süreç ama tabiki