izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben dün endoskopi oldum kızlar.15 dklık olay 2 saat sürdü bende. sakinleştiriciyle yaptıklarında hortumu çıkartmaya çalışmışım sanırım hiç hatırlamıorum. sonra anesteziyle yapmışlar. hayatımda ilk kez anestezi oldum. yapmışlar ama hiç bşe hatırlamıorum doğal olarak. uyandığımdada ağlayarak uyandım ,uyandım ama diyorum niye ağlıyorum ben ya :) kötü bi deneyim oldu yane bana anlıycaanız. aslında giderken kendimi hazırlamıştım ama demekki bilinçaltım hazırlamamış. boğazım ağrıo yutkunurken sadece iişte demekki zorlamışım boğazı.ne ilginç kendine diilsin ama neler yapıosun. onları yapan ben diilsem kim amabide dediler köçüksün ama dirençlisin baya salı gidicem işte doktora sorucam neler yaptım die anlattıklarım korkutmasın ama yaptırcak falan olursa normalde 10 15 dk hemen oluo bayıltmadan

yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım

keşke dediğiniz herşeyin gerçekleşmesi dileğiyle....

biraz geç oldu ama herkesin yeni yılı kutlu olsun burası yine ıssız ve sessiz

evet artık kimse gelmio yine:) ne varsa sende var asude :) bu arada çok saol midemde problem vardı yıllardır işte endoskopide bisürü şey göründü . mide kaslarım çalışmıomuş dolayısıyla sürekli bi sindirememe durumu oluodu inanılmas rahatsızlık verici. gastrit var ve ufakta bi ülser .işte bakıcas tedavisine inşallah düzelir. bu arada ondan sonrada nezle oldum:) öle işte.

çok geçmiş olsun şeyma yediklerine dikkat etmen gerekiyordur artık sanırım ayy kısıtlanmak çok sinir bozucu birşey inat gibi yasak olan şeyler çekici gelir insana

yarın gidicem görüşmeye doktorla henüz bişiler kısıtlanmadı yani:) ama şey dedi zaten midene dokunan şeyleri yeme dedi .iyi olsunda başka bişe istemiorum kısıtlasada zoruma gitmiycek inan:)

nasılsın neler yaptın grimsi ?? sınavların falan vardı sanırım

İyiyim canım sağolasın sen nasılsın.. Sınav haftasındayız evet, son 1 tane kaldı inşAllah o da bitcek bu hafta

Son düzenleme:
iiyi ya hadi bakalım sınav zamanlarımı hatırlamak istemiorum pek zordu:) kolay gelsin sanada..
bende iiyim saol kendime bisürü iş çıkardım yoğunum yani:) ehliyet alıorum seminere gidiorum okul öncesi eğitim semineri öle bi taraftan da geziorum

Sağol canım yaa, senin bölümün neydi.. Okul öncesi eğitim semineri hee.. süpermiş yaav.. Çalışmayı düşünüyor musun o alanda ..

sonunda bende gelebildim. benimde kız kardeşim evlendi. telaşımız vardı çok şükür güzel oldu herşey.

yokluğumda özledinizmi beni can kuşlar?

hayrlı uğurlu olsun mine tabide yokluğun çok belli olduu:)
grimsi çok istiyorum bu alanda bişeyler yapmayı bakalım çok seviyorum çocuklarıı o yüzden gittim bu seminere de işte bugün sınavı var alces sertifikaları:) ben biyoloji mezunuyum sonra formasyon aldım işte sonraa evlendmm sonraaa buraya taşındım sonraaaa

Hayırlısı olsun canım =) belki aynı anasınıfında çalışırız belli mi olurrr

benimde sertifikam var çocuk gelişimi bakımı eğitim elemanı meslek sertifikası ama başvurduğum yerler kabul etmemişlerdi. umarım siz bu alanda başarılı olursunuz. bende çocuk gelişimi eğititimi evde kızıma veriyorum

İnşAllah :) 3 ümüzünde bu alanla ilgisi var demek :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…