izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben bu izmitte doğru düzgün doktor bulamadımki.

hiç birini sevmiyorum :) bana diyorki çocuğun boyu kilosu normal. tamam anormal değil ama zayıf çocuk işte bünyeside zayıf ikide bir hastalanılyor. bana diyorki her anne bebeğim zayıf der senin bebeğin sağlıklı. bende internette okudum kış aylarında vitamin takviyesi özellikle şartmış. bende ilkten minadex alcaktımda sonra vazgeçtim vitagil tamamen bitkisel diye onu aldım bakıyım daha şişenin ennn yukarısındayız yarıya gelince anca etki edermiş.

vallahi bende emirin doktorundan memnunum :)) zayıf olduğunu kabul ediyo soya çekim var muhtemelen dedi neler tavsiye etti bize sağolsun ama emir inat ne yapsak faydasız kabulleneceksiniz onu böyle o zaman dedi artık adam ne yapsın ek gıdalara yavaştan alıştırmaya başladın mı belki hoşuna gider anne sütü almadığı içinde çabuk hastalanıyordur muhtemelen birde sana tavsiyem sakın sıcağa alıştırma eğer öyle alışırsa en ufak soğukta kapar şifayı çok zor çok hastalanan çocuk yeğenim öyledir habire hastalanır inşallah vitamin işe yarar

canım mehmet alipaşa polikliniğinde bilge bey var kesinlikle tavsiye ederim ilaç kolay kolay vermek istemiyor ben efe doğduğundan beri ona gidiyorum çok memnunum birde derince devlet hastanesinde uğur demirsoy var çok ilgili bir dr

benim oğlum okadar bezdirici bir çocuk değil ama benim hamileliğim çok problemli geçiyor ilki düştü efeye hamileyken bi dünya şey yaşadım vücüt kolay hamile kalıo ama onu dışarıdan gelen yabancı bişey die yok etmeye çalışıo şimdi ben gene hamiş olsam yatıcam bi dünya ilaç kullanıcam efe büyümeden olmaz demem birazda ondan bide oğluma çok düşükünüm her anne evladına düşkün ama ben efenin sevgisini başka biriyle paylaşmak istemiyorum daha bira zbüyüsün bi bebek özleyelim sonra efe de kardeş isterse;:)

ben bebek muhabbetleri olunca bi kopuyorumm sizden ..ama takip ediyorum yane:) hepiniz iileşin allah şifalar versin bebişlere ve annişlere.. brc seninde hamile olmamana çok sefindim inan bana
ule sırf şu doktor işi için bebek yapamıycas ha

kopma şeymacım sende anne adayısın inşallah :) tecrübe oluyo sanada
nasılsın bu arada iyi misin?

yok güzelim dr işi için flaan bebek yapmıcam deme olsun biz sana bütün tecrübelerimizi anlatırız:)

günaydın kızlar
öğlen oldu ama günaydın işte daha yeni kalktım
dün gece kızımın uykusu gelmedide 3e kadar

günaydın arkadaşlarr..zaten dinliyorum bütün tecrübelerinizi ama giderek uzaklaşıorum bebek fikrinden :)neyse şaka hepsi hayrlısı olsunn tabi.

ahh canım öylede böylede bir bebeğin olacak ne kadar erken geçirirsen en zor zamanlarını o kadar iyi.

nasılsa illa bir çocuk olacak, hepimiz gibi sende rahat etmeyi beklersin. tv de soruyor:

-sence çocuk için en uygun zaman ne zaman?

-hiçbirzaman!

bende çok yorgunum uyumak istiyorum ya uyumak insan 1,5 yıldır hiç uyuyamaz mı uyuyamıyorum daha ne kadar sürecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…