Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydınnllaarrrr
![]()
günaydın hayırlı cumalar
kötü bi sabah midem bulanıyo başım dönüyo poff akşam olsada düşsem izmit yollarına
Ne güzel bi günaydın o öyle .Günaydın canım
günaydın hanımlar
Büşracım çıkmadı mı dişleriniz daha bizimki çıkarttı ama değişen bişey yok devamlı çıktığı için o huysuzluk durumu hep devam ediyo iştahsızlık hat safhada zaten of offff
ozebus_41 in günaydıy canım bende çok beğendiğimi söylemek için yazmıştım.Sabah sabah içim açıldıay lapetus o ne güzel günaydın öyle
azı dişleri daha beter oluyo diye biliyorum ama oğlumun şu durumunu düşününce daha beterini yüreğim bünyem kaldıramıyo noooluuuur daha beter olmasın yaa
hiç mi yemiyo bebekleriniz yoksa az bişeyde olsa yiyo mu ya benimki bir gıdım bile yemiyo yemediği için 3 4 günde bir kaka yapıyo habire vitamin veriyoruz yemediği için :sinifsinif:
Uyanıkken bizimkide süt içmez ben uyurken veriyorum.dişler gerçekten çok etkiliyo ama.Bide tahlil falan yaptırdınmı hiç.Mesela benimkinin kilosu falan iyiydi ama huysuzluğa yememeye başlamıştı tahlillerde demir eksikliği çıktı.Damla kullanıyorum şimdi.