İzmir'deki Falcılar

Zaten birisi için gittiğimizde önerilen falcılar nedense hep berbat oluyor. Umarım bulabilirsem haber ederiiim
Tüline bende yıllardır giderim ama falı bırakmış artık bakmıyormış malesef.Az önce aradım cafeyi melek i tavsiye ettiler hatta tülinden de iyiymiş. Var mıdır müjgan cafe melek e giden?

ordan ayrılmış ben gittim nuray mı ne ona baktırdım çok kısa özensizdi birde tam birşey sorucam müsade et falan bi tersliyor azarlıyor anlamadım tülini bulursan burdan yaz
Nuraya bende baktırdım çıkmıyor ama cafe çalışanı da nurayı tavsiye etmedi bana

Müjgan cafe ve Ravazza cafe sanırım bu ikisinde önerdiğiniz bir falcı varmı bunları da çok duydum🤔 birde kızlarağası hanında deşirayı duymuştum önerileriniz varsa çok sevinirim🌺 hiçbir işim rast gitmiyor senelerdir gerçekten ihtiyacım var böyle birşeye gülistanı istedim ama çok pahalı geldi☹️

Kızlar bir de bana iki tane abla güzelyalıda ece diye bir hanım varmış demişlerdi ancak şuan bakmıyor sanırım dediler iletişim bilgisi almayı akıl edemedim🤦🏻‍♀️ sadece cami sokağında demişlerdi ama bu ilkokulun yanındaki cami değil 35 sokak falan dediler diye hatırlıyorum içeride başka cami daha var ondan bahsettiler büyük ihtimal. Genç bir bayanmış tanıdıklarıymış tutuyormuş dedikleri

Merhaba arkadaşlar . Son iki ay içerisinde deşira ,menekşe ve niyazi cafe ilknura gittim. Aslında ilknura baktırmak gibi bir niyetim yoktu. Arkadaşımı menekşeye götürmüştüm. Ama çok yoğun diye ilknuru tavsiye ettiler. Arkadaşımda boşa gelmiş olmamak için baktıralım dedi. Deşiranın söylediklerinden aklımda kalan bir tek şey vardı onunda vadesi geçti yakın bir zamanda olacak gibi de görülmüyor. Menekşe çok rahat bakıyor sorduğunuz her soruya cevap veriyor . Ama kızımın aydın manisa gibi bir yerde okuyacağını söyledi. İhtimal vermedim ama olurda puanı çok düşük gelirse yazmak zorunda kalır diye düşündüm. İlknur ise okul istediği okul olacak ama istediği bölüm olmayacak dedi. Gerçekten de kızımın puanı ankara odtü yü tutuyor ama istedigi bölüm genetik mühendisliğine yetmiyor . Ve tek tercihi var o da odtü biyoloji yani menekşenin dediği aydın manisa patlamış oldu. Yine işle ilgili menekşe iki ay bir yerde çalışıp sağlıkla ilgili bir yerde çalışacağımı söylemişti. Ama işle ilgili bir gelişme olmadı. Ilknur ise işle ilgili daha beklemem gerektiğini söyledi. Bilmiyoru gelecekle ilgili dedikleri çıkmasada menekşeyede baktırılabilir iyimser biririsi. İlknura baktıralı iki üç hafta oldu dediklerinden birisi oldu. Inşallah diğer dedikleri de çıkar.
Yukarıda ecem hanımı övmüşler baktırdığım fal berbat ötesiydi paranıza yazık.
Eğer fırsat bulursam tüline baktıracağım ve ilknur ile ikisini kıyasladıktan sonra falcı arayışımı sonlandıracağım.
Tülinin yeri nerde acaba🌼

Fısıltı Cafe'den Canan ve Sevinç nasıl? Bana en son tavsiye edilen iki falcı da düşünüyorum ben bunları 🤔

Merhaba herkese Necco Hilal asla gitmeyin kapıdan zorla çevirdiler. Bomboş bir faldı param boşa gitti Fısıltı Ömer ilk defa denedim iyiydi iş ile ilgili gitmiştim 6 ay vade verdi. Bakalım çıkacak mı? Bu iki ismi başka deneyen oldu mu?

Yazarım cmtesi baktırcam kız
Aaaa bekliyoruzzzz🤩🤩🤩🤩 Ben 2011 den beri donem donem bu topigi okuyan biri olarak aklimda sadece bu isim kalmisti.giden herkese ama herkes herseyi bildigini soyluyordu. Sonra birileri tasindi demislerdi. Sonra hamile dedildi bakmiyor artik dendi. Surekli boyle degisik malumatlar😀 simdi gorunce sasirdim. Mutlaka paylas bizimle tecrubeni🌸 yalniz 500 tl bana cok geldi. O kadar para vermem icin10 kere dusunmem, esimin haberi olmamasi ve birikim yapmam lazim😆😆zamaninda kemeraltinda dandirikten bir kahve falina 30 lira verdim diye icim yanmisti😆

Back
X