Merhaba arkadaşlar . Son iki ay içerisinde deşira ,menekşe ve niyazi cafe ilknura gittim. Aslında ilknura baktırmak gibi bir niyetim yoktu. Arkadaşımı menekşeye götürmüştüm. Ama çok yoğun diye ilknuru tavsiye ettiler. Arkadaşımda boşa gelmiş olmamak için baktıralım dedi. Deşiranın söylediklerinden aklımda kalan bir tek şey vardı onunda vadesi geçti yakın bir zamanda olacak gibi de görülmüyor. Menekşe çok rahat bakıyor sorduğunuz her soruya cevap veriyor . Ama kızımın aydın manisa gibi bir yerde okuyacağını söyledi. İhtimal vermedim ama olurda puanı çok düşük gelirse yazmak zorunda kalır diye düşündüm. İlknur ise okul istediği okul olacak ama istediği bölüm olmayacak dedi. Gerçekten de kızımın puanı ankara odtü yü tutuyor ama istedigi bölüm genetik mühendisliğine yetmiyor . Ve tek tercihi var o da odtü biyoloji yani menekşenin dediği aydın manisa patlamış oldu. Yine işle ilgili menekşe iki ay bir yerde çalışıp sağlıkla ilgili bir yerde çalışacağımı söylemişti. Ama işle ilgili bir gelişme olmadı. Ilknur ise işle ilgili daha beklemem gerektiğini söyledi. Bilmiyoru gelecekle ilgili dedikleri çıkmasada menekşeyede baktırılabilir iyimser biririsi. İlknura baktıralı iki üç hafta oldu dediklerinden birisi oldu. Inşallah diğer dedikleri de çıkar.
Yukarıda ecem hanımı övmüşler baktırdığım fal berbat ötesiydi paranıza yazık.
Eğer fırsat bulursam tüline baktıracağım ve ilknur ile ikisini kıyasladıktan sonra falcı arayışımı sonlandıracağım.