İzmir'deki Falcılar

Boşver insanları kuzum hayatında sevdiğin ve değer verdiğin insanları dinle. Zaten seni seven sana baskı Kurmaz aldığın kararları saygıyla karşılar.
Babanda toplumdan gördüklerini söylüyor. Sağolsunlar bizde 25 yaşını geçen kız evde kalmış sayılıyor ya o ne demekse. Bizim millet çok meraklıdır gençlerin işine karışmaya

Kuzu gerçekten evliliğe hazır değilsin. Ama psikolojik olarak yoksa param yokmuş işsizim bunları geç. Beş kuruş parası olmadan evlenen çok insan var. Ve şaşırtıcı derecede mutlu olabiliyorlar. Şahit oldum buna.
Sevdiğinle zaten aranda olması gereken bu. İçten bir bağ. Lakin bu sevdiğini takıntı yapıyor olmayasın.
Bende gencim ya kim ne derse desin
Ben ama cıdden mutluyum onunla.Takıntı oldugunu pek sanmıyorum.Evet bak benden buyuk bazı ablalar falan hep daha gencsın cok falan dıyo.Erken dıyo.Ama bızım akrabalar falan cahıl kesım işte.Herseye karısırlar.İş aşk hersey.Bu yuzden uzaklastım onlardan

Boşver insanları kuzum hayatında sevdiğin ve değer verdiğin insanları dinle. Zaten seni seven sana baskı Kurmaz aldığın kararları saygıyla karşılar.
Babanda toplumdan gördüklerini söylüyor. Sağolsunlar bizde 25 yaşını geçen kız evde kalmış sayılıyor ya o ne demekse. Bizim millet çok meraklıdır gençlerin işine karışmaya

Kuzu gerçekten evliliğe hazır değilsin. Ama psikolojik olarak yoksa param yokmuş işsizim bunları geç. Beş kuruş parası olmadan evlenen çok insan var. Ve şaşırtıcı derecede mutlu olabiliyorlar. Şahit oldum buna.
Sevdiğinle zaten aranda olması gereken bu. İçten bir bağ. Lakin bu sevdiğini takıntı yapıyor olmayasın.
Bende gencim ya kim ne derse desin
Zamana bıraktım nasıp kısmet bakalım.Hem karsımdakı ınsanın dusunmesı lazım dımı bunları

Zamana bıraktım nasıp kısmet bakalım.Hem karsımdakı ınsanın dusunmesı lazım dımı bunları
Tabiki kuzum ve emin ol düşünüyordur. Erkekler evlenmek için biraz maddi güven ortamının oluşmasını beklerler. Türkiye şartlarında bu da normal.
Sen boşver o ablaları. İlk başta kendi ayakların üstünde durmalısınız. Sonra evlilik gelir. En güzeli dediğin gb akışına bırakmak. Yaşanacak olana yaşanır zaten.
Ama tekrar diyorum sevmek güzel sevilmekte. Bu tür şeyleri dert etme ve sevdiceğinlw mutlu ol.

Tabiki kuzum ve emin ol düşünüyordur. Erkekler evlenmek için biraz maddi güven ortamının oluşmasını beklerler. Türkiye şartlarında bu da normal.
Sen boşver o ablaları. İlk başta kendi ayakların üstünde durmalısınız. Sonra evlilik gelir. En güzeli dediğin gb akışına bırakmak. Yaşanacak olana yaşanır zaten.
Ama tekrar diyorum sevmek güzel sevilmekte. Bu tür şeyleri dert etme ve sevdiceğinlw mutlu ol.
Haklısın canım çok sagol tavsıyelerın için.Ne bilim o ne zamanı beklıyo hep sevgılı kalamayız sonucta.ben ne zaman tutturayım evlenelım dıye.kafamda hep bu sorular.Ona sorsam zaman nasip demıstı daha önce.Bende açmıyorum artık konuyu

Haklısın canım çok sagol tavsıyelerın için.Ne bilim o ne zamanı beklıyo hep sevgılı kalamayız sonucta.ben ne zaman tutturayım evlenelım dıye.kafamda hep bu sorular.Ona sorsam zaman nasip demıstı daha önce.Bende açmıyorum artık konuyu

Kuzum bu konuyu tekrar açıp konuşman lazım. Ve yüreklice sevdiğine evlenmek istediğini söylemen lazım. Bunu söylerken geri adım atma sakın. O ne derse desin. Bakalım tepkisi ne olcak? Merak ettim. Sonuçta evlilikte hemen olmuyor. Bunun istemesi sözü nişanı en son düğünü var. Bu da nerden baksan en kısa 6 - 9 ay. Kafanda kalacağına konuş Sevdiğinle.

Birde kızlar bir şey söylemek istiyorum
Yıllar önce hülyam kafede ki hülya hanıma fal baktırmıştım. Dedikleri çıktı. Kadın gerçekten biliyor. Lakin ona fal baktırdıktan ve verdiği kağıdı dediği gb cuma günü yaktıktan sonra başıma gelmeyen musibet kalmadı. Öyle olaylar yaşadım ki hayatımda girdaba girdim. Ve bir süre sonra psikolojim kaldırmadı.
Çok zayıfladım. Vücut ısım çok düşüktü. Bir türlü ısınamıyordum. Tenim aynı ölü gb beyazdı ve vücudum buz tutmuş gibiydi. Söylenen hiç bir şeyi algılayamadım.
Size bunları geleceğimizi merak edip fal peşinde koşturuyoruz ya ondan anlatıyorum. Herkese her bilene fal baktırmayın. Geleceği öğrenmenin bedeli ağır oluyor. Şükür yüce yaratıcının izniyle ve ailemin uğraşlarıyla kurtuldum.A MA DİKKATLİ OLUN. LÜTFEN!!!
İYİ RAMAZAN BAYRAMLARI

Kuzum bu konuyu tekrar açıp konuşman lazım. Ve yüreklice sevdiğine evlenmek istediğini söylemen lazım. Bunu söylerken geri adım atma sakın. O ne derse desin. Bakalım tepkisi ne olcak? Merak ettim. Sonuçta evlilikte hemen olmuyor. Bunun istemesi sözü nişanı en son düğünü var. Bu da nerden baksan en kısa 6 - 9 ay. Kafanda kalacağına konuş Sevdiğinle.
Bix ayrıldık

Kızlar sevda ne zaman önünden geçsem full dolu ama biçok kişi beğenmiyor sanki burada okuduğum kadarıyla. Gitmek istiyorum ama okadar saat boşuna beklemek de istemiyorum sallıyorsa. Sevdanın orda Şira var ona baktırmıştım bol keseden attı. Neconun yerinde pınara gittim bikaç kez, şuanı ve geçmişi tutturuyor, gelecek çok mantıklı değil gibi. Bi de isimler üzerinden gitmesi hoş değil. Olmadık insanlar çıkıo falda gereksiz zaman kaybı. Senem var aynı yerde ona mı gitsem bi de menekşe diyorlar, o hangi kafede??

Kızlar sevda ne zaman önünden geçsem full dolu ama biçok kişi beğenmiyor sanki burada okuduğum kadarıyla. Gitmek istiyorum ama okadar saat boşuna beklemek de istemiyorum sallıyorsa. Sevdanın orda Şira var ona baktırmıştım bol keseden attı. Neconun yerinde pınara gittim bikaç kez, şuanı ve geçmişi tutturuyor, gelecek çok mantıklı değil gibi. Bi de isimler üzerinden gitmesi hoş değil. Olmadık insanlar çıkıo falda gereksiz zaman kaybı. Senem var aynı yerde ona mı gitsem bi de menekşe diyorlar, o hangi kafede??

Sevda ya gittim tarih verdi ,verdiği tarihte hiçbir şey olmadı...bence bekleme o kadar ,eğer sabah boşsan 9 gibi git,daha az beklersin,çok merak ediyorsan ...menekşe arkadaşıma çok bildi,bana da tutturduğu şeyler oldu ama uzun zamandır gitmedim ona...verdiği tarihlerde hiçbir şey olmadı çünkü...bilmiyorum ,uzun zamandır dediği çıkan bir falcı görmedim..kumru diye birine gittik geçe ay,onu da çok beğenmedim,söyledikleri gelecekteki şeylerdi çıkarsa utanırım tabi:))

Sevda ya gittim tarih verdi ,verdiği tarihte hiçbir şey olmadı...bence bekleme o kadar ,eğer sabah boşsan 9 gibi git,daha az beklersin,çok merak ediyorsan ...menekşe arkadaşıma çok bildi,bana da tutturduğu şeyler oldu ama uzun zamandır gitmedim ona...verdiği tarihlerde hiçbir şey olmadı çünkü...bilmiyorum ,uzun zamandır dediği çıkan bir falcı görmedim..kumru diye birine gittik geçe ay,onu da çok beğenmedim,söyledikleri gelecekteki şeylerdi çıkarsa utanırım tabi:))
Menekşe hangi kafede peki??

kızlar herkese merhaba. yıllardır foruma girer bakarım. üye değildim. türkiye'de ne kadar falcı ne kadar hoca vardır kim nasıldır kim iyidir kim işin ehlidir kim yok artık denecek şeyleri becerebilir kim dolandırıcıdır. hemen hemen herkesi bilirim. ancak gidemediğim bulamadığım ve meraktan çatladığım ve çok büyük saygı duyduğum biri var ki 2012'de falan forumda adı geçmiş. ekşi sözlükte bile bahsedilmiş. falcı melahat varmış edirne'de. bu kadın nerededir şu anda. numarası var mıdır? adresi var mıdır çok çok ukde kaldı içimde. bilgisi olan var mı? bikaç yıldır hiç bahsedilmemiş. sanırım en son ''milletten kazandığı paralarla villa aldı'' diye bi laf çıkınca radyo programını fırçalamış. ama radyoda ve edirne'de o kadar çok saygı duyuluyormuş ki özür dilemişler. yalnız villası olmasına karşın edirne'de harabe gibi bir yerdeymiş. terminalde bile çocuklar gelip millete ''melahat'i mi arıyorsunuz. 10 liraya götürürüz.'' falan diyorlarmış. bir zamanlar bu kadar meşhurken bu kadın neden kayboluyor? hayatta mı? yeri yurdu var mı? bilen ne olur cevap versin. son günlerde artık rüyalarıma giriyor

Canım
Ben çınardan memnunum.Bi de naz var o da gayet iyi.cenk o anı bılıyo ama
sanırım Çınar izindeymiş nişan cafeye gittik ona baktırmaya yoktu ümit diye bir medyum geldi dedi ilgili kişi ona baktırdım acayip bi adam ve gayet iyi bakıyor bi dene derim.

merhaba kızlar ,

Buradaki yorumdan gaza gelip fatoş hanımdan akşam için randevu aldım arkadaşımla birlikte gideceğiz , Polat cafeye. Daha önce bir iki kişiden olumlu yorumlar almıştım bakalım ilk defa deneyeceğim. Eskiden bir Gülistan vardı ona giderdim , Allah var o kadar iyisini görmedim hayatımda sonra Sibele uzun yıllar gittim o da ayrıldı kemeraltından bana çok efsane bildiği şeyler oldu geçmişte. O ikisi kadar iyisine bir daha denk gelmedim. Kemeraltındakilerin hepsine gittim nerdeyse. Son dönemde kime gittiysem memnun kalamadım.yeşilyurt hatay taralarında bir kadın duydum fotoğrafa bakıyormuş iftihar ismi giden oldu mu hiç ya da duyan arkadaşlar bilen varsa yazsın lütfen :) herkese iyi fallar :)
Gülistan ve sibel aynen bende tek gecerim ikisini.ama ikiside yok piyasada artık

Kızlaaar Fısıltı cafe Canan a yada Necco cafe Pınara bahtıran varmı?ben gittim sizin yorumlarınızı merak ediyorum cıkıyomu.Çınar ada baktırdım hiç ama hiç tek bişey bile gelecekle ilgili çıkmadı.müjgan,murat,ecem,çınar bence izmirin en kötüleri.tabi bu benim görüşüm..bu kadar emin konuşulmaz yani insanı hayal kırıklığına sokuyolar.tanıdıgım en mütevazi falcıda ki çogu cıkar fısıltı cafe Ömer.eskiden Sibel vardı birgül vardı ikiside bıraktı.asıl yorumcu onlardı

Kızlaaar Fısıltı cafe Canan a yada Necco cafe Pınara bahtıran varmı?ben gittim sizin yorumlarınızı merak ediyorum cıkıyomu.Çınar ada baktırdım hiç ama hiç tek bişey bile gelecekle ilgili çıkmadı.müjgan,murat,ecem,çınar bence izmirin en kötüleri.tabi bu benim görüşüm..bu kadar emin konuşulmaz yani insanı hayal kırıklığına sokuyolar.tanıdıgım en mütevazi falcıda ki çogu cıkar fısıltı cafe Ömer.eskiden Sibel vardı birgül vardı ikiside bıraktı.asıl yorumcu onlardı
Ben pınara gittim iki kez. Gelecekle ilgili verdiği zaman süresince hiç bir dediği çıkmadı ama o anki durumları iyi bildi. Arkadaşım tavsiye etmişti pınarı her dediği çıkıyormuş ona ama bende olmadı niyeyse. Genel yorumları güzel ama denenebilir.

Kızlaarrrr aranızda Enginar cafede Derya hanıma baktıran varmı???ilk defa duydun adını..kemeraltındaydım oturdum biyere bana ordaki çocuk bu kadını önerdi.hadi baktırayım dedim..ilk yorumun başında hani sevgilinin falan harflerini söylerler yaa yada eşinin..hemen düşünürüz oha baya biliyo diye..gelecekle ilgili hiçbişey cıkmaz ama.....bu kadında başka bişey oldu..hiç ad harf falan söylemedi..uzun süreli birisini görüyorum dedi..bi yolculugu var dedi kısa süreli..hakketen şuan şehirdışında..işle ilgili ciddi bir sorun yaşamış dedi..bikaç gün önce işi bıraktı..tekrar çağırcaklar ama dedi...ki eminim çağırcaklar..az baktı uzun uzun sallamadı...falın sonunda bana dediki rüyanda erkek bebekle ilgili bi rüya gördünmü dedi...bende şaşırdım..iki gün önce rüyamda beyaz ayakkabı satın aldığımı gördüm ve anlamına bakmıştım.erkek evlad sahibi olmaya diyodu..ben bunu ona söylemedim...sadece evet gördüm rüyamda dedim..yakın zamanda erkek cocugum olucak dedi..veee kızlar hamile olma riskim yada kalma riskim cok Yüksek....yani ad vermedi harf vermedi karakter analizi yapmadı...ama cok etkilendim..şiddetle tavsiye ederim

katiliyorum sana daisy nurat bitti artik ya onun furyasi geldi gectiiii. salliyoda ciddi abartarak salliyo hayal gucu bukadar kuvvetli biri daha yok hani. bana 3 sene once demisti ki istanbul baglantili biriyle tanisican adi erdem olcak annesini trafik kazasnda kaybetmis ablasiyla yasayan bi cocuk seni gorunce yuzunu gozunu rahmetli annesine benzetecek ve kaderin onla olacak dedi snrasinda hayatina da ciddi kimseyi alamamis almamis daha dogrusu o insanla evlencektim ben ahahah kendiside öldü sanirim. Ya diyecegim o ki!!
ayseye fatmaya gidin ona gitmeyin falci baciya yollayin o daha istikrarli sallar en azindan :KK70:
Tanıdıgım hayal gücü bu kadar değişik olan bir yorumcu görmedim daha..bana yıllar önce baktırmıştımm...yani atarsında bu kadar detaylı anlatılarak atılmaz...bana kamil diye biriyle evlenicegimi üniversitede öğretim görevlisi olacanı ikiz bebeğim olcanı falan söyledi

Back
X