İzmir'deki Falcılar

Bizim kızda biliyor dedi. İnternetten yorumları okudum. Dediği tam olarak olmasa da çıkıyor yazmışlar. Sende umutsuzluğa kapılma kuzum belki mesafeleneceğinizi ayrılık diye yorumlamıştır.
Evet o da araya bi mesafe gırcek dedı.Ben 2018 i beklıyorum baya ıddaalı sekılde evlılık dedı cunku

Az kalmış. 2017 den gitti altı ay. Bana da bir ara evlencem dedi de dediği tarih 2019 Du sanırım bir o zaman gelsin bakarız. Çünkü tüm falcılar evlendiriyor beni bi türlü evlenemedim
İlişkine önem vermen karşındakini sevmen ve gelecek düşünmen çok güzel. Umarım gönlünce olur. Lakin fallarda evlilik tarihleri verildi mi çok takılma. Evlilik biraz kısmet birazda iki kişinin kendi hayatlarını birlikte yürütme istediğidir diye düşünüyorum. Beni yanlış anlama. O sana o tarihte evleneceksin diye o tarihte evlenmeyeceksin. Sevdiğin ve sen istediğiniz için evlenecksiniz. Belki ekonomi el vermedi 2019 da evlendin. Hayat bu. O yüzden o tür konularda çok önemseme bence. Hani beni yanlış anlama fallarda uzun tarihlere inanmıyorum. Olasılıklar da var.

Az kalmış. 2017 den gitti altı ay. Bana da bir ara evlencem dedi de dediği tarih 2019 Du sanırım bir o zaman gelsin bakarız. Çünkü tüm falcılar evlendiriyor beni bi türlü evlenemedim
İlişkine önem vermen karşındakini sevmen ve gelecek düşünmen çok güzel. Umarım gönlünce olur. Lakin fallarda evlilik tarihleri verildi mi çok takılma. Evlilik biraz kısmet birazda iki kişinin kendi hayatlarını birlikte yürütme istediğidir diye düşünüyorum. Beni yanlış anlama. O sana o tarihte evleneceksin diye o tarihte evlenmeyeceksin. Sevdiğin ve sen istediğiniz için evlenecksiniz. Belki ekonomi el vermedi 2019 da evlendin. Hayat bu. O yüzden o tür konularda çok önemseme bence. Hani beni yanlış anlama fallarda uzun tarihlere inanmıyorum. Olasılıklar da var.
Haklısın aslında.Sevdsm cafede sevda bakalım o da bu kasımda nikah dedi ısrarlar.Sevdada bazı şeyleri bildi ama bakalım.İşte ben kendımı kötu hıssedınce falan hep fal baktırıyorum.Bi ara haftada bir kez baktırdıgımı bilirim.Bu aralar o kadar baktırmıyorum şükür.Hatta iyice bırakıcam falı falan inşallah :)

Kader aslında evlılık.Benım bıraz evlılık takıntım var o yuzden :)

Kizlar is icin 1 gunlugune izmire geliyorum. Var midir uygun fiyatli baktirabilecegim biri ?

Bilsem foruma sormam :))

Izmirli falseverlerden fikir almak istiyorum. Mutlaka birileri ön plandadir. Birileri daha cok tercih ediyordur. Amac bu.
Alsancak ve kızlarağası hanında adım başı fal bakanlar var. Onların fiyatları kahve de 20-25 TL tarotta 35-50 TL. Evinde bakanlarda varmış onları bilmiyorum biraz pahalılar sanırım. Birde iyi bakması önemli ki birimize iyi bakan başkamıza tamamen uyduruyor o yüzden pek birşey diyemiyorum :((

Kızlar bornovada cafe bahane de anıl var. Daha önce baktıran oldu mu?

Arkadaşlar kızlarağasında çoğu falcı tırt diye düşünmeye başladım...geçen aylarda fısıltı cafeydi sanırım orda mustafa gittik kendinden çok emin konuşuyor hiç hoşuma gitmedi tavrı..zaten ben erkek falcılarla anlaşamıyorum yani iyice anladım..ne bildi hiiiç...ne dedi de çıktı hiiiççç...menekşenin enerjisi çok güzel ama bana bilemiyor,arkadaşımın her şeyini biliyor,çatlıyorum kıskançlıktan..senem,asiye,sevda,fatoş hiçbiri çıkmadı ,çıkmıyor..

Arkadaşlar kızlarağasında çoğu falcı tırt diye düşünmeye başladım...geçen aylarda fısıltı cafeydi sanırım orda mustafa gittik kendinden çok emin konuşuyor hiç hoşuma gitmedi tavrı..zaten ben erkek falcılarla anlaşamıyorum yani iyice anladım..ne bildi hiiiç...ne dedi de çıktı hiiiççç...menekşenin enerjisi çok güzel ama bana bilemiyor,arkadaşımın her şeyini biliyor,çatlıyorum kıskançlıktan..senem,asiye,sevda,fatoş hiçbiri çıkmadı ,çıkmıyor..
Birçok falcı nın bana dediği de çıkmadı bazılarımızın enerjisi izin vermiyor sanırım. Anıla gittim birçoklarına göre iyiydi. Bakalım dedikleri çıkacak mı.

Evet o sevda kendınden cok emın ama cıkmıyor.Ben faldan ümidimş kestım baktırmam uzun sure

Aynen bende uzun zaman baktırmak artık. Duymak istediğim şeyi duydum.
Zaten çoğu psikolojik analiz yapıyor. Hele o fotoğrafını göster olayına ifrit oluyorum. Gönül gözünle onu görüp tarif etmesi gereken sensin. Yalan yanlış şeyler. Bir de iddiaları yok mu? İddia ettikleri zaman diyorum cık bu olmaz. Dinlemiyorum

Aynen bende uzun zaman baktırmak artık. Duymak istediğim şeyi duydum.
Zaten çoğu psikolojik analiz yapıyor. Hele o fotoğrafını göster olayına ifrit oluyorum. Gönül gözünle onu görüp tarif etmesi gereken sensin. Yalan yanlış şeyler. Bir de iddiaları yok mu? İddia ettikleri zaman diyorum cık bu olmaz. Dinlemiyorum
Bana kesın atancaksın dedı ama puanım baya dusuk ımkansız gıbı bırsey.Uzun sure baktırmıycam cıdden..Hep aynı seyler.Bakalım sevda kasım ayında nıkah dedı ama sanmıyorum

Bana kesın atancaksın dedı ama puanım baya dusuk ımkansız gıbı bırsey.Uzun sure baktırmıycam cıdden..Hep aynı seyler.Bakalım sevda kasım ayında nıkah dedı ama sanmıyorum
Kuzum hayırlısı . bilmeden sallıyorlar sırf para kazanmak amaçlı. Birşey diyeyim mi kordon daki ablalar daha güzel fal bakıyor

Alsancakta fatma var.Bi ara şık cafede çalışmış.Ona fal baktıran var mı? Acayıp moralımı bozdu

Bence inanma derim..bana verdiği tarihte hiçbir şey olmadı ..ben de baktırmayı düşünmüyorum bir süreliğine

Back
X