Cnm ben yaş olarak muhtemelen senden büyüğümdür..Taaa gülistan zamanlarından,pasakli birsen furyasından beri fal baktırırım..Fal inan hastalık..ama bir nevide terapi.eskiden söylenenlere çok kaptırırdım.Şimdi ise arada baktırıyorum terapi olsun diye ve kesinlikle fala göre hareket etmiyorum..çünkü hani diyoruz yaa falı cıktı diye birinin...örn ayrıldı bildi diyosun zaten iki ihtimal var ya ayrılırsın ya devam edersin..bunu senin oraı gelişindeki gözlerindeki bakışından durgunluğundan bende bilebilirim..yani inan bugüne kadar gercekten hakkıyla bilen Hatay taraflarında bi kadın evinde bakıyodu bi arkadaşımin arkadaşı götürmüştü.söylediklerini yaşadıgım bir tek o oldu.ama o arkadaşımla görüşmüyorum ve evini onle götürdügü içi cıkaramam.hatta bile varsa yazsın.Modern,hoş,orta yaşlı,kendi derli toplu evinde bakan bi kadındı yıldızname bakıyodu...bide necco cafe de sibel vardı epilepsi hastasıydı bi akrabası vefat edince bırakmış falı..bide babacan cafede cafenin sahibi esmer bayan adı ya birgül ya birsen.üç harflilerle bakıyodu..oda rahatsız ediyolar diye bıraktı...bunun dışında bilenler inan anı biliyolar gelecekle ilgili tamamen tesadüf..