- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
Anıl nerede??Anıl İn dedikleri çıkıyor öneririm kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anıl nerede??Anıl İn dedikleri çıkıyor öneririm kızlar
Bornova merkezde hilal Necmiye hüsnü ataberk okulunun arkasında bahane kafe var oradaAnıl nerede??
Ben sevdaya fal baktırdım dün.Sonra netten gece büyü falan okudum.Gece yatamadım Gözümğ kapattıgımda falan korjunc yüzler goruyordum.korjuttular galıba benı.Bu arada cınarın dedıgı cıktıBirde kızlar bir şey söylemek istiyorum
Yıllar önce hülyam kafede ki hülya hanıma fal baktırmıştım. Dedikleri çıktı. Kadın gerçekten biliyor. Lakin ona fal baktırdıktan ve verdiği kağıdı dediği gb cuma günü yaktıktan sonra başıma gelmeyen musibet kalmadı. Öyle olaylar yaşadım ki hayatımda girdaba girdim. Ve bir süre sonra psikolojim kaldırmadı.
Çok zayıfladım. Vücut ısım çok düşüktü. Bir türlü ısınamıyordum. Tenim aynı ölü gb beyazdı ve vücudum buz tutmuş gibiydi. Söylenen hiç bir şeyi algılayamadım.
Size bunları geleceğimizi merak edip fal peşinde koşturuyoruz ya ondan anlatıyorum. Herkese her bilene fal baktırmayın. Geleceği öğrenmenin bedeli ağır oluyor. Şükür yüce yaratıcının izniyle ve ailemin uğraşlarıyla kurtuldum.A MA DİKKATLİ OLUN. LÜTFEN!!!
İYİ RAMAZAN BAYRAMLARI
Kızlar Çınar nerde gerçekten dedikleri çıktıysa bi baktırayım en Son Belevinde ki Bedriye ye gittim verdiğim paraya acıdım saçmaladı tek kelimeyle
Teşekkür ederim canımçınar kendi kafesini açtı. kıbrıs şehilerinin sonunda teyzem börek var. ordu evinin yanında hemen. teyzem böreğin hemen yanından içeri giriyorsun. sağdaki ilk sokakta. zaten cafesinin adı çınar'ın yeri. görürsün
Merhaba yıllar geçmiş bu mesajının üstüne. Hâlâ forumda mısın bilemedim ama nerededir bu kişi ve dediği çıktı mı:) merak ettim de..evet arkadaşlar az önce geldim belgin kostak'tan baya bir bayıldım para ama sanırım değdi.benim adımı ve ayrı oldugum sevgilimin adını söyledi ve benim adım öyle sıradan bir isim değil hadi söyliyim açelya benim bunu atsa tutturamaz insan.sevdiğim (ayrıldık dediğim) adını bildi çalıştıgı şirketi bile söyledi.böyle kalıyorsun zaten.sevdiğimle evleneceğimi de söyledi.kaderimde onun oldugunu barışacağımızı söyledi.tek duymak istediğim buydu zaten bence değdi gittiğime tavsiye de ederim.1 saatten fazla sürdü bakımı.ilk bendim bugun belki ondandır uzun uzun baktı.
Sevda banada verdi tarıh.Bi de sevda sevgılımle aram düzelsin diye yumurtaya birşey yazdı.Bunu yakıp mezara gömecekmiş.Netten arastırdım mezara gömülenler kötülük içinmiş.Ayy yanlış birsey yapmaz dımıArkadaşlar ben son bir yılda sevda ya gittim iki kez. İki kez de evleneceğim tarihi verdi. Olmadı tabii ama enteresan bi şekilde dediği başka şeyler çıktı. Tarihler de üstelik. Hatta daha sonra tanıştığım birinin adını hatta eski eşinin adını vb. Hâlâ yarım yamalak devam eder gibi bi ilişkim var aynı kişiyle. Sonra 232 murata gittim o da bu kişiyle 11 ay verdi. 3 ayı geçti. Çok garip bi durumdayım. Geleceğimi mi baltalıyorum acaba çok eskiden bornova falcı aylaya gitmiştim. Ve yıllar içinde dedikleri harfiyen olmuştu. Ama artık bakmıyor diye biliyorum. O zamanlar tel numarası ezberimdeydi hatta.ama iki kez aradım kızı annem fal bakmıyor dedi diye deli gibi numarasını silmiştim. Şimdi çok pişmanım. Fotolarına yıldıznameye vb bakarak hatta hayatımdaki tüm önemli isimleri söyleyerek bakmıştı. Olacak dedikleri net oldu. Şimdi ayla gibi bakan isim tarih veren birini arıyorum. Ayla nın baktığı gibi ben ne yaparsam yapayım olacak olan şeyleri söyleyen biri. En yakını Sevda. Ama o da duyduklarını karıştırıyor sanki.yani kalabalıktan odaklanamadığını düşünüyorum. Bi de öte tarafın tarihleriyle bu tarafın tarihlerinin her zaman tutamayabileceğini ama olacağını söylüyor. Yoksa verdiği harflerde biriyle tanıştım ve güzel de bakıyor. Ama ben kapısından girdiğim gibi benim adımı bile bilecek birimi arıyorum. Var mı ki
Sevda kaça bakıyor tarotu?? Ya hep çok kalabalık oluyor bir türlü denk gelmediSevda banada verdi tarıh.Bi de sevda sevgılımle aram düzelsin diye yumurtaya birşey yazdı.Bunu yakıp mezara gömecekmiş.Netten arastırdım mezara gömülenler kötülük içinmiş.Ayy yanlış birsey yapmaz dımı![]()
Nişan cafe de Naz ablayı tek geçerim gidin deneyin Emin'im çok şaşırcaksınız. Şuan alsancağın en iyisi bence. Zaten tuhaftır orda hep iyi falcılar oluyor ne zaman gitsek şaşırıp kalıyorum.Teşekkür ederim canım
Nişan cafede Naz'a git İnan hiç böyle falcı görmedim daha bende Çınar için gitmiştim ayrılmış ordan naz abla müthiş bi enerji katıyor insana ve çok pozitif bir kadınValla gitmem karakter olarak pozitif bi insan ama şuanı çıkıyo olabili ama şuanı bende biliyorum bikaç haftasonra olması ihtimal şeyler bile çıkmadı daha uzun gelecek zaten çıkmadı..2-3 kere gittim çınara
Az önce alsancakta geziniyorduk fal baktırmak için. Formları okuduk nişan cafe Naz abla diye yazmışsınız. Şuanda oradayız sıra bekliyoruz. SiZin yorumlarınıza güvenerek geldim inşallah dediğiniz gibidir.Nişan cafede Naz'a git İnan hiç böyle falcı görmedim daha bende Çınar için gitmiştim ayrılmış ordan naz abla müthiş bi enerji katıyor insana ve çok pozitif bir kadın
Tamam baktırıp muhakkak yorumlarınızı yazınAz önce alsancakta geziniyorduk fal baktırmak için. Formları okuduk nişan cafe Naz abla diye yazmışsınız. Şuanda oradayız sıra bekliyoruz. SiZin yorumlarınıza güvenerek geldim inşallah dediğiniz gibidir.
Valla ne yalan söyleyeyim gayet güzel baktı. Geçmişi çok iyi analiz ediyor yaşananları nerdeyse bire bir söylüyor. Bakalım gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa burda paylaşırım zaten çok değil 11 gün verdi. 11 gün sonra yazcam yine. Gidilip denenebilir. Temiz bir mekan fiyatı pahalı değil. İnşllah çıkarsa yazarım burayaTamam baktırıp muhakkak yorumlarınızı yazın
60lira.Sen cafe baktır zaten yanında tarotta açıyo yanındaSevda kaça bakıyor tarotu?? Ya hep çok kalabalık oluyor bir türlü denk gelmedi