Arkadaslar hiç üsenmeden son bi yıldır verilen tüm önerileri okuduum

biraaz ara vermiştim yine arayısa geçtim
hatta kendi deneyimlerimi de yazayım.
kaan: sanırım simdilik bulduğumuz en iyi falcı bu galiba gerçi bana cıkmadı çok ama arkadasıma dedikleri nerdeyse birebir cıktı
niko: üç arkadas gittik üçümüzün de tutmamıstı galiba ama iyi karakter analizi yapıyodu
sevdam: gerçekten fosss. dediklerinin üstüne 3 sene geçti isim verdiği kişi bile karsıma cıkmadı.
murat 232: gerçekten ben böyle hayalgücü olan biriyle tanısmadım. bana türk filmi senaryosu yazdı neymiş sinir krizi geçiriyorum hastaneye yatıyorum doktorum emre ile evleniyorum

bi yıl geçti üstünden cok sükür öyle bi durumum olmadı
revazza kafe:denk gelip girmiştim plansız baya sallamıstı ne günümü ne geçmişimi tutturdu gelecekte de söyledikleri cıkmadı
yiğit:bu telefonda da bakan yiğit eve herkesi çağırmıyor galiba biz müdavimiydik cıkmamıstı benimkiler arkadasımın tuttu biraz ama cok rahatlatıyordu diye alıskanlık yapmıstı
sevdam cafe (erkek bi falcı vardı adını unuttum):kağıda falan yazıyodu yine o zamanlar anlık sok olup cıkmıstık ama dedikleri cıkmadı geçmişi iyi biliyodu.
Bikaç tanesini unuttum galiba ama şimdilik bu, genelde bana pek tutturamıyolar galiba.Telefon ve şu tellwe tarzı deneyimlerim de cok oldu internet ortamındakiler hep fostu.bi tek telefonda Kurtulus'u acayip sevmistim o da cok rahatlatıyordu galiba biraz da tutturdu.
Şimdi bi Kemal'i, Gülsüm'ü, Niyazi cafeden İlknur'u ve Fısıltı cafe Mustafa'yı merak ettim yorumlarınızdan.Geleceğe ait tutturdu diyebileceğiniz falcı var mı acaba baska ya önerilere de acığım ^^