İzmir'deki Falcılar

Sabah sevdam cafeye gittim..2 kişi vardı sıra bekleyen,yıllarca önce gitmiştim dediği çıkmıştı biraz rötarlı olarak..şimdi gittiğimde de beğendim bence kadın biliyor..sadece taş muhabbeti yaptı bana da ben de almak istemedim tamam dedi

Sevdam cafenın yerı tam olarak nerde? Ve ücreti ne kadar

Sevdam cafenın yerı tam olarak nerde? Ve ücreti ne kadar
Kızlarağası kahveciler sokağında sevdam cafe...bana tarih verdi yakın zaman için bakalım çıkacak mı?eğer çıkarsa buraya yazacağım zaten detaylı :)bir hafta daha bekle derim acelen yoksa :)

Kızlarağası kahveciler sokağında sevdam cafe...bana tarih verdi yakın zaman için bakalım çıkacak mı?eğer çıkarsa buraya yazacağım zaten detaylı :)bir hafta daha bekle derim acelen yoksa :)
Bana dedigi oldu ama baska seylerde dede bakalim olacak mi?

Ne dedi sevda sana.Bakalim ayni seyleri mi dedi

Merhaba herkese. Erkek arkadaşım alsancakta erkek bir falcıya fal baktırmış.Adam eskiden doktormuymuş tam olarak bilmiyorum o tarz bişeyler dedi ve kısa vadedeki bir çok şeyi biliyormuş iş yerindekiler tavsiye etmiş.Soruyorum ama bana söylemiyor :D.Sizce bu kim olabilir?

Merhaba herkese. Erkek arkadaşım alsancakta erkek bir falcıya fal baktırmış.Adam eskiden doktormuymuş tam olarak bilmiyorum o tarz bişeyler dedi ve kısa vadedeki bir çok şeyi biliyormuş iş yerindekiler tavsiye etmiş.Soruyorum ama bana söylemiyor :KK70:.Sizce bu kim olabilir?
Niye söylemiyor ki:)tipinin tarif ettir belki ordan buluruz:)

bilmiyorum ama çok genç değilmiş onu biliyorum birde :) tavsiye edebileceğiniz özellikle kritik durumları doğru tahmin eden birisi var mı peki?
Maalesef yok ...dedikleri çıktı diyeceğim kimse yok,nişan cafede baktırmadım ama istersen ordakileri bir dene,gidip beğenenler var sanırım,ben baktırmayı düşünmüyorum bir süre..hepsi boşuna umut veriyor ve sonrası hayal kırıklığı...bırakın sürpriz olsun ne olacaksa , hayırlısını dileyip akışına bırakın bence..hem maddi,hem manevi hem de zaman kaybı

Maalesef yok ...dedikleri çıktı diyeceğim kimse yok,nişan cafede baktırmadım ama istersen ordakileri bir dene,gidip beğenenler var sanırım,ben baktırmayı düşünmüyorum bir süre..hepsi boşuna umut veriyor ve sonrası hayal kırıklığı...bırakın sürpriz olsun ne olacaksa , hayırlısını dileyip akışına bırakın bence..hem maddi,hem manevi hem de zaman kaybı
Alsancakta Murat a baktırmış ve hiç birşeyi bilememiş ama arkadaşının herşeyini bilmiş.

Ya bugün gidiceza canım Çınar mı iyi Naz mı yardımcı olabilirmisin
Canım çınar mesela sevgılın hata yapcak aldatcak yakalıycaksın dedı.Hata yaptı ama aldtma sayılmaz ve yakaladım.Yanı ucundan benzerlerı yakalıyor.Baktırdınız mı siz.Naz daha olumlu ve bayaa uzun vade verıyo naz

Canım çınar mesela sevgılın hata yapcak aldatcak yakalıycaksın dedı.Hata yaptı ama aldtma sayılmaz ve yakaladım.Yanı ucundan benzerlerı yakalıyor.Baktırdınız mı siz.Naz daha olumlu ve bayaa uzun vade verıyo naz
Gittik ama naz ve çınarın sırası kapanmış bizde girmedik hafta içi daha sakin oluyormuş öyle dediler artık pazartesi filan gitcez bakalım merak ettim baya

Arkadaşlar buradaki yorumları görüp hemen üye oldum. 2 yıldır çok fazla fal baktırdım. Alsancaktakilerin neredeyse hepsi bitti alsancaktakilerin tam bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Ozellikle telve cafe ecem her yerde kendi reklamını yaptırmis ama hicbirsey bilemiyo bosuna vakit ve para kaybı. Kemeraltındakilerin daha profosyonel olduğunu düşünüyorum.Kemeraltındada sevdam kafede sevdaya ve adını hatırlamadığım baska bir bayana, polat kafe angela, beyzade cafe deşiraya, destina asmaaltı cafede destinaya, metmehcan cafede mehmetcana, ahmet beyin yerinde canan hanıma, necco kafede ardaya ve pınara baktırdım. İçlerinde tek tük bildikleri olduen son baktırdığım pınar hanım en iyisiydi diyebilirim isim veriyo ama daha dediklerinin zamanı var çıkarsa bilgilendiririm tekrar. ama şimdiye kadar tam olarak bilem birini bulamadım. Sizin gittim bildi diyebileceğiniz biri var mı?

Arkadaşlar buradaki yorumları görüp hemen üye oldum. 2 yıldır çok fazla fal baktırdım. Alsancaktakilerin neredeyse hepsi bitti alsancaktakilerin tam bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Ozellikle telve cafe ecem her yerde kendi reklamını yaptırmis ama hicbirsey bilemiyo bosuna vakit ve para kaybı. Kemeraltındakilerin daha profosyonel olduğunu düşünüyorum.Kemeraltındada sevdam kafede sevdaya ve adını hatırlamadığım baska bir bayana, polat kafe angela, beyzade cafe deşiraya, destina asmaaltı cafede destinaya, metmehcan cafede mehmetcana, ahmet beyin yerinde canan hanıma, necco kafede ardaya ve pınara baktırdım. İçlerinde tek tük bildikleri olduen son baktırdığım pınar hanım en iyisiydi diyebilirim isim veriyo ama daha dediklerinin zamanı var çıkarsa bilgilendiririm tekrar. ama şimdiye kadar tam olarak bilem birini bulamadım. Sizin gittim bildi diyebileceğiniz biri var mı?
Bende ecemin dediklerinin biri oldu. Sevdanında oldu bazıları.Cenk sevgi falan var onlar hiç bilemediler.Nişan cafede çınar biraz bildi.Ama çınar çok iddaalı.Angelde bilemedi.Bakalım sevdanın dedıklerının cogunun vadesi var onları beklıyorum.

Kızlar size bomba gibi bir haberim var!!!
Buca heykel istasyon cafe aysel hanım.
Tarot baktırın derim,tek kelime ile ba-yıl-dım.
Hem çok tatlı biri hem uzun bakıyor hemde bende baya bildi..
30 tl bilginiz olsun.
Uzun zaman sonra neden uzaklara gidiyim dedirti

Kızlar size bomba gibi bir haberim var!!!
Buca heykel istasyon cafe aysel hanım.
Tarot baktırın derim,tek kelime ile ba-yıl-dım.
Hem çok tatlı biri hem uzun bakıyor hemde bende baya bildi..
30 tl bilginiz olsun.
Uzun zaman sonra neden uzaklara gidiyim dedirti
Sevdam kafeden ayrılan aysel hanım mı bu biliyo musun?

Back
X