- 19 Kasım 2012
- 303
- 6
- 66
Rica ederim. İnşallah iyi bi fal olur :))Mesajınızı aldım çok teşekkür ederim. Fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama ara ara İstanbul'a gidiyorum. Eğer gidersem mutlaka paylaşırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. İnşallah iyi bi fal olur :))Mesajınızı aldım çok teşekkür ederim. Fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama ara ara İstanbul'a gidiyorum. Eğer gidersem mutlaka paylaşırım.
Bugun bende şirinyerde bi falcıya gittim yegenimin tavsiyesiyle..duydunuzmu bilmiyorum adı ilgenmi ülgenmi ne..gecmişi bildi gelecekle ilgili tarihler verdi..oğlumun okul hayatını anlattı gercektende öyle..kızımında su anki hayatını anlattı ve tarihler verdi cok sasırdım..kahve falı ama fincanı acmıyor..dogum tarihlerini alıyor..yanımda ablam vardı onada baktı şok olduk...kocasının hasta oldunu ogluyla sorunları oldugunu vs..tavsiue ederim 25 tl bakıyor caffede...randevu alıyosunuz..bende cok gittim falcılara ama bi nergiz bide bu derim
Esra nerde bu kafeArkadaşlar bu falcıyı burda gördükten sonra bende denedim ve gerçekten tavsiye ederim bana tarih verdi o zamana kadar çıkarsa onlar tekrar yazıcam :)
Şirinyerde tatlımEsra nerde bu kafe
Merhaba size izmir de baktırdığım birkaç falcıyı anlatayım:
nişan Cafe Berk: elime tutuşturulan kağıt dolayısıyla götürüldüğüm yamuk yumuk bir yer. sırf fal merakım var diye öyle bir yerde oturdum yoksa oturulcak bir yer değil. orta yaşlı birini göremedim (ben hariç) hepsi çok genç kişiler.. kahve baktıdım üst kata çıktım hızlı konuşuyor evet, diğer falcılarla birbirlerine laf sokmaktan benim falımın 3 dakikasını yedi. yarısında da 5 -6 kere hapşurdu. ne bildi derseniz ben de bilmiyorum fal mı baktırdım 15 lirayı direk mi verdim?? hiç bilmiyorum
Alsancak Şık cafe Kumru: irice bir bayan. sizle fazlaca muhatap olmadan aynı kelimeleri 'ben sana söyliyim' 'kafan çok karışmış' 'ben kesinlikle ve kesinlikle böyle görüyorum' diye belki otuz defa tekrarladı bunların dışında 3 ya da beş kelime etti etmedi pek bi soru da sordurmadı.. resmen paramla trip yemeğe girmişim. bi de çok iddalı konuşmuyo mu? açıkcası hiç beğenmedim.
Efsun Cafe Yeliz: baştan bi saçmaladı sonra artık enerji kanalıma mı girdi naaptı sonradan durumu toparladı çünkü başta söyledikleri benimle ilgili değildi. Sert bir bayan kendi doğruları var ve faldaki durum onun hayat görüşünün dışında çıkmadıysa olay ya da kişi ''işe yaramaz'' olarak niteleniyor. Fena değil.
Alsancak Müjgan Cafe Tülin: bu kadın mı çok iyi, ben mi gününe denk geldim hiç bilmiyorum bana beni ekrandan okurmuş gibi anlattı. kendi kelimelerimle olayları tarif etti aynı benim anlattığım gibi. anı bilmek de bir sanat evet kadın anı çok iyi yorumluyor. yani kısaca okuyor resmen. fazlaca nokta atışı oldu. gelecek çıkar mı bilmem de ben anlık çok memnun kaldım. çok da pozitif şeyler çıkmadı gerçi ama olsun.yine de tekrar giderim.
Kızlarağası Polat Cafe Angel: çok da ahım şahım bir falcı değilmiş. bildi de sorarak bildi diyelim. bu böyle mi? şu söyle mi? diye sorup o dogrultuda birseyler cıkardı evet tuttu da. ama geleceği bilemem.
Kızlarağası Ferhat: Tatlı dilli birisi Angel dan daha pozitif geldi. genel şeyler söyledi bakalım bekleyip görücez.
Beyzade cafe Deşira: türkce kelime bilgisi cok olmadığından tam söyleceklerini ifade edemediğini sanıyorum. kendisinde 3 tane varlık varmış ikisini göndermiş çünkü biri şeytani olarak kötülüklere vesvese veriyormuş diğeri taciz ediyormuş. bunlardan kurtulmuş. şimdi sadece ruhani olan kalmış. onu da göndermemiş çünkü fal bakamayabilirdim dedi. Genel fal baktı. Güzeldi yine gidebilirim.
Kumru vardi orda. Fatmayi da duydum baktirmadim. Onun yerine arka tarafta nişan cafede çinar mi ne vardi cok musterisi vardi ona baktirin bari M melishande
Bir dediği vardı,o aynı söylediği şekilde oldu,önemli bişeydi zaten o konuyu danışmak için gitmiştim. İkinci gittiğimde ise pek bilemediDeşira'ya gidenlerden yorum alabilir miyim? Dedikleri çıktı diyeniniz var mı, vade konusunda ne kadar başarılıdır?