İzmir'deki Falcılar

mrb kızlar kemeraltı bodrum cafede ayten hanım ve meral hanıma fal baktırdım... bu iki kişiye daha önce gidenler var mı düşüncelerini merak ediyorum.... bana iyi gibi geldiler

Kıslarrrrr slm yeni katıldım buraya ama 1 yıl olcak takip ettiğim neredeyse meraktan duyduğum ya da burdan okuyup bir sürü yere gittim.gittiklerimi de burda yazmaya karar verdim.çünkü bazıları gerçekten büyük hayal kırıklığı oldu reklam için yazdıklarını gittikten sonra anladım ne yazık ki şimdi listeme gelelim :)
1-destina:bana biraz karışık baktı geçen hafta sonu ordaydım mevcut durumumu yüzeysel olarak bildi sınavı olan biri başaracak dedi akşamına kardeşimin sınavdan geçtiğinin haberi geldi.yazında baktırmıştım dediklerinden çıkan bazı şeyler oldu ama benim en çok olmasını istediğim henüz olmadı öyle diim
2-neco kafe asiye:ilginç bi şekilde bildi onunda dedikleri çıktı ama en çok istediğim hala çıkmadı asiye katina tarotu bakıyorum
3-fısıltı kafe selim ilk gittiğimde söylediklerini ikinci gittiğimde1 hafta sonra falan tam tersini söyledi şok oldum
4-balkabağı gül hanım çok tatlı bi bayan ama sayılarla kişilik analizi gibi bi şeydi en çok ona verdiğim paraya üzülürüm
5-asma altı katina yazın baktırmıştım şimdi nerde bilmiyorum onunda dediği çıkan şeyler oldu.
6-aliço kafe esen yeni baktırdım daha çıkan olmadı zaten verdiği tarihlere var ama güzeldi
7-sevdam cafe sevda:bi bana çıkmıo sanırım arkadaşlarım çok memnun
8-beyzade cafe Deşira dikkatli dinlemek gerekio bana baktığı fallar çıktı çoğu zaman verdiği tarihler tutar
Daha bir sürü yer var bunlar aklıma gelenler ha bide neco kafe senem oda ilk gittiğimde söylediklerinin tam tersi şeyler söyledi bi daha ona da gitmedim ayy çok yazdım böyle işte kıslar

Bugun bende şirinyerde bi falcıya gittim yegenimin tavsiyesiyle..duydunuzmu bilmiyorum adı ilgenmi ülgenmi ne..gecmişi bildi gelecekle ilgili tarihler verdi..oğlumun okul hayatını anlattı gercektende öyle..kızımında su anki hayatını anlattı ve tarihler verdi cok sasırdım..kahve falı ama fincanı acmıyor..dogum tarihlerini alıyor..yanımda ablam vardı onada baktı şok olduk...kocasının hasta oldunu ogluyla sorunları oldugunu vs..tavsiue ederim 25 tl bakıyor caffede...randevu alıyosunuz..bende cok gittim falcılara ama bi nergiz bide bu derim

Arkadaşlar bu falcıyı burda gördükten sonra bende denedim ve gerçekten tavsiye ederim bana tarih verdi o zamana kadar çıkarsa onlar tekrar yazıcam :)

Merhaba size izmir de baktırdığım birkaç falcıyı anlatayım:

nişan Cafe Berk: elime tutuşturulan kağıt dolayısıyla götürüldüğüm yamuk yumuk bir yer. sırf fal merakım var diye öyle bir yerde oturdum yoksa oturulcak bir yer değil. orta yaşlı birini göremedim (ben hariç) hepsi çok genç kişiler.. kahve baktıdım üst kata çıktım hızlı konuşuyor evet, diğer falcılarla birbirlerine laf sokmaktan benim falımın 3 dakikasını yedi. yarısında da 5 -6 kere hapşurdu. ne bildi derseniz ben de bilmiyorum fal mı baktırdım 15 lirayı direk mi verdim?? hiç bilmiyorum

Alsancak Şık cafe Kumru: irice bir bayan. sizle fazlaca muhatap olmadan aynı kelimeleri 'ben sana söyliyim' 'kafan çok karışmış' 'ben kesinlikle ve kesinlikle böyle görüyorum' diye belki otuz defa tekrarladı bunların dışında 3 ya da beş kelime etti etmedi pek bi soru da sordurmadı.. resmen paramla trip yemeğe girmişim. bi de çok iddalı konuşmuyo mu? açıkcası hiç beğenmedim.

Efsun Cafe Yeliz: baştan bi saçmaladı sonra artık enerji kanalıma mı girdi naaptı sonradan durumu toparladı çünkü başta söyledikleri benimle ilgili değildi. Sert bir bayan kendi doğruları var ve faldaki durum onun hayat görüşünün dışında çıkmadıysa olay ya da kişi ''işe yaramaz'' olarak niteleniyor. Fena değil.

Alsancak Müjgan Cafe Tülin: bu kadın mı çok iyi, ben mi gününe denk geldim hiç bilmiyorum bana beni ekrandan okurmuş gibi anlattı. kendi kelimelerimle olayları tarif etti aynı benim anlattığım gibi. anı bilmek de bir sanat evet kadın anı çok iyi yorumluyor. yani kısaca okuyor resmen. fazlaca nokta atışı oldu. gelecek çıkar mı bilmem de ben anlık çok memnun kaldım. çok da pozitif şeyler çıkmadı gerçi ama olsun.yine de tekrar giderim.

Kızlarağası Polat Cafe Angel: çok da ahım şahım bir falcı değilmiş. bildi de sorarak bildi diyelim. bu böyle mi? şu söyle mi? diye sorup o dogrultuda birseyler cıkardı evet tuttu da. ama geleceği bilemem.

Kızlarağası Ferhat: Tatlı dilli birisi Angel dan daha pozitif geldi. genel şeyler söyledi bakalım bekleyip görücez.

Beyzade cafe Deşira: türkce kelime bilgisi cok olmadığından tam söyleceklerini ifade edemediğini sanıyorum. kendisinde 3 tane varlık varmış ikisini göndermiş çünkü biri şeytani olarak kötülüklere vesvese veriyormuş diğeri taciz ediyormuş. bunlardan kurtulmuş. şimdi sadece ruhani olan kalmış. onu da göndermemiş çünkü fal bakamayabilirdim dedi. Genel fal baktı. Güzeldi yine gidebilirim.

Merhaba, Şık kafede üç bayan bakıyordu. Tamilla fatma 3.isim aklımda değil. Bu kişiler ayrılmış mı ?

Kumru vardi orda. Fatmayi da duydum baktirmadim. Onun yerine arka tarafta nişan cafede çinar mi ne vardi cok musterisi vardi ona baktirin bari M melishande

Bende şans olsa erkek olurdum . Ne şanssız birisiyim . Cuma gelsin tüline fal baktıracağım derken aradım cafeyi hastaymış haftaya gelecekmiş. Ama benim acil fal baktırmam lazım. Yegenim iki ay önce telefonda bir bayana fal baktırmıstı . Baktırdığı bayan tellwe fal sitesinde eyifer adıyla fal bakıyormuş . Yegenim bu ggün bana gelecek beraber baktıracağız . Ben yeğenime dedim siteye direk gönderelim uğraşmayalım atm ye gitmeye falan dedim yok dedi sitede biz 25 lira ödüyorsak site falcıya yedi lira veriyormuş. O yüzden telefonda daha detaylı bakıyor dedi . Isim falan vermiyormuş . Ama Yegenim gelecekle ilgili şu ddüzelecek yada kkötü olacak dediği şeyleri yaşamış. Birde evliliği bu bayanınvverdiği dualarla düzeldi boşanma aşamasına gelmişlerdi . Offf telefonla falmı baktırılır . Yegenim gelene kadar tellweye girip eyiferin sayfasını inceleyim biraz . Hayatımda ilk kez bu kadar kısa sürede bu kadar fal baktırdım. Öncesi sevda iki ay oönce Gülsüm ve sonra mustafa hepside bu ggünkü yaşadıklarımı bilmedi . Hep pembe tablo her şey güzel olacak . Hani Nerede deselerdi kkötü ggünler kapıda hiç ddeğilse bende dikkat ederdim . Ben masal dinlemeye gitmiyorum ki. İyi kötü neyse onu söyle.Bakalım bu gün ne olacak . Ilk kez telefonda fal baktıracağım

yaa arkadaşlar. ben geçen hafta yunan ali'ye gittim. gerçekten muhteşemdi. kafamın içindeki kimselere söylemediğim hislerimi bile okudu resmen. ama bugün bir arkadaşımı götürdüm öyle süper böyle süper diyerek. telve cafe devrolmuş yunan ali de yok. nereye gitti bu adam yaa.. :( izini bulmam lazım... :mad:

Canım ya sıkıntıdan boş bulundum ben numarayı yazdım ama ondan sonra bir kişinin numarasını birisine habersiz bir sekilde vermenin cok yanlış olduğu geldi aklıma o yüzden ondan sonra bir cok arkadaş istedi onlarada sana diyecegim seyi söyledim .

Son düzenleyen: Moderatör:
En sonunda Eyifer'e fal baktırabildim arkadaşlar.Söyledikleri çıkar mı bilmiyorum ama genel olarak iyi elektrik aldım. İlgili davrandı ki bu bile iyiydi. Bu arada İstanbul'a gidemedim. İstanbuldaki ve Şirinyerdeki falcılara baktıramadım. Fal bir merak arada baktırmadan duramıyorum. Yılda 1-2 le indirmeyi başardım. Ama böyle telefonla çok kolayıma geldi. Umarım dedikleri çıkar da arkası gelir.

Deşira'ya gidenlerden yorum alabilir miyim? Dedikleri çıktı diyeniniz var mı, vade konusunda ne kadar başarılıdır?

Deşira'ya gidenlerden yorum alabilir miyim? Dedikleri çıktı diyeniniz var mı, vade konusunda ne kadar başarılıdır?
Bir dediği vardı,o aynı söylediği şekilde oldu,önemli bişeydi zaten o konuyu danışmak için gitmiştim. İkinci gittiğimde ise pek bilemedi :( Gününde değildi heralde :/ Birde pek karışmamak gerekiyor sanırım,bırakıcaksınız o anlatıcak. Araya girildiğinde bişiler karışıyo sanırım

Back
X